Savičky Philips Avent – sháním starší typ, co už se nevyrábí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.11.25 09:26

Savičky Philips Avent

Holky, jsem uz zoufala, nemáte prosím některá doma starší savičky od Aventu?
K odsávačce jsem dostala lahvičku se savičkou starého typu – má jen „vyrytou“ čárku, ne číslo. Nove mají pravé čísla - 1,2,3,4, všechny máme a žádnou mala nechce.🙈

Zjistila jsem, že se už nevyrábí, a nikde je nemůžu sehnat.
Kdyby měla některá z vás doma nevyužité, moc by mi to pomohlo. Ráda odkoupím. 🙏 🙏 🙏

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TRG
5342
22.11.25 10:59

Tak jsem se šla podívat, protože na první dítě jsme měli ty čárkované a nějaké staré nevyužité jsem věděla, že mám, i když dokupované pro jistotu před porodem druhého. Ale všechny mají čísla a to je máme doma roky. Opravdu se asi nevyrábí hooodně dlouho. :( Není to „jen“ tím, že ty starší už byly ožužlané a nové jsou moc tvrdé? Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.25 11:58

@TRG dekuji za snahu🙏 právě malá z těchto starých pije od narození, zkouším i ty s čísly, ale bohužel je nechce :( :roll:
Byla jsem i v Bratislavě ve Feedo, paní měla snahu hledat ve skladu, jestli náhodou nemají nějaké zapomenuté, ale bohužel. S čísly u nás neprojde, budu muset zkusit buď úplně jinou značku nebo mě trefí :), tyto co malá ma už budu muset vyhodit 🙈

• Citovat
  • Upravit
TRG
5342
22.11.25 13:51
@Anonymní píše: Více

No, kdybys chtěla, můžu ti poslat staré s čísly. Jestli třeba nebudou podobné, nebo alespoň ohlodané zubem času. Myslím, že jsme je nepoužívali buď vůbec, nebo skoro vůbec. Další děti jsem pak kojila, takže jsme použili občas až ty největší velikosti. Tak kdyžtak napiš SZ, jestli zoufalství ještě stoupne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí