Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klarinet12 píše:
zase ty naše termíny
@Kaculina2 píše:už mi přijde, že mě někdo zkouší
já si pak přijdu tak tupá, že už vlastně ani sama nevím
já už pomale nevím čí sem ![]()
@klarinet12 Tomáša už mám doma 17 let. Máme vybráné jména Jakub nebo Adam.
@klarinet12 u nás je to stále předmětem vyjednávání
,ale asi zvítězí přítel a malej se bude jmenovat po něm…
Tak my budeme mít Natálku
a na matriku prej nemusím, všechno to vyplním v porodce příští týden, jdu tam na první kontrolu (to budu 36+5), tak uvidím, zda budou dělat i monitor. Dneska jsem byla na poslední kontrole u svého dr.
Můj přítel nechce, aby se po něm jmenoval a příjmení bude mít po mě. Hlavně vybrat jméno, aby mě t. o dítě až bude větší nenadávalo
@Clariola píše:
@klarinet12 jj přesně to myslím, pásy přes bříškoTak snad se dočkam příští týden. Tedy hlavně abych do té doby vydržela. Už jsem otevřená na špičku prstu a 24.6. mám státnici!!!
jojo tak to půjdes příště pokud neporodis
kdy máš termín? Ještě statnice, tak ať ti to dobře dopadne ![]()
@mar28 já chtěla Adama, ale přítel, že chce aby byl Tomáš po něm, tak sem ustoupila ![]()
Mě doktorka na monitor neposílá, to nechápu proč, když píšete že jste všechny byly.
@krtecek79 píše:
Tak my budeme mít Natálkua na matriku prej nemusím, všechno to vyplním v porodce příští týden, jdu tam na první kontrolu (to budu 36+5), tak uvidím, zda budou dělat i monitor. Dneska jsem byla na poslední kontrole u svého dr.
ahooj kde jsi celý den
Natálka je moc krásné jméno.. Zase je večer a mě začíná být nevolno a k tomu mě bolí hlava a cítím jak sem slabá a to celý den odpocivam achjoo teda
@mar28 tak se zeptej proč…ty pásy má doktor v ordinací, tak já nevím
@klarinet12 termín mám až 18.7. ale jsem na rizikovém a v květnu jsem si týden poležela v Podolí kvůli zkracujícímu se čípku. Snad to vydržím ještě alespoň 14 dní. Zatím je holčička hodná a spolupracuje ![]()
Mám starší doktorku okolo70 už si myslím, že by s tím měla skončit nebo já vyměním doktorku, má totiž zastaralý názory