Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
prosím o radu kam se v Praze objednat na prvotrimestrální screening. Nejvíc mě asi zaujalo: www.profema.cz, ale nenašla jsem na ně žádné recenze. Byla jste tam některá? Poraďte prosím… Díky ![]()
Ahoj, vůbec neznám. Slyšela jsem jen že to dělají U Apolináře, Na Bulovce, v Podolí a Gennetu. To tě tvůj mudr.nikam neposlal? Můj posílá do Gennetu. Ale šla bych radši tam, kde se neplatí ![]()
Moje dr. ho dělá, ale nemá certifikát a já chci odněkud kde certifikát mají…
Z těch co jsem psala, určitě všichni mají. Neslyšela jsem o tom, jak píšeš. Snad se někdo najde, kdo tam byl a poradí.
http://www.gynporscan.cz/aktuality.html Na doporučení od tvého gynekologa je to tady zadarmo, skvělá doktorka.
Arumbo v Profemě jsem byla již 2krát poprvé v 10tt pak 21tt a jdu tam znovu ve 30tt. Je to soukr.zařízení takže se tam platí UTZ 1200kč ale mudr.Frisová je fakt odborník,a skvělá dr!!!!Po první návštěvě jsem jí hned řekla,že příště příjdu znovu i když mám možnost bezplatného screeningu,byla jsem moc spokojená vše vysvětlí je ochotná a milá
takže pokud Ti nevadí,že budeš platit tak doporučuji!!! Nechodíš náhodou k dr. Chlebečkovi?
Taky jsem byla na všech utz v Gennetu a byla jsem moc spokojená
Taky se tam platí, ale to skoro všude, pokud nemají nějaký grant. (Doporučení od dr. jsem měla, ale lze jít i bez toho).
maciik píše:
Arumbo v Profemě jsem byla již 2krát poprvé v 10tt pak 21tt a jdu tam znovu ve 30tt. Je to soukr.zařízení takže se tam platí UTZ 1200kč ale mudr.Frisová je fakt odborník,a skvělá dr!!!!Po první návštěvě jsem jí hned řekla,že příště příjdu znovu i když mám možnost bezplatného screeningu,byla jsem moc spokojená vše vysvětlí je ochotná a milátakže pokud Ti nevadí,že budeš platit tak doporučuji!!! Nechodíš náhodou k dr. Chlebečkovi?
Ahoj, děkuji za info. Včera večer jsem se tam objednala, tak uvidíme. Nejdřív půjdu v 10. týdnu na krev a ve 12. na UTZ. Jen mě děsí, že u své dr jsem byla v 8.tt na srdíčku a pak k ní jdu až ve 13.tt. Takže se trošku bojím aby nebylo ZT a já to zjistím při screeningu… Jedno už mám za sebou, ale bylo to v 6.tt. No, snad to bude OK. Děkuji za odpověď a k dr. Chlebečkovi nechodím ![]()
Ahoj,
ráda bych se zeptala na aktuální zkušenosti v Profemě.
Ráda bych se tam tento týden objednala - byla jsem jinde na II. screeeningu a ten nedopadl zrovna dobře (dva minor markery) a hrozba genetické vady plodu. I. screening vyšel ukázkově, ostatní vyšetření také.
Jelikož mi genetik na konzultaci nebyl schopný téměř nic vysvětlit, tak bych se chtěla objednat k p. Dr. Frísové na konzultaci a kontrolní screening, abych měla i druhý názor.
Je možné, že když už jsem 21+4 (na ultrazvuku jsem byla 21+0), tak že by mě vzala nějak brzo? Samozřejmě počítám s tím, že se to platí…
@Evelynka82 já tam byla na třech UTZ a byla jsem spokojená s přístupem vyšetřením, vysvětlením, ale né u doktorky Frisové. Zkus jí zavolat a říct jí tvůj problém a podle mě by tě mohla vzít co nejdříve. Nával tam fakt není. V čekárně jsem byla vždycky sama, asi to mají dobře rozvržené.
Určitě jí to řekni v kolikátém jsi týdnu a že prosíš jestli by měla čas co nejdříve. Je strašně milá a chápavá. My jsme teda v čekárně nebyli sami a čekali jsme přes hodinu, ikdyž jsme byli objednaný, ale stálo to za to…
Ahojky, tak jsem objednaná k paní doktorce dnes na 17h
sice budu asi platit za objednání mimo pracovní dobu, ale to je mi jedno, hlavně, aby to posoudil někdo, kdo mi to dokáže vysvětlit a navíc takhle brzo ![]()
A to jsem se ještě chtěla k nim objednat na krevní test Harmony a paní doktorka na mě vybalila, že se teď dělá i nějaký Panorama, prý je nastejno, ale levnější. Tak jsem trochu zmatená, už jsem byla rozhodnutá pro Harmony a najednou tohle ![]()
@Evelynka82 Super, tak držím palce! Já ani jeden z těch testů neznám, co to je?
A ona má v ceníku nějaké vyšetření mimo ordinační dobu? Jakože příplatek myslím…
@Arumba Jojo, má tam asi 1000 Kč za vyšetření mimo ord. hodiny
Ty testy jsou krevní odběry, které na 99% odhalí chromozomální vady plodu. Sice píšou, že plodovka je lepší, ale když jsem si o tom něco přečetla, tak je x případů, kdy celá slavná plodovka selhala, stačí jiná mutace, než se testuje a je to v…
nebo může být neprůkazná a jít na ní ještě jednou? Děkuju pěkně…