Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Střihově se mi líbí víc ty červené, ovšem volila bych barvu jako na tom prvním obrázku, myslím si, že červená je dost vyzívavá na svatbu, chce to něco jemnějšího.
Na svatbu bych volila spíš decentnější model, ty červená mi přijde už moc červená, k tomu hluboký výstřih atd Takové šaty bych zvolila spíš kdybych chtěla někoho dostat do postele ![]()
@miparime mě se líbí ty první, ty ve starorůžové. Přijdou mi takové „slušnější“ a elegantnější, víc takový oficiální na tu svatbu. Ty červený jsou taky pěkný ale tvolila bych je třeba kdybych šla někomu na maturitní ples, prostě působí víc večerně…
Tak ať dobře vybereš a aŤ se svatba vydaří ![]()
Nejsou ty červené z Manga? Jsou krásné, ale na svatbu bych asi taky volila ty první.
@miparime
nechci syckovat, ale videla jsi je ve skutecnosti? podle me to totiz bude takovy trochu „hadr“. Mango dokaze hezky nafotit i to, co ve skutecnosti vypada strasne a jak se na ty saty zblizka divam, tak bych to presne na ten pripad tipla…
Ty na sedem pozadi. Nevim, jaky mas doprovod, ale svedkyne v rudych satech s vystrihem my nemusela pisobit dobre.
Brala bych ty růžové. ty červené jsou na můj vkus na svatbu příliš vyzývavé. a co to probrat s nevěstou? mě šla na svatbě za svědka moje sestra a šaty jsme jí vybraly společně - aby to ladilo stylově k mým šatům, ona se v nich cítila dobře atd.
Obecne bych sla do decentnejsiho odstinu, ale proc tohle neresis s nevestou? Mela by jsi ladit s ni a taky s tim druhym svedkem. Pokud ma nevesta ruzovou kytku, ty cervene by sly. Treba na me svadbe by ty cervene saty byly lepsi.
@miparime Tak hlavně ne ty červené..pokud ty na obrázku jsou z Manga..mám je doma, moc nesedí, rozvírají se(zkoušela i kolegyně),nejsou červené ale lososové, mají v zadu obří výstřih, takže jen na velmi malá nebo silikonová prsa, podprsenka moc nejde a normální poprsí by asi nevypadalo dobře..ale hlavním nedosatkem těch šatů je materiál, jsou spíš na pláž/procházku městem, než na svatbu..josu z viskozy nebo bavlny, ale na pohled mají „tričkový“ vzhled..a jak všichni víme, v tričku se na svatbu nechodí..a už vůbec ne za svědka:-)
@mag jsou i na mango outlet..ale asi není úplně o co stát..tak na pláž/na doma..já si je asi nechám na spaní..bohužel
@Ali-Ali já vždy koukám na materiál, mango znám, ale ne vždy je vše dostupné..a zatím jsme moz zklamaná nebyla..ale je pravdy, že zrovna tyto jsou spíš tričkového charakteru:-)
@lentilka248 píše:
@miparime Tak hlavně ne ty červené..pokud ty na obrázku jsou z Manga..mám je doma, moc nesedí, rozvírají se(zkoušela i kolegyně),nejsou červené ale lososové, mají v zadu obří výstřih, takže jen na velmi malá nebo silikonová prsa, podprsenka moc nejde a normální poprsí by asi nevypadalo dobře..ale hlavním nedosatkem těch šatů je materiál, jsou spíš na pláž/procházku městem, než na svatbu..josu z viskozy nebo bavlny, ale na pohled mají „tričkový“ vzhled..a jak všichni víme, v tričku se na svatbu nechodí..a už vůbec ne za svědka:-)
já jsem si kupila celkem slušné šaty v kenveloo
, takový volankový, ale už je to víc než 4 roky
Zdravím dámy jaké šaty se vám zamlouvají víc? Jdu na svatbu za svědka a nějak ne a ne se rozhodnout - oboje dvoje jsou totiž krásné.