Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám objednaný kočárek v Malvíku v Hostivicích…dodací lhůta 3měsíce Hartan-možná porodím bez kočáru(kdyby se tak stalo, prý mi nějaký půjčí
)Jinak mám vše nakoupeno - ještě pár věciček vyprat a vyžehlit(to mě neba
)
@marky9 teda to si dlouho čekala než si ho objednala
Já bych se bála že budu bez kočáru
My ho máme už koupený od listopadu
Máme espiro enzo evo děsně se těším až vyjedeme na procházku
My už máme všechno nachystaný člověk nikdy neví.. A jsem ráda že je to hotový to žehlení jak říkáš byl děs..To naše oblečení mám vyžehlený mnohem rychleji než to povlečení všechno a pleny pro malou ![]()
Já mám tento http://www.moje-miminko.cz/…35-6505.html
Už ho mám asi měsíc doma, což jsem ráda, byla jsem nervozní že porodím dřív a budu bez kočárku ![]()
Zítra jdu taky na další kontrolu, tak bych se nezlobila kdyby mi doktor řekl, že už se to někam hnulo, ale moc to nevidím, žádný poslíčky nemám ani nic jinýho naznačující porod.
Kdybych tak věděla že porodím opravdu až v termínu, tak bych pár dní před termínem šla moc ráda na jeden koncert
Jedná se o už neexistující kapelu která ted jen na pár koncertů znovu ožije a zrovna se musí trefit mě takhle do termínu
No asi mám prostě smůlu no ![]()
@Martinka17 ten je moc hezkej ![]()
http://www.kocarky.cz/…nzo-evo.html my máme tenhle fialovej.. Mno tak ono i kdybys neporodila jít u termínu na koncert aby tě to nechytlo tam
Tak já poslíčky mívám ale jen třeba jednou chvilinku v noci a pak už zase nic, píš mám to píchání dole to snad skoro každej den děs..Tak se zítra musím zeptat co to je doufám že na to nezapomenu to jsem celá já
Jak malou vidím tak na všechno zapomenu a vzpomenu si až doma..naštěstí dyštak můžu doktorovi napsat velká výhoda ![]()
@marillynka
Ten tvůj vypadá taky moc hezky
Já jsem chtěla hlavně velkou korbičku a aby se mi za něj vešel i mužský ![]()
No já když sem přišla s tím nápadem že bych si přece jen lístek koupila, tak se na to má drahá polovička taky nijak netvářila… Ale není to žádný techno. Je to folk a country, normálně si sednout a poslouchat a mám to kousek od baráku, takže bych se ani nijak nevzdálila od porodnice… No uvidím jak dopadnu na kontrole, pořád mám hroznou chut to aspon zkusit ![]()
My máme tenhle http://www.malvik.cz/…-Button-2013 tedy ještě nemáme
Holky, Vy máte tak krásné kočárky!!
Já mám kočárek ještě po klucích, takže už desetiletý. Na jednu stranu mě to štve, protože mrňousek nebude mít lautr nic nového (mimo komplet oblečení do porodnice), na druhou stranu jsem byla s tímhle kočárkem moc spokojená a vybírat v dnešní době z toho množství kočárků- no potěš.
Ale je to kočár na ani né rok, tak to vydržím.
Jinak s tím úklidem našich kluků- vychytané to je, jen se bojím aby kluci (hlavně ten menší) nebrali, že se uklízí jen za trest. Jak vždycky poctivě uklízím s nimi- už se mě mladší ptal- mami, proč uklízíš i ty, když jsi nic neprovedla?! ![]()
@Martinka17 -na koncert bych klidně šla, maximálně přijdeš o peníze za lístek. A jestli máš strach (mužský), že Tě porod přepadne mimo domov, to se může stát kdekoliv-na nákupu, návštěvě… ![]()
@marky9 teda pěkný kočárek ale ta pálka za něj šílený
![]()
@Hanulínek mno to máš pravdu dnes vybírat kočárek to je šílený je toho tolik že člověk neví jakej navíc korbičky čím dál menší to ty budeš mít určitě ještě dostatečně velkou ![]()
Mno to když už se tě ptal proč taky uklízíš tak to máš pravdu že by si mohli myslet že uklízí jen protože zlobí ale ty to určitě s něma nějak vymyslíš..
