Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Danny123 jo to si taky říkám sotva jsem to zjistila a je to skoro tu..Mno a za chvilku si budeme říkat teprve jsme rodili a prcek má už rok
děsně ten čas letí.. čekáme holčičku.. A vy? mno já už to chci taky mít hotový všechno nachystaný a mít klid.. jak jsem vyprala to prádlo tak mi některý ty semišový oblečky nachytali nějaký chloupky a žmolečky
Jsem z toho akorád naštvaná děs..Budu to muset nějak oddělat z toho.. akorád ještě nevím jak.. ![]()
Tak hlásím, že jsem z kontroly doma. Malá má už tak 2900 g. Rodit prý zatím nebudu. CS je 2. Tak doufám, že týden ješě vydržíme 2v1 ![]()
Ahojte holky mužu se přidat? Já jsem 36+1 (teda pokud to dobře počítám, už jsem z toho zblblá
) čekám holčičku, taky první tak jsem nervozní, ale snažím se na to nemyslet.
Ve čtvrtek jdu na druhý monitor a kontrolu, tak doufám že mi váhu řekne, naposledy mi ji doktor řekl někdy ve 30 týdnu. Jinak já zatím žádný poslíčky ani tvrdnutí nemám, záda mě teda bolí každý den, ale zatím se to dá vydržet, koupila jsem si pohodlný křeslo tak se do něj vždy večer složím a je to lepší ![]()
Už bych chtěla mít malou taky u sebe, jen chlap se mi dneska složil s chřipkou a má 40 horečky, tak už se moooc těším až to od něj chytnu ![]()
@bonna83 já mám taky CS2 už nějakou dobu podle prukazky takže to snad bude v pohodě.. To má už krásnou váhu
to ještě tu chvilku vydrží určitě u maminky v bříšku..
@Martinka17 ahoj tak další holčička jo teda to bude bab
Já jsem z toho taky nervozní a snažím se na to nemyslet jen kdyby se mi o tom aspon v noci pořád nezdálo
Třeba ani žádný posličci nebudou uvidíš kámoška je vubec neměla a už přenší pár dní
Jo to ten můj měl 40 před dvěma týdny tak jsme raději byli každej v jiné místosti abych to náhodou nechytla a naštětí jsme to s malou přežily bez ujmy..
@marillynka jj všechno tak strašně letí…my čekáme Kluka Lukáška
taky mám dost těch semišových oblečků a nic mi to neudělalo normálně jsem to vyprala v dětském pracím prášku Lovela ale nebylo to nové veškeré oblečení mám od švagrový po jednom dítěti to jsem nekupovala příjde mi to uplně zbytečný vesměs všechno mám od ní akorát pár věcí mám nových hlavně teda kočárek
nc tomu není ty děti to nezníčej a kupovat všechno nový to bych se nedoplatila i tak to vyšlo dost ![]()
@Martinka17 Ahojky, vítej mezi námi
tady je to samá holčička snad jen my máme kluka
my jsme ho teda chtěli tak se nám to splnilo…já mám teda bolesti zad občas nic strašnýho, břicho mi tvrdne taky občas ale to je normální prý, jinak nijak zvlášť poslíčky nepozoruju některý ženský trpěj bolestma a já nic a to jsem 36+3tt dneska…dneska jsem byla na monitoru a prý jsem tam měla krásný kontrakce a já o ničem nevěděla takhle by to mohlo být i s porodem o čem teda sině pochybuju ![]()
@bonna83 taky jsem byla dnes na kontrole a monitoru…kontrola v pořádku a zítra musím na monitor znova protože odezvy malýho byli uplně na hranici…hranice je 180 a já jsem měla 180 takže si to zítra zopáknu, je moc živej
to mi říkal už při utz, že je nějakej hyperaktivní to se mám na co těšit
a prý mám už hezky připravený porodní cesty k porodu, i čípek v pořádku…nemyslím si, že to bude dlouho trvat ![]()
@Danny123 My taky máme chlapečka!! Už třetího. ![]()
A jestli máte holky pocit, že Vám to teď utíká, tak počkejte až se prťousci narodí. Ty děti tak rychle rostou.
![]()
@Danny123
Tak mě o kontrakcích nic Dr. neříkala. Něco tam i jakoby bylo, ale to asi bylo jak se Natálka vrtěla. A řekla bych, že skoro pořád
Myslím, že kdyby byly kontrakce, tak mi to Dr. řekne.
@Hanulínek To je pravda to pak teprve bude fofr
tak aspoň někdo čeká kluka tady je to samá holčička ![]()
@Hanulínek To je pravda to pak teprve bude fofr
tak aspoň někdo čeká kluka tady je to samá holčička ![]()
@bonna83 pokud jsem to dobře pochopila, tak kontrakce at už pravé nebo jen poslíčci by se ukázali na tom spodním grafu z monitoru (aspon teda mě to tak sestřička u nás říkala). Takže pokud tam žádnou lítající čáru nemáš tak je to zatím ok.
@marillynka já bych se bez poslíčků mileráda i obešla, ale zase přenášet rozhodně nechci (ne že by to nakonec záleželo ne mě že
) Ideálně ještě aspon týden klidek, at stihnu vyléčit chlapa a pak už by to klidně mohlo přijít ![]()
@Martinka17
Jo tak lítající čáru mám, ale minule mi sestřička vysvětlovala, že nad tím jsou zhase takový tečky a to je tím, jak se miminko hýbe, takže to kontrakce nejsou
a dnes tam tečky nebyly, ale skoro souvislá čára (a to vím, že se Natálka vrtěla snad skoro celých 20 min.)