Šaty pro svědky

miparime
16.6.13 17:25

šaty pro svědky

Zdravím dámy jaké šaty se vám zamlouvají víc? Jdu na svatbu za svědka a nějak ne a ne se rozhodnout - oboje dvoje jsou totiž krásné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
16.6.13 17:29

Střihově se mi líbí víc ty červené, ovšem volila bych barvu jako na tom prvním obrázku, myslím si, že červená je dost vyzívavá na svatbu, chce to něco jemnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Na svatbu bych volila spíš decentnější model, ty červená mi přijde už moc červená, k tomu hluboký výstřih atd Takové šaty bych zvolila spíš kdybych chtěla někoho dostat do postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817

@miparime mě se líbí ty první, ty ve starorůžové. Přijdou mi takové „slušnější“ a elegantnější, víc takový oficiální na tu svatbu. Ty červený jsou taky pěkný ale tvolila bych je třeba kdybych šla někomu na maturitní ples, prostě působí víc večerně…
Tak ať dobře vybereš a aŤ se svatba vydaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
16.6.13 17:33

Nejsou ty červené z Manga? Jsou krásné, ale na svatbu bych asi taky volila ty první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.6.13 17:41

@miparime
nechci syckovat, ale videla jsi je ve skutecnosti? podle me to totiz bude takovy trochu „hadr“. Mango dokaze hezky nafotit i to, co ve skutecnosti vypada strasne a jak se na ty saty zblizka divam, tak bych to presne na ten pripad tipla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
16.6.13 17:44

Ty na sedem pozadi. Nevim, jaky mas doprovod, ale svedkyne v rudych satech s vystrihem my nemusela pisobit dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.6.13 17:53

Me se vic libi ty cevene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21649
16.6.13 17:58

Brala bych ty růžové. ty červené jsou na můj vkus na svatbu příliš vyzývavé. a co to probrat s nevěstou? mě šla na svatbě za svědka moje sestra a šaty jsme jí vybraly společně - aby to ladilo stylově k mým šatům, ona se v nich cítila dobře atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
16.6.13 17:59

@Gladys Ooo, to jsem netusila, ze jsi takova pobehlice… :-D

• Citovat
  • Upravit
14856
16.6.13 18:21

Obecne bych sla do decentnejsiho odstinu, ale proc tohle neresis s nevestou? Mela by jsi ladit s ni a taky s tim druhym svedkem. Pokud ma nevesta ruzovou kytku, ty cervene by sly. Treba na me svadbe by ty cervene saty byly lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
16.6.13 19:34

@miparime Tak hlavně ne ty červené..pokud ty na obrázku jsou z Manga..mám je doma, moc nesedí, rozvírají se(zkoušela i kolegyně),nejsou červené ale lososové, mají v zadu obří výstřih, takže jen na velmi malá nebo silikonová prsa, podprsenka moc nejde a normální poprsí by asi nevypadalo dobře..ale hlavním nedosatkem těch šatů je materiál, jsou spíš na pláž/procházku městem, než na svatbu..josu z viskozy nebo bavlny, ale na pohled mají „tričkový“ vzhled..a jak všichni víme, v tričku se na svatbu nechodí..a už vůbec ne za svědka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
16.6.13 19:38

@mag jsou i na mango outlet..ale asi není úplně o co stát..tak na pláž/na doma..já si je asi nechám na spaní..bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
16.6.13 19:40

@Ali-Ali já vždy koukám na materiál, mango znám, ale ne vždy je vše dostupné..a zatím jsme moz zklamaná nebyla..ale je pravdy, že zrovna tyto jsou spíš tričkového charakteru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.6.13 20:05
@lentilka248 píše:
@miparime Tak hlavně ne ty červené..pokud ty na obrázku jsou z Manga..mám je doma, moc nesedí, rozvírají se(zkoušela i kolegyně),nejsou červené ale lososové, mají v zadu obří výstřih, takže jen na velmi malá nebo silikonová prsa, podprsenka moc nejde a normální poprsí by asi nevypadalo dobře..ale hlavním nedosatkem těch šatů je materiál, jsou spíš na pláž/procházku městem, než na svatbu..josu z viskozy nebo bavlny, ale na pohled mají „tričkový“ vzhled..a jak všichni víme, v tričku se na svatbu nechodí..a už vůbec ne za svědka:-)

já jsem si kupila celkem slušné šaty v kenveloo :) :), takový volankový, ale už je to víc než 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný