Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím, jdu v lednu neteři na maturiťák a koupila jsem si tyto společenské šaty. Jen teď zpétně přemýšlím, jestli nejsou moc. Cítím se v nich dobře, ale zase aby nebyl trapas, že vypadám jak maturant, i kdyz šaty jsou jednoduchého střihu, jestli by se spise nehodilo jit v kratsich koktejlkach. Diky za nazory.
Vhodnost neposoudim, v tom plavu, ale z praktického hlediska bych si rozhodně do Lucerny nevzala saty, ktere taham po zemi.
@Blueangel111 píše: Více
Kratší koktejlky na ples rozhodně ne. Plesové šaty mají být dlouhé. Jestli se v těchto cítíš dobře, vezmi si je. Samozřejmě, že tam budou lidi v džínách apod. Ale na večerní ples jsou tyto Tvé šaty super.
Trochu zkrátit, ale jinak jsou na maturitní ples do Lucerny vhodné i pro doprovod. Jsou krásné.
Taky hodnotim jako super, rozhodne se hodi. Kam jinam nez Lucerny si je vzit
@Blueangel111 píše: Více
Můj styl to není, ale jsou krásné. A pokud se zkrátí jsou naprosto vhodné.
Když se zkrátí, abys v tom nebyla jak malý pivo ve velkých šatech, tak budou úplně v pohodě. Taková zlatá střední cesta, ani málo, ani moc. ![]()
Zakladatelko, učím na gymplu, takže maturáků už jsme viděla mnoho a s klidným svědomím můžu říct, že budeš mít jedny ze společenštějších a výraznějších šatů. Pokud ti to nebude vadit, směle do toho.
Mně osobně se třeba tvoje šaty líbí. Očekávala bych takovou róbu sice spíš třeba na třídní učitelce nebo na mamince maturantky, ale proč ne. Sluší ti moc.
Můj styl to taky není, ale teda co oceňuju já - jsi si vědoma toho, že nejsi hubená modelka a zvolila jsi šaty, které zakrývají paže a nemají špagetová ramínka nebo podobnou šílenost. To je za mne velice dobré, ne vždy se s tím člověk potká. Barva se mi líbí.