Scháníme pejska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
21.10.16 11:48

@Klára-z-Prahy
děkuju určitě se podívam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.10.16 11:49

@Markéta80
on by byl doma s námi a na jaře pokud by to bylo vetší plemeno tak na zahradu do boudy zahradu bude mít velkou a pokud malej zustane doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.10.16 11:50

@renap
děkuji za odkaz podívám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
21.10.16 11:53

@Hanca1012 smrt na srdíčko je rozhodně milosrdnější než nějaké ochrnutí, nádory, nemoci… Prostě to s ním jednou sekne a je po něm, předtím bude akorát unavenější, nezvládne už dlouhé procházky… Umře každý pejsek, je to smutné, ale člověk s tím bohužel musí počítat, stejně tak s tím, že pokud se jednou bude trápit, musí dělat to nejtěžší a pro pejska nejmilosrdnější rozhodnutí… Ale je to přirozené, syn do té doby i dospěje a pochopí to, ostatně vyrůstat se psím parťákem pro něj bude to nejlepší :palec:
Přidejte se do kavalíří skupiny na fb, jsou tam téměř všichni chovatelé a neustále nabídka štěňátek. Určitě tam seženete zdravé štěně za rozumnou cenu. A hlavně si někde domluvte schůzku, ať vidíte ty psy reálně, uvidíte pak jestli vám budou jako rodině povahově vyhovovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9542
21.10.16 11:57

@Janee19 To je mi jasný, že tohle není chov. stanice.,už podle těch fotek. Ale o co je takové štěně horší, než s PP za třikrát tolik peněz? Samozřejmě na výstavy a chov to není, když to chceme jako člena rodiny. A evidentně ani PP není záruka zdraví a typické povahy určité rasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.10.16 12:02

@renap
to je asi pravda, když ono je to težké nekdo říká pes s PP je to jen papírově podložené a mnohdy v tom je třeba hodně ja nevím zkrátka se poohlednu po některém na nabidkách na internetu pokud možno teda s těma PP :mrgreen: pro dobré svědomí bude to jen mazel takže nejaké výstavy a pod. vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59518
21.10.16 12:03

@Hanca1012 kavalír určitě neni do boudy, to je společenské plemeno :?. Husky na pohled krásný pes, ale je to tažný pes takže makat, ne na zábavu pro malé dítě. při první příležitosti pes zdrhne :? 5000 za psa bez PP je strašně moc, když už tak cenu očkování ;) bud chci určitou rasu a pak neřešim cenu, nebo neřešim rasu a pomůžu nějakému chudákovi co už je na světě ale určitě nepodpořim rádoby chovatele :cert: :cert: Máme fenku jorka s pp a je super, ne to co vidim v ulicích co s jorkem vůbec nemá nic společného. ted chceme ještě pro ní kamarádku a chceme fenu grifonka a to je problém sehnat :? Cena je vyšší ale neřešíme chceme určitou rasu, ted z vrhu jsou obě fenky zamluvené tak prý jedině kdyby nějaký zájemce vypadnul, další vrh snad bude v lednu tak můžeme jen doufat aby tam byla nějaká fenka grifonka :roll:. pejsek v nabídce je ale chceme jenom fenku takže smůla a musíme čekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
21.10.16 12:03
@renap píše:
@Janee19 To je mi jasný, že tohle není chov. stanice.,už podle těch fotek. Ale o co je takové štěně horší, než s PP za třikrát tolik peněz? Samozřejmě na výstavy a chov to není, když to chceme jako člena rodiny. A evidentně ani PP není záruka zdraví a typické povahy určité rasy.

s posledním s vámi nesouhlasím, ale co mi přijde na tom nejhorší - ty psi jsou chovaný jen pro štěňata, tedy někde v kůlně, ve vlastních výkalech, bez sociálních vazeb, štěňata dvakrát za rok, krmení jen tolik aby přežili, o kvalitě nemluvím… to byste podpořila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59518
21.10.16 12:04
@renap píše:
@Janee19 To je mi jasný, že tohle není chov. stanice.,už podle těch fotek. Ale o co je takové štěně horší, než s PP za třikrát tolik peněz? Samozřejmě na výstavy a chov to není, když to chceme jako člena rodiny. A evidentně ani PP není záruka zdraví a typické povahy určité rasy.

no za křížence dát 5000 je prostě moc, chudák ta fena bude připuštěna hned při dalšim hárání když je to vlastně takový super kšeft :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.10.16 12:05

@Markéta80
tak přeju hodně štěstí v tom lednu, to bude pejsku jako smetí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
21.10.16 12:05
@Markéta80 píše:
no za křížence dát 5000 je prostě moc, chudák ta fena bude připuštěna hned při dalšim hárání když je to vlastně takový super kšeft :(

jj, a v nějakých 6 - 8 letech, kdy už štěňata mít nemůže, ji v lepším případě dají do útulku/někde uvážou, v horším… ani nechci myslet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9542
21.10.16 12:07

@Janee19 No tak to zas nesouhlasím já, ne každý pes bez PP je z množírny, a žijí v takových podmínkách, co popisujete. Ten buldoček, co jsme ho měli, byl doma v bytě, v naprosté čistotě, měli hračky, čistý pelíšek, krmené kvalitními granulemi a celá rodina brečela, když jsme si ji odváželi. A ještě dlouho jsme si s nima psali a posílali fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.10.16 12:09

@Janee19
tohle bych nikdy v plánu neměla ten pes bude mé druhé ditě :mrgreen: ale jestli i toto existuje tak to je mi líto těch pejsku, :roll: ale i zrudy existujou a za vším vidí jen peníze a bussines.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16058
21.10.16 12:10
@renap píše:

Evidentně to lidi furt nechtějí pochopit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
21.10.16 12:11
@renap píše:
@Janee19 No tak to zas nesouhlasím já, ne každý pes bez PP je z množírny, a žijí v takových podmínkách, co popisujete. Ten buldoček, co jsme ho měli, byl doma v bytě, v naprosté čistotě, měli hračky, čistý pelíšek, krmené kvalitními granulemi a celá rodina brečela, když jsme si ji odváželi. A ještě dlouho jsme si s nima psali a posílali fotky.

také mám kočku „peršanku“, která ji tedy neviděla ani z rychlíku, ale ty inzeráty vypadají prostě jinak, ten co jste posílala vy je myslím jasná množka, samozřejmě by to asi chtělo zavolat, zeptat se na návštěvu apod., pak by se dalo usoudit určitě, ale zkrátka tohle mi přijde jako psi na kšeft… nevím, na kolik do toho vidíte vy, ale já se o to poměrně zajímám, tak vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný