36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1221
16.6.14 10:32

Ahoj, já se k vám zase nenápadně vetřu :mrgreen:,mě se doteď spalo cekem dobře, ale teď se mi v tý posteli i blbě otáčí :lol:,připadám si hroozně těžká. :mrgreen: Jo a určitě budu poslední kdo porodí já :P
A jen se zeptám- vy někde chodíte, jako třeba po městě, na výlety a tak? Já jen když fakt musím, jinak se už spíš válim doma… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
16.6.14 11:10

Holky, řekl vám doktor ještě před porodem kolik asi váží vaše dítko? jdu ve středu na kontrolu a první monitor - budu 36+2tt. ale u prvního si vubec nepamatuju, jestli mi jeste delal doktor UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
16.6.14 11:40

@mar28 no to te teda posila skoro za pět dvanáct :-) s tou sociálkou je to divný… já tam sice šla si to vyřídit, ale jednak mě tam nikdo neposílal a jednak já jsem OSVČ, takže si to musím vyřizovat sama, ale pokud jsi zaměstnaná, tak mi to přijde divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
16.6.14 11:42

@spiritt na vylety a prochazky ani nahodou, mam dost otekly nohy a jsem rada, ze zvladnu dojit k dr a na predporodni kurz. a navstevu jdu jen když me někdo doveze autem - ja sama uz ridit nemuzu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
16.6.14 11:44

@evulkanov já zítra končím 36 tt a dnes mi bude dělat dr měření mimča, utz mi dělá při každé návštěvě - kontroluje ozvy, průtoky a že se mimču daří dobře :-) příští týden už začínám chodit na kontroly přímo do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.6.14 12:11

@spiritt ahojky,já teda lítám pořád všude, je fakt, že teď už o trochu mín, ale doma mě to nebaví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.6.14 12:13
@evulkanov píše:
Holky, řekl vám doktor ještě před porodem kolik asi váží vaše dítko? jdu ve středu na kontrolu a první monitor - budu 36+2tt. ale u prvního si vubec nepamatuju, jestli mi jeste delal doktor UTZ.

mě řekl mimčo bude vážit zhruba ke třem kilům spíš, ale prý mín, tak sem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.6.14 12:19

@Kaculina2 a já už myslela, že rodíš :) no sůvy jsme :D nemohla jsem spát a malá zas kopala a hrozně mě pálela ta žáha, takže sem čuměla chvíli do zdi a pak sem brouzdala tady :-) a sem hrozně podrážděná, ale jako naštve mě fakt i blbost, takže už bych to měla nejradši zasebou :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.6.14 12:22

@krtecek79 mě to taky přijde divný, protože papíry ohledně mateřské se odevzdávala účetní a ještě musím zajít na matriku jáký mimčo bude mít příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.6.14 12:25

Je to unavující chodit někam něco vyřizovat..když někam jdu už funím jak divočák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.6.14 13:04
@mar28 píše:
@krtecek79 mě to taky přijde divný, protože papíry ohledně mateřské se odevzdávala účetní a ještě musím zajít na matriku jáký mimčo bude mít příjmení.

taky sem to posílala účetní i přesto, že sem marodila a dostala výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.6.14 13:13

Děvčata co už máte děti, co je za povinné očkovaní a dávali jste svému drobečkovi i nějaká nepovinná? teď mě to nějak napadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
16.6.14 14:16

@klarinet12 Tak trošku Ti to závidím, mě to pobíhání venku strašně unavuje, a taky jsem líná, to přiznávám :lol:.
Jinak podrážděná a bez nálady jsem taky, všechno mě štve a nic mě nebaví, tak pevně doufám, že po porodu se to změní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.6.14 14:22

Ahojky holky, už mám vše :lol:. Včera jsme stavěli postýlku pro tu naší holčičku a má tak krásný pokojíček, už se ji nemůžu dočkat. Jinak na koupání mi paní v lékárně poradila olivový olej pár kapek a první dny na ní nic nedávat. Raději… Co Vy? Co máte na koupání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.6.14 15:06

@BB baby ahojky já mám drogerii od zn. sebamed :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí