Kde koupit šaty obchody(eshopy)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zkus se kouknout na Black Mountain, Buga, La Klara. Možná tě tam něco osloví. Případně se dá něco najít i v Reserved a nebo Tatuum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli si kupuješ šaty jednou za 20 let, tak normálně zajdi do nějakého butiku a kup to tam. Nejlepší je to asi vyzkoušet, jestli to chceš mít zase na desítky let.
Vytipovat si nějaké butiky, kde mají kvalitní a originální kousky a zajít tam něco vyzkoušet.
Já si teda kupuju několikery šaty ročně, ale přes net bych to moc nebrala, maximálně kdyby to byly nějaké plážovky za pár stovek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Zrovna o víkendu jsem si kupovala šaty na jednu akci. Dress code tam jsou koktejlové.
https://www.elodevysperky.cz/index.html
A při tom hledání na netu mě ještě zaujalo toto:
https://www.alltex-fashion.cz/
Ale je potřeba si to vyzkoušet, pokud to má nějak vypadat. Na ramínku to vypadá jinak než na sobě.
- Citovat
- Upravit
Asi tak po několika desítkách let jsem si chtěla koupit šaty (ty, co jsem měla ve dvaceti a nechala si šít, tak už mi vážně nejsou). Šít jsem si nechávala, protože jsem hodně nekonfekční a defakto na mě nic nebylo.
Teď kromě nekonfekčnosti už nejsem zas tak hubená, jako tenkrát.
No a jsem v koncích. Vyhledavače mě stále híází na nějaké stránky, které jsou sice různé, ale přijde mi, že je tam na všech fotkách taková stejná ku. voidně vypadající žena nebo nějaké asiatky.
Z ostatních, na které jsem si vzpoměla jsem prošla about you, bonprix, stránky soliver, orsay, zara, modaprostejov a podobné.
A nenašla jsem nic extra, co bych si představovala, že ano. Nebo takhle, u něčeho bych řekla možná, ale vždy je tam ale.
Měly by být něco mezi trošku elegantnější denní nošení a business styl. Určitě rukávy, délka mini, ale myšleno těsně nad kolena. Vzhledem k mojí výšce bude mini nad kolena beztak midi. jedobarevné by být nemusely, ale žádné divoké vzory taky ne. Střih tak do a.
Nemusíte psát konkrétní šaty, jen kde nakupujete mimo ty asijské obchody a ty, co jsem vypsala.
Měl by to být eshop. Anonym, kdybych dodávala ještě osobnější informace.
Díky za typy, ráno si to vyzvednu a prohlédnu.