Jméno Iris

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.7.16 08:42

Jméno Iris

Od mala se mi líbí jméno Iris. Jak se vám líbí - myslíte si, že jde k typicky českému příjmení (Novotná)? Anonym kvůli příjmení…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13331
21.7.16 08:44

Upřímně nelíbí. Iris nebo Irena zní strašně tvrdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
21.7.16 08:46

Mně se na holku moc nelíbí, možná je to ale ovlivněné tím, že tchánovci měli s tímhle jménem fenku. :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
21.7.16 08:48
@Anonymní píše:
Od mala se mi líbí jméno Iris. Jak se vám líbí - myslíte si, že jde k typicky českému příjmení (Novotná)? Anonym kvůli příjmení…

k tomu příjmení je to upřímně děs :? ale jsou i horší případy a za několik let už bude tolik Iris Novotných, že vynikat nikdo nebude… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
21.7.16 08:49

@katsha my měli dva psy Benji a můj syn je Benjamin, říkáme mu Benji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
21.7.16 08:53

No žádná hitparáda to není… To příjmení je opravdu takové typické, hodí se k němu spíš běžná jména. Na druhou stranu, líbí se ti od dětství a holčička jestli se vdá, tak bude mnohem delší část svého života mít příjmení jiné. Zase aby ti to bylo líto… :nevim: Vyloženě nějak tragicky mi to nezní.

Příspěvek upraven 21.07.16 v 08:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
21.7.16 08:54

Já naše nenáviděla za Terezu :D asi každému se líbí něco jiného a pokud to zrovna nebude Rocky, nebo Lotosový květ proč ne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
21.7.16 08:56

Zni to strasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.7.16 08:56
@Anonymní píše:

k typicky českému příjmení je to otřes :mrgreen: ale jako dej, je to Tvoje dítě, nezáleží na názoru cizích, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
21.7.16 09:05

Mně naopak jméno i příjmení zní moc hezky, vznešeně, skoro prvorepublikově. Iris Novotná, Zita Kabátová, Adina Mandlová… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.16 09:06

K českému příjmení ani náhodou. To by bylo k smíchu. Mně se líbí Erin, ale neprošlo mi to, tak když to bude holka tak Erika. :mrgreen: Ale Erin fakt se mi moc líbí k příjmení (Mahdal/Mahdalová) a kluk Erik.

• Citovat
  • Upravit
6590
21.7.16 09:09
@Anonymní píše:
K českému příjmení ani náhodou. To by bylo k smíchu. Mně se líbí Erin, ale neprošlo mi to, tak když to bude holka tak Erika. :mrgreen: Ale Erin fakt se mi moc líbí k příjmení (Mahdal/Mahdalová) a kluk Erik.

já zbožňuju jméno Aaron a Noah :srdce: ikdyž žijeme v zemi, kde to není rarita, pořád máme slovenské příjmení, to by nešlo, něco má své meze, takže chápu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.7.16 09:10

Nelíbí se mi, zní to hodně tvrdě. Bez ohledu na příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.7.16 09:15

Iris byla psice a mama psí Dášenky ne? Proste mi to prijde jako jmeno pro psa, zvlast k typicky ceskemu prijmeni. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.16 09:17

@Hanka1 mně spíš vytane na mysli Iris Murdochová, někdo pes, někdo spisovatel :D

Ale kombinace jméno + příjmení, v tom tápu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze