Šátek v zimě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5883
2.10.08 15:06

Lentilko, a jak si dáváš tu bundu přes dítě na zádech? Někde jsem četla, že se má házet přes hlavu, ale neumím si představit, jak se trefit, navíc tžeba oblíknout kapucu miminu asi stejně nejde. Kapucu pro mimi teda stejně nepoužívám, ani ty gumičky na přitažení hlavy.
Jinak se připojuju k rozšířenému názoru - miminko oblékat co nejmíň (až na nohy, pokud je svisle) a přes ně co nejvíc. Já měla problém oblíkat do kočáru, v šátku se hřejeme navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.10.08 23:41

Terem - jojo. Potřebuju hodně prostoru, dám si bundu před sebe zády k sobě (jako jejími zády :lol: …), malinko nasunu ruce do rukávů a krouživým pohybem to na sebe hodím a tím to padne i Štěpánovi přes hlavu.
Kapuci taky nevím, jednak moje děcka něco takového na hlavě moc nesnesou a druhak jsou ty kapuce takové neforemné… navíc pokud má dítě hlavičku danou na bok, tak je kapuce přes půl obličeje :nevim:
U té bundy mám akorát ten problém, že Š. za nic na světě nechce pochopit, že má mít ruce uvnitř. Já mu teda ten otvor dostatečně rychlým přitažením šňůrek zmenším a tak ho celého zababoším, ale on se mi stejně snaží probojovat ven. Asi mu budu muset dávat bundičku.
V kočárku teď nevozím vůbec, protože M. je jak sněhulák, navíc ve fusaku, takže volnost pohybu veškerá žádná a on mně v tom nebude. Nehledě na to, že na to nějaká nemám odhad. Takhle zapnu bundu, rozepnu bundu, příp. roztáhnu popruhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.10.08 17:58
IvaV píše:
TO vypadá dobře, no zkusím taky pobojovat. :?

Dík. :) Pak se pochlub. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.10.08 11:04

Lentilko, díky. Takže normálně nasunout ruce do rukávu? A bund udělá jakoby přemet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
17.10.08 23:07

Ahoj,
nečetla jsem, co psaly ostatní holky, ale my to řešíme následovně - snažím se oblékat tak, abych v případě příchodu domů, kdy malá ještě spí, ji mohla svléknout a nechat v šátku. Takže ji obleču normálně, na nohy dám návleky a super botky, fakt super kup: http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…

Přes dítě přehodím kapsu, kterou mi ušila tchýně z fleesové deky a mám do ní i přidělatelné zateplovací vsuvky. Pak si obleču bundu, kteru mám větší a zapnu ji přes nás.

Někdy jí obleču svetr a dám jenom kapsu a bundu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí