Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
My jsme si to nechali udělat u naší Mudr. A díky tomu nám. odhalila nějaký nález a teď čekám na termín u oční. Takže jsem za to upřímně ráda. Mimochodem, nejblizsi termíny u ocnich- leden/ únor. Ještě jsem zapomněla, syn má 13 měsíců.
@naty2989 Tak u nás naštěstí když se rozhodnu, že zítra půjdu na oční, tak tam jdu a vím, že mě vezme.
Syna čeká screening ve školce zítra. Z celé školky bude jediný, komu ho bude dělat, ale paní vzkázala, že prý kolem stejně pojede, tak se tam zastaví a vyšetření udělá. Tak jsem moc ráda. No ale už z toho začínám mít nervy, aby se něco nenašlo ![]()
@Tunrida nooo ono jde o to, ze malý má jen rok…a prý to s takhle malými dětmi dokáže jen několik doktorů…neboj, bude vše v pořádku
… Já využila toho, ze to dělá naše dětská lékařka.
Už mam výsledky
, komu to dělali v mš jaké byly výsledky? jsou děti že to mají vše ok nebo kždé dítě dostane nějakou dioptrii ![]()
@Markéta80 píše:
Už mam výsledky, komu to dělali v mš jaké byly výsledky? jsou děti že to mají vše ok nebo kždé dítě dostane nějakou dioptrii
U nás naštěstí v pořádku.
@Tunrida
takže nepíšou všem vadu
To abych jí objednala na dětské oční ![]()
@Markéta80 píše:
@Tunridatakže nepíšou všem vadu
To abych jí objednala na dětské oční
Tak oni z toho nic nemají, když nějakou vadu najdou
Co vám našli? ![]()
@Tunrida jsem si říkala jestli nedostávají za každé dítě něco navíc když ho pošlou na oční
na jednom má 1,5 a na druhém 1,75 jenže já mam brýle, nejstarší syn taky tak i proto jsme chtěla at na to jde když tam je už větší předpoklad že by tak mohla mít oční vadu ale při její akčnosti brýle ![]()
@Markéta80 píše:
@Tunrida jsem si říkala jestli nedostávají za každé dítě něco navíc když ho pošlou na očnína jednom má 1,5 a na druhém 1,75 jenže já mam brýle, nejstarší syn taky tak i proto jsme chtěla at na to jde když tam je už větší předpoklad že by tak mohla mít oční vadu ale při její akčnosti brýle
Tak za návštěvu očního nic nedáš.
@Markéta80 Malé děti nějaké mají dioptrie skoro všechny. Pokud jsou na obou očích cca stejné do určitého věku by se to mělo srovnat samo v rámci vývoje. Řeší se pouze rozdílné dioptrie. Ale pokud máš ty i syn brýle, bylo by dobré na oční zajít.
@Markéta80 nám ten přístroj zjistil u obou dětí „něco“, už si moc nepamatuju co to přesně bylo, ale výsledkem kontroly na očním bylo jen to, že je obě budou sledovat, ale že to je ještě víceméně v normě, že se to může spravit postupem času samo.