Sbírka pro Adámka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sbírka pro Adámka
Dobrý den,
Prosím o pomoc při zviditelnění sbírky pro syna (FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER apod..), každý sdílení i malá částka pomůžou, aby se Adámek měl lépe, vše o nemoci je v odkazu na sbírku https://www.donio.cz/AutoProAdamka
Předem moooc Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jako jsem hodně chápavý, ale sbírka jen na pořízení lepšího auta? V čem KONKRETNE dosavadní auto nestačí? Jako kdyby byl větší a na vozíku tak je to jasný. Ale takto? Mě to přijde jen jako sbirka na to, že si rodiče chcou koupit lepší auto a s malým to nemá nic společnýho. Jako fakt sorry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Jako jsem hodně chápavý, ale sbírka jen na pořízení lepšího auta? V čem KONKRETNE dosavadní auto nestačí? Jako kdyby byl větší a na vozíku tak je to jasný. Ale takto? Mě to přijde jen jako sbirka na to, že si rodiče chcou koupit lepší auto a s malým to nemá nic společnýho. Jako fakt sorry.
ale tak to píšou - potřebují víc prostoru. chlapec je na vozíku, roste a pravděpodobně tedy potřebují s sebou převážet i další krámy, které zabírají místo
ono přeci jenom s dětmi v takovémto stavu to nebývá prostorově tak úplně jednoduché ![]()
jako nechceš dát, nedávej. najdou se takoví, kteří dají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina píše:
ale tak to píšou - potřebují víc prostoru. chlapec je na vozíku, roste a pravděpodobně tedy potřebují s sebou převážet i další krámy, které zabírají místoono přeci jenom s dětmi v takovémto stavu to nebývá prostorově tak úplně jednoduché
jako nechceš dát, nedávej. najdou se takoví, kteří dají.
Není na vozíku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius tak neleze, nesedí, nechodí. Tak zatím je to asi ležící dítě v kočárku, převoz asi nebude jako u zdravého dítěte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezisi, nezlobte se na me, proc to tady pitvate. Proste potrebuji jine auto z nejakeho duvodu. Z prstu si tu sbirku nevycucali….
Muj syn taky spotrebuje skoro 5 kg masti mesicne a prispivaji nam darci, protoze pojistovna nezaplati ani korunu.
A nemusim zduvodnovat proc. Prijde mi to i ponizujici….
Uz tak s tim vsim ta rodina musi zit, proste potrebuji jine auto….
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nerejpu, jen vím, že na auto přispívá pojišťovna, nebo ho platí celé,,,teď nevim teda přesně. kamoška už takto má několikáté auto a vždy si můžou sami vybírat,,,mají taky dceru na vozíku. Tak proč to nejde u vás?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Není na vozíku.
neleze, nesedí, nechodí. pravděpodobně se péče dá částečně zvládat i v kočárku, ale pokud nesedí, tak ho tak jako tak může použít spíš na kratší dobu a vzhledem k věku je otázka, jestli už z něho nevyrostl/nevyrůstá, případně potřebuje speciální kočár. protože pokud nesedí, neudrží v něm stabilitu a jenom ležet taky nemůže, to by neprospívalo jeho dalšímu psychomotorickému vývinu. který je sice nic moc, ale vzhledem k intenzivní rehabilitaci, kterou zmiňují, nad ním rodiče nezlomili hůl a snaží se pro něj udělat, co se v dané chvíli dá. konečně, i na jedné z fotek mají vozík.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petája píše:
Jezisi, nezlobte se na me, proc to tady pitvate. Proste potrebuji jine auto z nejakeho duvodu. Z prstu si tu sbirku nevycucali….
Muj syn taky spotrebuje skoro 5 kg masti mesicne a prispivaji nam darci, protoze pojistovna nezaplati ani korunu.
A nemusim zduvodnovat proc. Prijde mi to i ponizujici….
Uz tak s tim vsim ta rodina musi zit, proste potrebuji jine auto….
Je logické, že lidé chtějí vědět, na co přispívají, zda to má smysl a není to nějaký podvod. Tak se hned nečilte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!