36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
5.3.13 11:38

Tak koukám - dnes ještě nic nového tady…já jsem se vrátila z kontroly 38+2 a prý stále nic převratného na obzoru…vrátka tak na prstík…ale dr. říkal, že mě zkusí trošku „odloupnout“ a že třeba by to mohlo pomoct. ale udělal to fakt hrozně jemně, vůbec to nebolelo, asi aby to mělo nějaký účinek, tak by to chtělo víc, ale on je dr., tak snad ví. jo a berunka už má 3 300, takže asi míří ke 3 a půlákovi, jako byl brácha…a co vy? novinky? pocity? změny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.3.13 13:01

Ahoj těhulky :mavam: právě začínám 36tt a ráda bych se k vám přidala, ikdyž koukám že většina z Vás to má za pár :) Už bych to brala taky, být kolem termínu, když jsem byla na poslední kontrole, tak mě dr. trochu vystrašil, že porodní váha malýho vypadá tak na 4,5kg, takže bych nebyla proti, kdyby se mu zachtělo ven o něco dříve :) Moje první mimi, nýní 8letou dceru jsem 14dní přenášela a měla necelá 4kg, o porodu ani nemluvim, hrůza děs..takže už mám trochu bobky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.3.13 13:08

Ahoj Anikko! tak to máš hezky rostlé dětičky! :-) :-) ale taky jsem tu hodně četla, že ty váhové odhady nemusí být přesné, takže uvidíš! já mám bobky už hodně, a to ani ne kvůli váze! :-) ale spíš kvůli tomu, že porodní zážitky jsou po necelých dvou letech ještě docela v paměti! :-) taky budeme mít už druhé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.3.13 13:22

Holky nechte nám prvorodičkám aspoň nějaké ty iluze o bezbolestném porodu :D
Jinak já váhový odhad vubec nemám :( snad mi ho řekne doktor ve čtvrtek, to bych k němu měla jít naposledy, a pokud do té doby malá nevykoukne, tak pak už pujdu do porodnice kde se bude domlouvat co a jak dál, takže tam mi asi váhu řeknou. Sice bych moc chtěla aby už byla malá tady, ale ted jsem nějaká nachcípaná, tak si říkám, že to snad pozná a počká až se vyléčím, jinak si ten porod ted neumím představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.3.13 14:19

@JankaF Vůbec se ti nedivím, že máš porod po necelých dvou letech v paměti, mě to příjde pořád jak včera, a to už to je osm let :( Asi jsme si obě prošli zrovna néé moc lehkým porodem, tak nás to těď straší :) Taky jsem slyšela, že ty odhady někdy nesedí, takže budu doufat :D @Martinka17 Tak my už budem mlčet :D A kolikátý jsi už týden? Mě ten váhový odhad u prvního řekl dr. až na posledním UZ, tak tě snad teď taky potěší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
5.3.13 15:20

Mě dnes rekly na ultrazvuku váhový odhad 3200g…přijde mi to jako moc když na internetu píšou že ve 35tt by měl mít jen 2500g max…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
5.3.13 15:47

Ahojky děvčata :mavam: všem držím pěsti, aby porody byly rychlé a bezproblémové a hlavně zdravá miminka :kytka:

Já jsem měla odhad váhy v 37.tt 2500g, tak uvidíme v pondělí :lol: V neděli nastupuji do porodnice a v pondělí se naše maličká narodí plánovaným SC.
Náš prvorozený synáček, měl v den porodu odhad váhy 3500g a narodil se s váhou 4300g 8o, u dcerky jim to celkem vyšlo šul, nul - ta vážila 3250g, tak to berte trošku s rezervou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.3.13 16:15

@Anikka dneska jsem 38+2, ale právě chodím na monitory ke svému Dr. takže kdyby to na mě přišlo, tak se ani žádný odhad konat nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
6.3.13 09:09

@JankaF mno tak když to vezmu tak v létě nám budou 4 měsíce tak to už bude lepší s tím čajíkem nebo kojeneckou vodou..
Já jsme si vždycky myslela že kojenecká voda se už nemusí převařovat?? Měla jem za to že jen normální?
Ony ty dětský čaje třeba od hippu jsou taky slazený ne? Aspon na obalu je cosi psaný že to nákej cukr obsahuje tak jsem z toho jelen..
@Martinka17 neboj to přejde já ted naštěstí mám klidek to se až divím protože jsem byla od uplného začátku těhu nachcípaná s děsnou rýmou a ted už mám asi měsíc klid konečněě :dance: :palec:
@Danny123 mn to máš pravdu že je to nevyspitatelný ráno to na porod nevypadá a večer se jede :lol: Ale to čekání je děsný zase si každý ráno říkám to to letí bylo pondělí už je tu středa :mrgreen: A ani se nenaděju a bude tu zase pátek a týden máme pryč..
Tak holky včera jsem zkoušeli do auta autosedačku aby jsme věděli jak ji tam přidělat at pak u porodnice nevyšilujem a víte co.. normálně máme dost krátký pásy v autě!! Autosedačku zapneme ale je to dost na knop a špatně se to dělá a navíc mám strach aby to malou netáhlo protože ta krátká strana pásu jak je u břicha se má dávat přes vrch té sedačky jak jsou nožičky..Tak jsem dost nasraná a nevím co s tím stačilo by aspon vůle 5cm a bylo by to lepší :( Fakt nevím proč ty pásy dělaj tak krátky to je děs.. Nemáte někdo taky takovej problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
6.3.13 09:14

Tak holky mi měli v 36tt odhad 2800g :nevim: A doktor říkal že by měla mít u porodu kolem 3200g tak uvidíme ale koukám že vy máte menší váhy než mi..Ale zae si říkám že je to jen odhad bůh ví kolik vlastně vůbec malá má :mrgreen: uvidíme na další odhady v nemocnici jak to vypočítají oni kámošce to tam vypočítali skoro přesně tak jsem zvědavá jak se budeme lišit mi od pravé váhy.. Snad nebudeme mít víc jak 3500g :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
6.3.13 16:07

@marillynka mno je to opravdu nevyspitatelný furt mi nic nebylo a najednou v pondělí večer jsem myslela, že pojedem, pak to v noci přešlo, úterý pohoda a dneska od 3 od rána do oběda už jsem opět myslela, že pojedem a teď to zase jde :-) se z toho pos… :-) nejradši bych to už měla za sebou :-) ale odchází mi už asi 3 dny hlenová zátka tak to opravdu čekám každou chvíly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.13 19:37

Ahoj holky i ja bych se rada pridala ja jsem 35tt cekam tretiho chlapecka sem jak valici se koulicka a uz bych to chtela mit za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
6.3.13 19:55

@stadlerovaveronika cusky..taky sem 35tt…ale narozdíl od tebe vubec newim co čekat :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
6.3.13 20:06

@stadlerovaveronika ahojky, já čekám druhého synka - jsem v 37tt a připadám si jak velryba :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
6.3.13 22:54

Maryllinka: k těm čajíkům - od hippu zrovna nemám zkušenost, tuhle značku moc nekupuju, jen kosmetiku. myslím, že totiž i některé příkrmy má ten hipp dost brzo přisolované, my jsme měli rádi Hami nebo Hamánka :-) a tu Hami skleničku ještě i teď občas použiju, když nestíhám vařit nebo někam jedem, a moc mu chutnají! :-)

a jinak, holky, to břicho už je fakt celkem balón! :-) nepřibrala jsem (i „díky“ chřipce) nijak dramaticky, ale o to větší se mi zdá to břicho oproti prvnímu :-) třeba takový ohýbání je už doooooost nepříjemný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí