Schválení IVF

286
27.10.13 09:19

schválení IVF

Ahoj, chci se zeptat máte někdo zkušenost jestli schválí 4 pokus když v jednom nebyl transfer embria?(zastavena stimulace).díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12067
27.10.13 09:26

@Sari 06 nam pojistovna schvalila a pridala jeste neco, i kdyz ne celou castku…ale bylo to teda pred 2 lety, oni se prej ted hodne zvysovaly doplatky atd. treba napise nekdo cerstvejsi a nebo kontaktuj pojistovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
27.10.13 09:28

Zacinala jsi jeste „po starem“, kdyz byly hrazeny jen tri pokusy a ctvrty jen za predpokladu prveho bez transferu, nebo uz „po novem“, kdy jsou standardne hrazeny pokusy ctyri, pokud pri prvnich dvou dojde jen k ET jednoho embrya?

Ja jela jeste po starem, takze kdyz pri tretim pokusu nedoslo k ET (OPU byl, i oplodneni, ale pak nebylo co transferovat) a ctvrty pokus mi bez problemu schvalili. A vysel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
27.10.13 09:40

Ahoj určitě ti ho schválí, protože já jsem při prvním IVF taky neměla transfer. Neoplodnilo se mi žádné vajíčko. Musíš tedy dodržet, že u druhého IVF si necháš zavést jen jedno a pak u těch zbývajících dvou IVF mužeš už zavést po dvou. Já ted akorát stimuluju na 4.ivf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.10.13 11:37

Pokud se ivf stopne před et tak se myslím 1× celý cyklus ruší i pro pojišťovnu.

@Denis11 držím pěsti ať to konečně vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
27.10.13 13:15

Díky moc, no my byli v roce 2005 to mě dali 2 embria a chytlo se 1-naše Elí :) a letos jednou mi to stopli a po druhý zavedli 1 embrio, ale nechytlo se tak mám v prosinci zavolat jestli schválí 4 pokus tak do toho jdem. I když mi dávají 5%.Protože jako samoplátci fakt nehrozí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
27.10.13 13:27

Tak pokud dobre pocitam, mate za sebou jen tri pokusy vc. toho stopnuteho. A zaroven jste zacinali v roce 2005, tudiz se na vas vztahuje jeste stary system. To mate jako my - my zacinali v roce 2008, ale posledni pokus absolvovali uz 2011, kdy platil ten novy system - ten se ale vztahoval pouze na ty, kdo uz v tom novem systemu absolvovali hned prvni pokus. A po staru to bylo, ze sice hradi tri, ale pokud je jeden bez transferu, tak i ctvrty. Opravdu nam pri schvalovani nedelali nejmensi problem a slo to komplet na pojistovnu, hradili mi celkem ctyri pokusy se trema transferama (pro prvnich dvou pokusech transfery po dvou embryich, treti bez transferu, ctvrty jedno embryo - vic nebylo). Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.10.13 08:43

@Sari 06 ještě mě napadá-pokud by vám to náhodou neschválili, co se dát cestou minimálek? Tu si platí pacientky celou. Mě to vyšlo od 15 do 20 tisíc. A snášela jsem to lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
28.10.13 19:22

@Sisi137 taky jsem o tom četla, ale nevím co a jak a taky jak se k tomu postaví doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
29.10.13 07:59

@Sari 06 no vím, že v některých centrech minimálky neschvalují :nevim: pak vybrat car, kde se k nim staví kladně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.16 10:21

Ahoj holky. Už měsíc čekám na schválení ivf pojišťovnou :,( Nevíte jak to dlouho trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí