Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím ![]()
Jelikož je teďka už zima a sychravo, tak jsem začla brát raktyníkový sirup. Nyní jsem ve 20tt, ale dneska jsem si přečetla na zadní straně sirupu, že není vhodný pro těhotné a kojící matky
Přitom na internetu jsem neviděla nějaké zápory. Myslíte, že ho můžu normálně užívat a nebo přestat? Beru ho hlavně kvůli tomu, abych neonemocněla.. Tak teďka si nevím rady ![]()
Děkuju ![]()
Já baštím RA-VIT. Výtažek z rakytníku, béčko a kyselina listová. O těhotenství se tam sice nic nepíše, ale i tak si ho dávám jen jednou za tři dny. Co si budeme povídat, i přípravky na přírodní bázi nejsou stopro pouze přírodní. Takže se vším opatrně.
Pokud je na přípravku vyloženě napsáno, že není vhodný pro kojící a těhotné, rozhodně bych to nebrala. Při nejmenším bych to konzultovala s doktorem.
Jako nejlepší variantu v tomto období vidím odšťavovač na ovoce a zeleninu. Dělám jednou týdně a vždycky z toho mám šťávu na tři dny co v pohodě vydrží v lednici.
Tak hodně zdraví přeju ![]()
Tak my užíváme rakytníkový sirup i rakytník samotný ve velkém cela rodina. Užívala jsem ho jako těhotná a zrovna tak teď, když kojím. Králi je to fakt jen sirup, tedy rakytník + cukr, tak bych se nebála. Nějak nevím; proc by neměl byt vhodný ![]()
Brat kyselinu listovou a Fertiprona,/je to novinka/doporuceno gynekolozkou. Velice chvalili i v lekarne.