Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se na holku moc nelíbí, možná je to ale ovlivněné tím, že tchánovci měli s tímhle jménem fenku.
![]()
@Anonymní píše:
Od mala se mi líbí jméno Iris. Jak se vám líbí - myslíte si, že jde k typicky českému příjmení (Novotná)? Anonym kvůli příjmení…
k tomu příjmení je to upřímně děs
ale jsou i horší případy a za několik let už bude tolik Iris Novotných, že vynikat nikdo nebude… ![]()
@katsha my měli dva psy Benji a můj syn je Benjamin, říkáme mu Benji ![]()
No žádná hitparáda to není… To příjmení je opravdu takové typické, hodí se k němu spíš běžná jména. Na druhou stranu, líbí se ti od dětství a holčička jestli se vdá, tak bude mnohem delší část svého života mít příjmení jiné. Zase aby ti to bylo líto…
Vyloženě nějak tragicky mi to nezní.
Příspěvek upraven 21.07.16 v 08:54
Já naše nenáviděla za Terezu
asi každému se líbí něco jiného a pokud to zrovna nebude Rocky, nebo Lotosový květ proč ne… ![]()
@Anonymní píše:
Od mala se mi líbí jméno Iris. Jak se vám líbí - myslíte si, že jde k typicky českému příjmení (Novotná)? Anonym kvůli příjmení…
k typicky českému příjmení je to otřes
ale jako dej, je to Tvoje dítě, nezáleží na názoru cizích, ne?
Mně naopak jméno i příjmení zní moc hezky, vznešeně, skoro prvorepublikově. Iris Novotná, Zita Kabátová, Adina Mandlová… ![]()
K českému příjmení ani náhodou. To by bylo k smíchu. Mně se líbí Erin, ale neprošlo mi to, tak když to bude holka tak Erika.
Ale Erin fakt se mi moc líbí k příjmení (Mahdal/Mahdalová) a kluk Erik.
@Anonymní píše:
K českému příjmení ani náhodou. To by bylo k smíchu. Mně se líbí Erin, ale neprošlo mi to, tak když to bude holka tak Erika.Ale Erin fakt se mi moc líbí k příjmení (Mahdal/Mahdalová) a kluk Erik.
já zbožňuju jméno Aaron a Noah
ikdyž žijeme v zemi, kde to není rarita, pořád máme slovenské příjmení, to by nešlo, něco má své meze, takže chápu ![]()
Iris byla psice a mama psí Dášenky ne? Proste mi to prijde jako jmeno pro psa, zvlast k typicky ceskemu prijmeni. ![]()
@Hanka1 mně spíš vytane na mysli Iris Murdochová, někdo pes, někdo spisovatel ![]()
Ale kombinace jméno + příjmení, v tom tápu