Sbírka pro Pepíčka s DMO
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sbirka pro Pepíčka s DMO
❤️ PROSÍM O POMOC PRO MALÉHO PEPÍČKA ❤️
Tento statečný chlapeček bojuje s dětskou mozkovou obrnou (DMO) a potřebuje nákladnou rehabilitaci a terapie, které mu pomůžou k lepšímu a samostatnějšímu životu. Bez vaší pomoci to ale nezvládneme.
🙏 Každá koruna, každé sdílení, každá podpora se počítá. Pomozme Pepíčkovi postavit se na nožičky a dát mu šanci na kvalitnější život. Děkuji vám z celého srdce za jakoukoli pomoc. 💕
🔗 ODKAZ NA SBÍRKU:https://donio.cz/…epicka-s-dmo?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proč je to tu 2×, navíc on nemá DMO, má následky jiné nemoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě by bylo fajn tam napsat třeba kolik stojí ten kočárek, kolik stojí hodina ergoterapie nebo toho cvičení … Dle něčeho ten finanční plán byl sestaven - tak trochu to přiblížit. “Asi “ kočárek je takové zvláštní, i když chápu, že si zřejmě necháváte volné pole působnosti, protože se to věkem může měnit ( potřeby ). Ať má dárce představu něčeho uchopitelného.
Jinak si myslím, že i na finanční stránce by se měl podílet ex partner a tedy otec dítěte. Že neunese nemoc dítěte je jedno, zodpovědnosti ho to nezbavuje.
Chápu ale, že to je finančně masakr i při 2 příjmech.
![]()
Držím palec, ať se podaří vybrat.
- Citovat
- Upravit
@Snopy123 píše: Více
Dobrý večer jsem zakladatelka sbírky a synovo matka cena fyzioterapie na 1 hod =900kc cena ergoterapie na 1 hod =900kc hipoterapie asi 280 Kč hod roční náklady cca 80 tis bez zdravotních pomůcek třeba pokud bude potřeba už teď máme, a kočárek ten píšu do budoucna i speciální autosedačku záleží podle stavu většinou tyto děti nejdou delší vzdálenost a takové kočárky se pohybují zhruba od 40 tis víš nemám to zatím v řešení to se bude řešit až tak 4 až 5 rok syna a otec dítěte
bohužel je mu osud syna jedno nepřidá na léčbu nic a ani nemá z čeho takže co vám k tomu mám napsat je my z toho na nic alimenty zaplatí a to je vše a na sbírku že na takové věci nemá a nezajma ho to a soud ten nepomůže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!