Marti to je pravda přepadnout tě to může kdekoli já doufám že mě třeba nepraskne voda někde ve městě nebo v obchodě
To by asi bylo zajímavý tak jsem si raděj dala už do kabelky vložky kdyby náhodou ale snad mě nic takovýho někde venku nepotká..
@Hanulínek já jsem vše po prvním synovi prodala, s tím, že jednou mi to stačilo
(byl předčasně narozený - měsíc jsme strávili na neonatologii, cvičili jsme vojtovu metodu-po roce řekli, že je vše ok…hrozné nervy)…teď čekám druhého syna po 11letech, vše kupuji přes aukro, nebo mám půjčené, ale kočárek jsem chtěla nový
, proto i ta investice do něj
No já mám teda taky všechno kupovaný přes bazárky a výprodeje, jen ten kočárek jsem si vydupala že chci nový, přece jen, dětí chci víc (uvidím po porodu že
) a taky ať máme aspon něco novýho
Už se moc těším až ho vyvezu ven
zatím jen smutně stojí u rodičů na chodbě…
S tím koncertem uvidím jak dopadnu zítra na kontrole, pokud bude vše ok, tak si lístek koupím a v nejhoršém prostě propadne… Chlapa musím nějak zpracovat
![]()
@marky9 tak to je teda hrozný co se vám stalo, ale hlavně že je to už v pořádku všechno.. A budeš mít druhýho broučka a ten bude narozený akorád.. V kolikátém týdnu jsi rodila? To jo kočárek to je jasný to já taky chtěla nový a hlavně si ho vybrat sama doufám že jsem vybrala dobře mno to se uvidí až ho budeme používat ale hlavně jsem chtěla aby byl lehkej.. Občas jsem jezdila s kočárek od sestřenky měla neotáčivý kolečka a já se s ním vždycky děsně nadřela a byl hrozně těžkej vyjít malej kopeček to byl děs.. A to otáčení a nadzvedávání ho pořád.. A to před třemi lety kámoška měla kočár s těmi otáčivými a já s ním vůbec neuměla a nadávala jsem že to nikdy chtít nebudu ![]()
A pak po zkušenosti s pevnými koly bylo rozhodnuto že raději otáčivý a stejně už jsem se s nimi dost naučila u jiné kámošky takže bylo rozhodnuto
Oblečky mám taky některé přes aukro a něco z bazarku od holek u nás ale převážně mám všechno nové nemám po kom mít půjčený.. Ale často jsem narazila na nějaké dobré akce a nakupovala od začátku těhu tak to nebylo tak hrozný.. Hodně mi toho nakoupila mamka teda řekla bych že snad skoro všechno
Mno pyšná babička ![]()
@Martinka17 mno taky mám vplánu mít druhý ještě ale jak říkáš buh ví co budem říkat po porodu
Ale já mylsím že za tři roky než to bude aktuální mě to přejde a budu chtt druhý.. já se taky těším na první procházku už aby to bylo a doufám že bude takový krásný počasí jako je ted jsme zvědavá jak dlouho to vydrží..
@marillynka Fildu(první syn) jsem rodila v 35tt plánovaný CS, neboť nerostl a odcházela funkce placenty a měl jen 2 cévy v pupečníku měl 2060g a 43cm, ale teď už je to velký kluk a dělá nám jen samou radost(kromě uklízení
), teď druhé tětotenství v 37letech naprosto OK - až se divím ![]()
@marky9 tak aspon že to bylo po tom 35tt já jsem po narození měla 2200
Teda oba s přítelem jsme měli dvě kilča něco málo tak jsem zvědavá jak bude velká ta naše prdolka.. Mno tak uklízet se nechce skoro nikomu
Je to dobře že je to ted všechno v pořádku jen tak dál ![]()
My jsme taky kupovali kočárek
, přestože po starším máme ještě pěkného X-landera. Ale měla jsem strach, že až uvidí, že se mimi veze, tak bude chtít taky a že by mu ten skejtík zatím nestačil. Tak jsme investovali do dvojkočáru Baby jogger select city, kde je vepředu korbička a vzadu sedátko (nebo se to může dát obráceně). Jsem na to zvědavá! Nejlepší bude, až zjistíme, že brácha u ségry stejně sedět nechce!
ale co, chtěla jsem mít jistotu, že bude mít taky pohodlí a třeba někam na výlet se bude takovej povoz hodit! ![]()