Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já se k vám zase nenápadně vetřu
,mě se doteď spalo cekem dobře, ale teď se mi v tý posteli i blbě otáčí
,připadám si hroozně těžká.
Jo a určitě budu poslední kdo porodí já
…
A jen se zeptám- vy někde chodíte, jako třeba po městě, na výlety a tak? Já jen když fakt musím, jinak se už spíš válim doma… ![]()
Holky, řekl vám doktor ještě před porodem kolik asi váží vaše dítko? jdu ve středu na kontrolu a první monitor - budu 36+2tt. ale u prvního si vubec nepamatuju, jestli mi jeste delal doktor UTZ.
@mar28 no to te teda posila skoro za pět dvanáct
s tou sociálkou je to divný… já tam sice šla si to vyřídit, ale jednak mě tam nikdo neposílal a jednak já jsem OSVČ, takže si to musím vyřizovat sama, ale pokud jsi zaměstnaná, tak mi to přijde divný…
@spiritt na vylety a prochazky ani nahodou, mam dost otekly nohy a jsem rada, ze zvladnu dojit k dr a na predporodni kurz. a navstevu jdu jen když me někdo doveze autem - ja sama uz ridit nemuzu ![]()
@evulkanov já zítra končím 36 tt a dnes mi bude dělat dr měření mimča, utz mi dělá při každé návštěvě - kontroluje ozvy, průtoky a že se mimču daří dobře
příští týden už začínám chodit na kontroly přímo do porodnice
@spiritt ahojky,já teda lítám pořád všude, je fakt, že teď už o trochu mín, ale doma mě to nebaví ![]()
@evulkanov píše:
Holky, řekl vám doktor ještě před porodem kolik asi váží vaše dítko? jdu ve středu na kontrolu a první monitor - budu 36+2tt. ale u prvního si vubec nepamatuju, jestli mi jeste delal doktor UTZ.
mě řekl mimčo bude vážit zhruba ke třem kilům spíš, ale prý mín, tak sem zvědavá
@Kaculina2 a já už myslela, že rodíš
no sůvy jsme
nemohla jsem spát a malá zas kopala a hrozně mě pálela ta žáha, takže sem čuměla chvíli do zdi a pak sem brouzdala tady
a sem hrozně podrážděná, ale jako naštve mě fakt i blbost, takže už bych to měla nejradši zasebou
![]()
@krtecek79 mě to taky přijde divný, protože papíry ohledně mateřské se odevzdávala účetní a ještě musím zajít na matriku jáký mimčo bude mít příjmení.
Je to unavující chodit někam něco vyřizovat..když někam jdu už funím jak divočák ![]()
@mar28 píše:
@krtecek79 mě to taky přijde divný, protože papíry ohledně mateřské se odevzdávala účetní a ještě musím zajít na matriku jáký mimčo bude mít příjmení.
taky sem to posílala účetní i přesto, že sem marodila a dostala výpověď.
Děvčata co už máte děti, co je za povinné očkovaní a dávali jste svému drobečkovi i nějaká nepovinná? teď mě to nějak napadlo ![]()
@klarinet12 Tak trošku Ti to závidím, mě to pobíhání venku strašně unavuje, a taky jsem líná, to přiznávám
.
Jinak podrážděná a bez nálady jsem taky, všechno mě štve a nic mě nebaví, tak pevně doufám, že po porodu se to změní!
Ahojky holky, už mám vše
. Včera jsme stavěli postýlku pro tu naší holčičku a má tak krásný pokojíček, už se ji nemůžu dočkat. Jinak na koupání mi paní v lékárně poradila olivový olej pár kapek a první dny na ní nic nedávat. Raději… Co Vy? Co máte na koupání?