Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaculina2 vůbec se nestyď
já nic takovýho zatím u sebe nezpozorovala, ale třeba máš už mimčo kleslý a bude to za pár… moc netuším, ale jiné vysvětlení mě taky nenapadá… ale zas tam je děložní čípek, který by měl právě zadržovat tu hlavičku… ![]()
@krtecek79 Nevím co jiného by to mohlo být
je mi to blbé to sem psát, ale tak když nevím tak se zeptám
třeba zítra porodím
![]()
@Kaculina2 tyjooo tak tohle se mi taky nestalo
kdy jdeš na kontrolu?? Green ty ještě porodis jako první ![]()
V pátek jdu na kontrolu tak uvidíme co to je
jsem velice zvědavá ![]()
@klarinet12 píše:
@Kaculina2 tyjooo tak tohle se mi taky nestalokdy jdeš na kontrolu?? Green ty ještě porodis jako první
Jak se tam dostalo to slovíčko green
asi překlep na mobilu… Tak pak dej hned vědět, z toho ani neusnu.. já jdu zítra..přítel mi dneska říká, že si myslí, že budu přenášet
@klarinet12 Tak ve 2 v noci jsem si myslela, že už jedeme, dala jsem si vanu a nakonec z toho nebylo nic ![]()
Ale zdálo se mi, že jsem tlačila kočár
už mi asi hrabe ![]()
Ahoj holky, teda vy chodíte spát čím dál později..:-) Dneska jsem byla na ekg hodina strávená v čekárně, no hrůza a konečně mám vyřízenou matriku. Už jsme museli nahlásit jak se mimi bude jmenovat.Ted už jen čekat až sr narodí
@mar28 já jsem taková sůva vždycky
budu muset trochu překopat režim, než se malá narodí, jinak budu vy pytli
tak to je super, já snad vyplním ty papíry příští týden v porodce a snad už budu taky jen čekat ![]()
@Kaculina2 píše:
@klarinet12 Tak ve 2 v noci jsem si myslela, že už jedeme, dala jsem si vanu a nakonec z toho nebylo nic
Ale zdálo se mi, že jsem tlačila kočáruž mi asi hrabe
ahooj tak já už měla dnes na monitoru ty stahy
a doktor říkal, že pokud neporodím teď, tak ať se za ním stavím ještě v úterý, ale už je mi nějak divně a tak trochu se tomu s mužem snažíme pomoct, sice je to trochu komické, ale třeba to pomůže ![]()
@mar28 tak já byla dnes taky na prohlídce a za 30 min i s pásama hotovo, takže paráda..
@klarinet12 @Kaculina2 tak jsem na vás zvědavá holky
hlavně dávejte vědět ![]()