Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bonna83 záleží na tom jestli máš břišní něbo křížové bolesti při porodu…prý jsou lepší ty břišní co jsem slyšela křížový dost bolej…né že by břišní byli příjemný ![]()
No právě, bojím se těch křížových, když mě to budí v noci.. Ono asi nic nebude příjemný, ale stačí ty břišní
Hanulínek: a jak máš děti od sebe? naše budou zhruba 22 měsíců..ach jooo holky, tak sotva jsem se vyhrabala z chřipky (o malého se to jen otřelo), tak to vypadá, že dostal asi rýmu…co v 8 usnul, tak už se asi dvakrát vzbudil a blbě se mu dýchá a dudáčka se nechce vzdát!!
my se toho snad nezbavíme!!! ale každopádně jsem zvědavá, co bude říkat na ségru!
![]()
ohledně těch poslíků - já teda asi zatím nic..občas asi jen to tvrdnutí…ale poprvé jsem zažila jednoho poslíka právě toho bederního a to teda byl zvláštní pocit, strašně nepříjemnej a hrozně až na zvracení…pak jsem ale tyhle bolesti neměla, ale taky z toho mám strach!
Já už chci být taky 36.týden se máte
jinak mám už 2děti, u prvního jsem měla bříšní a u hruhého křížové a křížové jsou fakt děs
u toho do břicha se člověk schoulí ohne cokoliv, když má stahy, ale jak je to v zádech, tak jsem spíš celá ztuhla a nemohla jsem se hýbal, prohnout nic.No už ať jsem tam kde vy
ať se vám daří ![]()
@JankaF my máme o dost větší rozestup mezi dětmi- dělám si díky tomu srandu z manžela
, že se nedokázal vymanit z minulého režimu, protože si jede pořád pětiletky- nejstaršímu bude 10, mladšímu 5 a teď mrně.
Chudák Tvůj prťous- rýma dokáže pěkně potrápit.
Jak budou nemocní se fakt bojím, stačí aby to přinesl jeden a okamžitě to postupně a pořád do kolečka pochytáme všichni. ![]()
@bonna83 jj nic nebude příjemný ale co se dá dělat…hold to k tomu patří…já pořád doufám v nějakej zázrak, že třeba zrovna já to tak bolestivý mít nebudu když mám celé těhu bezbolestné a bez komplikací
ale vím, že to tak nebude ![]()
@MIŠANA1 neboj taky se dočkáš uteče ti to a budeš taky tam co jsme my ![]()
Mno holky o těch křížových bolestech jsem taky slyšela že je to prej hrůza.. Mě občas taky bolí záda tak doufám že u porodu si dají oddech
Dnes jsme měla v noci zase posličky naštěstí jenom jednou a chvilku tak jsem to pak zaspala ![]()
Danny: mno tak aspon ten 38tt je akorád ale kdyby to mělo dřív tak hlavně aby to bylo po 35tt.Na kontrolu jdu za 14 dní tak to budu 36+6 tak uvidím jak mi doktor řekne jak to vypadá s porodem..Ale co chvila čtu že stejně to na porod nevypadá a pak třeba z ničeho nic..
Dnes jsem se dala do praní oblečení pro malou tak ještě to vyžehlit a mám to hotovo pak už jen nachystat tu tašku
Naposledy postýlku a takový věci ale to až v březnu
Ale on i ten březen je už za pár ![]()
@marillynka já jdu zítra na kontrolu a na monitor a to budu 36+3tt takže po 35.tt jsem dávno…mě teda celý těhu záda moc neboleli to byly opravdu chvilkový vyjímky…tak i u toho porodu by mohli zůstat v klídečku
já už mám vše vypravené i vyžehlené díky mamince teda já mám od doktora žehlení zakázaný tak chudák u tý kopy stála celý den ona
a máš pravdu ten březen už je opravdu za pár
a kolikátýho máš termín?
@Danny123 Taky jdu zítra na kotrolu a na pásy. Tak jsem zvědavá co mi Dr. řekne. Dnes v noci mě docela dost začalo bolet břicho a záda. Ani změna polohy nepomohla. Ale nakonec jsem usnula a přešlo to
Ale dnes jsem se pustila do úklidu a ještě posledních příprav a sotva chodím ![]()
@bonna83 To jsem taky občas měla, že mě bolelo břicho a ať jsem ležela jak jsem ležela nechtěla to odejít…já mám někdy dny, že se nezastavím a v poho a dny kdy sotva z postele vylezu, přemístím se na záchod a sotva dolezu zpátky…
hrůza…
@Danny123 A to já právě do teď takto neměla, to neznám
Až teď poslední dny
@bonna83 njn je to nepříjemný ale ještě si rády vzpomenem na takové jemné bolesti při porodu
já pořád doufám v to, že zrovna já budu mít porod né tak bolestivý a rychlí
kéž by…kéž bych to měla jako moje mamka, ta rodila 4× a všechno bylo rychlí a to měla u všech křížové bolesti a řekla, že jí to ani nevadilo, že by klidně rodila za čokoládu že jí to nevadilo… ![]()
@Danny123 mno tak tobě se to taky tak pěkně už blíží mám termín až 29.3. ale to se tak překulí sotva začal unor a už má zase končit neuvěřitelný
A to jsem si v létě říkali jo to je až za dlouho
Tak mě čeká už jen to vyžehlit a mám to konečně aspon budu mít klid nedokážu si představit stát u toho ještě příští měsíc to už budu jenom odpočívat ![]()
Koukám že taky máte bolesti v noci já dnes zase asi mě to už čeká každou noc nebo co
Ale naštětí je to jen chvilku a zase to přejde a spím dál..
@marillynka jo to se mi blíží za 3 týdny…to je hrůza jak to uteklo nedávno jsem vůbec zjistila, že jsem těhotná…:-) já už mám vše připravené naštěstí už by se mi v tom nechtělo hrabat jsem ráda že to je
a co čekáte?