Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klarinet12 To mě i přes den, je teda pravda hlavně když se ohnu…Třeba se ted vyřádí a pak to bude nejhodnější mimčo ![]()
@Kaculina2 porodnici mám asi 14km, ale tím, že se tím směrem něco opravuje, tak autem je to menší zajížďka, ale kdybych chtěla jet na kontrolu busem, tak autobus který jel cca max 15min nebo kolik, tak teď se všema objižkama jede tak 40min a ještě se musí přestupovat skrz ty opravy, takže opruz ![]()
@Kaculina2 já hlavně když ležím…nooo jestli bude po mě tak nevím
já sem nebyla moc klidné mimčo ![]()
@klarinet12 To já mám dál… a náhodou taky je tam objíždka
všude se maká ![]()
@klarinet12
…No s tím pálením žáhy mám taky problém skoro denně
…jsem to měla hodně zezačátku, pak pár měsíců klid a teď zas každou chvíli. Jinak tvrdnutí břicha párkrát za den a takový všelijaký tlaky dole ![]()
@mar28 a co rennie, to si dávám na noc dávám si půlku a aspoň usnu, ale nesmím se jít napít, nebo mám po spánku
ale dnes mi došlo, takže dneska v noci to bude asi fakt krušný ![]()
@Kaculina2 píše:
@klarinet12 To já mám dál… a náhodou taky je tam objíždkavšude se maká
jen ať makají aspoň bude pěkná cesta:-)
@Kaculina2 Já mám termín 4.7.,ale radši bych klidně o něco dříív.(a do porodnice to mám tak 30 minut cesty autem, akorát že jsem neřidič, takže mám trochu nervy aby mě měl kdo odvíst..).
@spiritt píše:
@klarinet12…No s tím pálením žáhy mám taky problém skoro denně
…jsem to měla hodně zezačátku, pak pár měsíců klid a teď zas každou chvíli. Jinak tvrdnutí břicha párkrát za den a takový všelijaký tlaky dole
ty tlaky dole sem dnes měla taky, jak kdyby se pinďa tlačil ven, takovej divnej pocit
@spiritt tak potom jedině rychlá, nebo nějaká kamoška, nebo soused ![]()
@klarinet12 Já doufám, že přítel
,ale občas je v práci úplně bez signálu
, no snad to nějak dopadne.Jo a sanitka mě odveze kam si řeknu, nebo do nejbližší porodnice…?
@klarinet12 mě to dělá po určiých potravinách a po sladkých limonádách, ale to bych nemohla nic jest, musíme to vydržet..