Scrapbooking praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
891
9.2.14 22:13

scrapbooking praha

Ahoj holky,

ráda bych začala dělat fotoalbum pro svou skoro roční dceru a líbí se mi „scrapbookingová“ metoda. Ráda bych se to někde naučila, popř. bych se ráda inspirovala. Nemáte prosím některá z Vás zkušenost se scrapbookingem v Praze?
Předem díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
9.2.14 22:23

@handa30 Ahoj, inspirace je velká spousta na internetu, v Praze je i pár obchodů, kde se dají věci nakoupit. Asi největší výběr co se týče Prahy má Davona, která teď v Praze otevřela i prodejnu a pořádají tam různé kurzy. Pak doporučuju i výstavy, který jsou několikrát do roka, nejlepší a nejvíc inspirující je určitě výstava v Dubči u paní Brýdové. Osobně mám nejraději obchod Hurápapír, ten je ale brněnský. Hodně zdaru, je to krásný koníček, i když dost nákladný, zvlášť, pokud tomu propadneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
10.2.14 09:10

Ahoj, nevím jak v Praze ale já se inspirovala jen na internetu a taky mě to velice chytlo. Spousta inspirací a návodů + velmi bohatý shop je hurapapir.cz pak ještě objednávám na prettypapers.cz a spousta inspirativních obrázků je na scrapbook.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
10.2.14 22:12

Ahoj holky, moc Vám děkuju za tipy. Zkusím to tedy sama. Snad to zmáknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
10.2.14 22:29

@handa30 Určitě to zmákneš :mrgreen: důležitý je, že to člověka baví, zanechá na tom svůj „otisk“ a za pár let při listování albem si přesně vzpomeneš, jak jsi se cítila při jeho výrobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat