36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1488
16.2.13 20:04

@Danny123 mno tak já ji necítit tak hned taky běžím k doktorovi protože vím že spí maximálně hodinku a když ji necítím dýl když třeba něco dělám tak pak jsme už nervozní co se děje :D Tak si lehnu a ona se hned ozve.. Mno já zatím jenom peru a žehlím ale už to skoro všechno mám už jen vyperu oblečky.. Tašku nachytanou ještě nemám ale chystám se kolem toho 36tt..
Mno a kolik malá váží netuším na kontrole jsem se ptala ještě jestli jí něco mezi nožkama nepřirostlo Tak jsme koukali na to a pak jsme nějak zapomněli na váhu :( Tak musím počkat na další kontrolu a ta bude až 28 :( Cvičit nechodím ono na té nemocenské se moc nedá ale už konečně jenom týden a mateřská konečně budu volná jako pták :D
Mno a nervy z porodu to teda už začínám mít každou noc se mi o tom zdá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 20:05

@Hanulínek To je fakt budeš mít pomocníčky :-) já žádné potíže nemám jen ty obvyklé…neobuju se :-), jsem ufuněná a bolí mě občas záda a žáha mě také občas pálí a mě na to téměř okamžitě teda pomáhá rennie…já mám spíš někdy pocit, že mi praskne břicho když se začne malej vrtět nebo když byl ještě menší tam se mi tam zapřel ručičkama i nožičkama, na břiše 4 boule a já jsem se bála nadechnout abych nepraskla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 20:07

@bonna83 ahojky :mavam: závidím ti i těch 5 dní co jsi víc :-) už to chci mít za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.2.13 20:07

@Danny123 holky praská vám břicho? mě teda děsně chjoo :( A to se mažu pořád jak trouba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 20:10

@marillynka hlavně se nestresuj to nemá cenu já se taky bojím ale stresem si ničím nepomůžu spíš uškodím a ven prostě musí :-) tak co s tím nadělám ale zvládli to všechny tak my taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.2.13 20:13

@Danny123 to jo to si taky říkám hlavně aby už byl se mnou hrozně se na ni těším a říkám si když to kolikrát dají 15 tak co né já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 20:13

@marillynka mě teda vůbec břicho mám absolutně čistý a to jsem na mazání kašlala…začala jsem se mazat až okolo toho 5.měsíce jen když jsem si vzpoměla a teď se mažu teda každý den ale asi tak něco málo přes měsíc vždy po koupání věčer…jsem na tohle lempl… :-) uvidíme po porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 20:14

@marillynka jj asi tak :-) už se taky hrozně těším na to až ho uvidím a budeme doma z porodnice :-) na to se těší každá a po pár dnech jak by ho ráda občas šoupla zpátky do břicha když probrečí celou noc :-) taky sii vzpomenem jaký jsme měli klídek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.2.13 20:16

@Danny123 mno to máš pravdu docela se bojím jak budem prožívat prdíky snad to zvládneme a nebude na to moc trpět jinak to bude asi hodně probrečených dní a nocí :( ještě musím naštudovat co vlastně mohu jíst a co ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
16.2.13 20:17

Já byla cvičit asi 4× a ted mám pořád kašel, nebo rýmu, tak tam ty ostatní maminy nechci nakazit :-(. Ale jinak jsem se po cvíčení cítila dobře. Kromě oteklých nohout jsem celkem ok. Jo docela ještě cítím bolest jakoby v podbřišku - od kyčle ke kyčly, ale na to mi mudr říkal, že je to tím, že už jsem jednou rodila a tělo už je tzv. použitý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.2.13 20:19

@Danny123 tak já se mažu od začátku ráno i večer krémem z lékárny ted olejíčkem a stejně mi to nepomáhá děs :( Furt jsme neměla břicho a pak najednou kolem 6 měsíce vyrostlo a kůže to přestala zvládat :( Už to kolikrát i docela bolí :( Kámošce popraskala týden před porodem furt si říkala že je to super že nic a pak najednou koukla do zrcadla a už to bylo :( Ono je to blbý když si tam nevidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 20:22

@marillynka jo to já taky vím jen ty základy jako je zelí :-)taky doufám, že prdíky a vše okolo toho bude v pohodě nejhorší je, že mu nemůžeš pomoct nebo nevíš co mu je…mi trhá srdíčko vždycky když pláčou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.2.13 20:22

@lili8 já jsem taky nachlažená furt a rýmu tak tu mám od prvního měsíce a nemůžu se jí zbavit doufám že odrodím a rýma konečně zmizne sice je to lepší ale na tom začátku to byla hruza nemohla jsem ani dýchat bolavej nos ve vnitř tři měsíce to bylo hrozný vůbec jsem nespala v noci pak to docela ustalo ale mám ji furt :/
Já se ted kolikrát v noci vzbudím lehnu jinak a hroně mě začně bolet v podbřišku taková trošičku silnější bolest než při MS tak nevím jeslti to jsou posličci nebo že jak jsme se pohnula těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.2.13 20:23

Tak jsem uspala a už jsem zase tu! My ke klukovi čekáme holku :-) a syn se narodil 37 + něco málo k tomu, tak jsem zvědavá, jestli už to nemám fakt za pár! :-) a je fakt, že teď napodruhý je tělo nějak opotřebovanější…taky mě pálí žáha, na jedné noze se mi udělaly docela slušný křečáky a navíc se právě lížu z šílený chřipky…už léta jsem takovou neměla, až zrovna teď - to je zákon schválnosti… jsem měla hroznej strach, abychom nemuseli jet dřív, protože bych na to absolutně neměla sílu…věci pro mímo už celkem mám nachystaný, za chvíli mě čeká ještě vyžehlit košík prádla! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
16.2.13 20:25

Břicho holky neovlivníte, kdo k tomu má dispozici, má prostě smůlu. :(
Jinak já se do porodnice těším- jednak budu mít prcka konečně v rukou a jednak kdy se mi povede, že nebudu muset přemýšlet nad vařením, úklidem, programem pro kluky a ještě budu mít za zády pomoc zdravotníků. :D
Jediné čeho se bojím, je jak to ti moji 3 chlapi sami doma zvládnou a abychom se s prďolkou měli kam vrátit- to moje trio je schopné během hodiny zlikvidovat celý barák. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí