Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky. Tp jsem mela vcera a nejseme vubec schopni se rozhodnout pro jmeno. Váháme mezi : Sebastien a Michael. Mohu se zeptat na nazor k tem jmenum a co se Vam libi vic? Prijmenim jsme Norisovi a sestricka nese jmeno Sofie. Dekuji moc ![]()
Podle mě se k příjmení hodí obě, ale víc se mi jako jméno líbí Sebastien ![]()
@Kelsey no my budeme jednou i krtit takze..ale lide obecne vzdy pouzivai jen to první… ![]()
@Kotatko03 Děkuji za názor ![]()
My chtěli Sebastiena (bez čárky) a neprošlo nám to přes matriku
Buď jen Sébastien nebo Sebastian, takže máme Sebastiana.
@eMíša aha no ja tedy nechci jinou variantu nez sebastien. Takze v teto variante to nejde? A kdy jste o to žádali? Vubec mne nenaadlo ze by to neslo ![]()
@eMíša píše:
My chtěli Sebastiena (bez čárky) a neprošlo nám to přes matrikuBuď jen Sébastien nebo Sebastian, takže máme Sebastiana.
faaakt? Já na to teď koukám a neměl by to být problém
ale praktickou zkušenost nemám…
Též by mě to nenapadlo. Z matriky mi volali ještě v porodnici, snad hned druhý den po porodu. Též jsme chtěli právě toho Sebastiena, jinak bychom vybrali jiné jméno. Čas na rozmyšlenou jsem moc neměla, navíc jsem byla zrovna ve sprše
tak jsem odkývala Sebastiana (nemám ráda diakritiku je jméně). Nakonec jsem ale ráda a už bych neměnila ![]()
Edit: Je mu teď pět let.
@Kytkaa Myslím,že máš po volbě, Sebastien opravdu v Knappový není, takže by ti ho nepovolili. ![]()