Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Evelynka82 aha, tak to vůbec nevím že existuje, ale dceři je přes 3 roky, tak to možná nebylo.
Já jak jsem u ní byla objednaná na ten screening, tak jsem měla jít v 10.tt na krev a v 13.tt na utz a nakonec mi dělala utz i v tom 10.tt jen abych se podívala a dala mi fotku… Podle mě ten příplatek chtít nebude, ale uvidíš…
Moje ségra měla prvotrimestrální screening ok, triple testy taky a pak se na utz ve 20.tt ukázaly těžké vady, ale byly vývojové, takže by je žádné testy neodhalily. Brala silná atb při otěhotnění… Takže nejlepší je co nejvíc těch testů zkombinovat, to je asi nejjistější.
Tak držím palce at to máš ok a pak písni jestli byla hodná ![]()
@Arumba Ahojky, tak jsem byla u paní doktorky
je moc milá (na mě tedy občas hodně tichá, jsem se několikrát znovu ptala jako nedoslýchavá
) a všechno krásně vysvětlila a i mě uklidnila ![]()
Takže za mě super, pokud bude mimi v pohodě, tak se k ní objednám i na ultrazvuk ve 30 tt ![]()
@Evelynka82 Super! Tak to jsem ráda, že to dopadlo dobře. A ted čekáš na výsledky těch krevních testů? A chtěla ten příplatek?
@Arumba Díky, snad to bude opravdu v pohodě. Výsledky by měly být za 14 dnů.
A příplatek jsem platila - kvůli těm odběrům mě přehodila s nějakou pacientkou, která měla být na 17h, takže když bych šla normálně, bylo by to mimo pracovní dobu. Ale peněz mi líto není, fakt se snažila, vzala prcka podrobně i 3D ultrazvukem a vše vysvětlila.
Ahojky,
chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, jak dlouhý dělá paní doktorka záznam u 3D/4D ultrazvuku ve 30tt? ![]()
Ahojky, prosím o radu. Chtěla bych se objednat k MUDr Frisové, ale tel. kontak, který je na netu mi hlásí, že je mimo provoz, nebo dočasně nedostupný.
Byli jste tam nekdo v posledni dobe? Chtela bych vedet, kde zaparkovat, pry jsou oklo jen modre zony. Dekuji. Anonym, protoze jeste nikdo netusi, ze jsem tehotna.
@Anonymní píše:
Byli jste tam nekdo v posledni dobe? Chtela bych vedet, kde zaparkovat, pry jsou oklo jen modre zony. Dekuji. Anonym, protoze jeste nikdo netusi, ze jsem tehotna.
Dobrý den, mohu se zeptat? Byla jste prosím u paní doktorky? Kde jste zaparkovala? Pojedu tam poprvé a také nevím, kde parkovat…Děkuji
@Biton jsou kolem modré zóny, ale aktuálně jsou za 40 Kč/hod., což není tak hrozný. A trochu dál jsou i fialové. Mrkněte na mapy.cz, tam jsou zóny krásně vidět.
Jsou drazí. Tu samou službu Vám udělají u apolinare. Navíc je ta doktorka protivná. Když se něco zeptáš zvýší i hlas. Nikdy více
![]()
@Evelynka82 píše:
Ahojky,
chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, jak dlouhý dělá paní doktorka záznam u 3D/4D ultrazvuku ve 30tt?
@Evelynka82 píše:
@Arumba Ahojky, tak jsem byla u paní doktorkyje moc milá (na mě tedy občas hodně tichá, jsem se několikrát znovu ptala jako nedoslýchavá
) a všechno krásně vysvětlila a i mě uklidnila
Takže za mě super, pokud bude mimi v pohodě, tak se k ní objednám i na ultrazvuk ve 30 tt
No nevím přijde mi že když jsem chtěla poradit tak vyválila oči a začala opakovat to samé. Neumí jednat.