Co koupit k 1 roku dítěte?

36
13.6.13 23:17

co koupit k 1 roku ditete?

Ahojky za 2 mesice bude dcerce rok a ja porad nevim co koupit:(oblceni i hracek ma dost…co byjste nebo co jste kupovaly vy k prvnim narozkam??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13714
13.6.13 23:19

Audi, dikobraza, vodní dýmku, nebo tak něco, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.6.13 23:23

My koupili mimo jiné plastovou motorku. s jinými dárky asi neporadím, mám kluky..ale ta motorka je unisexová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.6.13 23:24

No tak na to ma jeste casu dost ne???:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
13.6.13 23:26

My koupili dceři k prvním narozením tu nejmenší plastovou motorku a velkou tatrovku na písek, úspěch mělo obojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.6.13 23:27

@slavuska1 premyslela jsem take o trikolce ale zatim sem nenasla tu idealni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
13.6.13 23:28

Co něco na zahradu? Nebo houpačku do dveří.
Já mám kluka, kupovala jsem doooooost drahej dort, sadu dětského nádobí a první příbor, dětský stan a do něj 100 malých míčků (stan máme v krabici, nejvetší zábavou totiž bylo s ním válet sudy po místnosti, takže bych kopila spíš takovou tu mušli na písek a do toho dát míčky), nějaké knížky. Malej miluje prohlížení obrázků a s knížkama je schopnej i dvacet minut sedět a jen si prohlížet a povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473

Po mé zkušenosti se synem mám chuť říct NIC, protože to dítě z toho stejně prd má, ale málokdo je takový herodes, aby to tak udělal :mrgreen:, i já budu druhému synkovi zase vymýšlet hračky, které v té hromadě starých hraček ani nepozná.
Kupovali jsme nějaké zatloukačky, dřevěné kostky, zvukové hračky. Co mimo hraček a oblečení (které jim je už úplně šumák) fakt nevím, takže bych se asi inspirovala návrhy @Virginia :mrgreen: (ještě bych přihodila poukaz na večeři v luxusní restauraci a ježka v kleci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
@Petttnka píše:
No tak na to ma jeste casu dost ne???:D

no hele můj syn se na ni naučil sice až okolo 19m, ale on byl celkově takovej línej, a bojácnej, aby náhodou nespadl..znám hodně dětí, co na ni kolem roku drandily jak o závod :) jestli je pohybově šikovná, tak to myslím zvládne okolo roka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.6.13 23:36

Jooo to jte me poradily:D @Honzuovka kdyby ta zahrada byla tak ty napady jsou ale bohuzel:( o stanu s mickama jsme take premysleli, ale prave nevim zda by ve stanu vydrzela micky miluje to jo asi bych to spojila spise s bazenkem narozky ma v srpnu a kdyz bude hezky tak si myslim ze i dost bazenek s mickama vyuzijeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.6.13 23:40

Od nás dostala dcera pěnové puzzle a tuším noemovu archu :think: nebo auto se zvukovými efekty, ted nevím, splývá mi to s Vánoci :think: Ale nedostala to v den narozenin, dostala to den předem. Pak od našich dostala mobilní telefon FischerPrice, od tchýně něco málo na sebe a knížku. Plus jsem upekla obrovskej dort :mrgreen: Stejně spíš vnímala lidi kolem sebe než hračky, hračky jí byly šumák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28909
13.6.13 23:41

Dostal stan, hračky na písek, vkládačku, motorku, pohádkového medvěda, muchlacího medvídka na spaní, plastový náklaďák s legem a flašku Siboney :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: samozřejmě to bylo od celé rodiny a tetiček a strýčků. Hraje si prakticky se vším krom toho rumu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.6.13 23:41
@Petttnka píše:
Jooo to jte me poradily:D @Honzuovka kdyby ta zahrada byla tak ty napady jsou ale bohuzel:( o stanu s mickama jsme take premysleli, ale prave nevim zda by ve stanu vydrzela micky miluje to jo asi bych to spojila spise s bazenkem narozky ma v srpnu a kdyz bude hezky tak si myslim ze i dost bazenek s mickama vyuzijeme

stan s míčkama nekupuj, pokud nemáš hodně pevný nervy..já ho klukům pořídila, a každý večer jsme sbírala míčky rozházený po celým bytě, stan byl stad jediný místo, kde nebyl ani 1 míček, jinak naprosto všude..občas jeden plaval v záchodě, nebo v hrncích v lince, v botníku…prostě všude. Mladší si totiž v tom stanu stoupal, opřel se, povalil ho, a chodil v něm a kutálel ho po bytě :cert: nedávno jsme jim na ty míčky koupila bazének, a je to lepší, tam se nemá o co zapřít, takže většina míčků je pořád uvnitř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.6.13 23:46

@atominnka take si myslim ze az takovej rozum z toho mit nebude..ae stejne chceme ji koupit neco co by ji mohlo zajimat @slavuska1 proto take rikam ze micky spojim spise s bazenkem a treba v mensim mnozstvi:D jinak minuly tyden mala zacla list je to fakt mazec:Dvsude se dostane vsude bordel uklidim a do 5 minut je to zas vse rozhazene hlavne cd.:)ode dneska rikam prdim na to uklizet se to bude az mala vecer usne ale ten bordel me ubijii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.6.13 23:48

A jinak houpacku ve vfutrech taky mame…ach joo tak ja fakt neviim:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie