Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim o zachovani anonymu, chodi sem rodina
Cekama miminko, pohlavi mame jako prekvapeni a proto bych vas chtela poprosit o nejaka jmena, ale cizi, ne zadny Pepicek, Fanousek ani Anicku a Betku
Spis anglicka jmena napr. se mi libi Emmett a Coen pro kluka a pro holku treba Charlotte nebo Coco. Mate nejake tipy? Dekuju
A jaké máte příjmení? To je myslí také důležité, abyto znělo pěkně dohromady. Např. Coco Vopičková nic moc
.
@Aghata Manzel je cizinec, takze to neni ceske prijmeni, prijmeni je Saccone ![]()
@Anonymní píše:
@Aghata Manzel je cizinec, takze to neni ceske prijmeni, prijmeni je Saccone
Na co anonym, kdyz tu pises prijmeni
a co radsi nejake jmena co jsou v obou jazycich?
Tak se můžeš vyřádit ☺ mmch ta Betka v angličtině není tak špatná
@hani28 píše:
Na co anonym, kdyz tu pises prijmenia co radsi nejake jmena co jsou v obou jazycich?
Asi proto, aby její jméno/příjmení nebylo spojene s nickem ne?
@Anonymní píše:
@Aghata Manzel je cizinec, takze to neni ceske prijmeni, prijmeni je Saccone
Ty jo a není to italské příjmení? Mi by se k tomu líbilo nějaké italské jméno taková Martina Saccone třeba zní supr, nebo jenom Tina Saccone. Z klučičích třeba Giovanni nebo Riccardo nebo úplně nejlíp Marco ![]()
@Anonymní píše:
Cekama miminko, pohlavi mame jako prekvapeni a proto bych vas chtela poprosit o nejaka jmena, ale cizi, ne zadny Pepicek, Fanousek ani Anicku a Betku
Spis anglicka jmena napr. se mi libi Emmett a Coen pro kluka a pro holku treba Charlotte nebo Coco. Mate nejake tipy? Dekuju
A kde zijete? V cechach nebo cizine? Jmeno Coen tady nebude nidko schopen spravne vyslovit. Ridila bych se i tim.
Ahoj, můj prvorozený syn se jmenuje Matthias Jan. Musim za sebe rict, ze znovu uz bych takhle,,složité" jmeno nedala. Vsude (opravdu z 99%) ho nápisi blbe a nikde si s nim neumi poradit. I ve školce ho po 3 letech oslovují,,Matyáši",prestoze sem je x krát upozornila, ze to neni jeho jmeno. A tak je to vsude, nekde dokonce kdyz si neumějí poradit osloví ho,,Honzíku"(prostrednim jménem mu doma opravdu neříkáme ).
Edit : pokud žiješ v zahraničí, je to jiná ![]()
@Anonymní píše:
@blumen Zijeme v zahranici, resp. v UK.
Z UK jmen se mi líbí Phoebe, Ashley, Liam. Hlídala jsem Leticii a Zaru.
Jinak z tvého výběru bych nedávala COCO Saccone, to mi přijde k příjmení nic moc. Ta Charlotte je k příjmení moc hezká. Klučičí bych dala taky nějaké trošku znělejší než máš ve výběru, třeba Christopher.
Tak já nevím… Záleží na tom,,nakolik" neobyčejné jméno chcete a jestli by vám nevadila,,exotická jména"… Já třeba mám neobyčejné jméno původem až z Arabska (a to jsem z česka). A jsem celkem ráda, že se nejmenuju Anička (nic proti Aničkám
)
Ale pokud nechcete žádné extrémy, tak Charlotte je hezké jméno. ![]()
@Jitusee píše:
Ahoj, můj prvorozený syn se jmenuje Matthias Jan. Musim za sebe rict, ze znovu uz bych takhle,,složité" jmeno nedala. Vsude (opravdu z 99%) ho nápisi blbe a nikde si s nim neumi poradit. I ve školce ho po 3 letech oslovují,,Matyáši",prestoze sem je x krát upozornila, ze to neni jeho jmeno. A tak je to vsude, nekde dokonce kdyz si neumějí poradit osloví ho,,Honzíku"(prostrednim jménem mu doma opravdu neříkáme ).Edit : pokud žiješ v zahraničí, je to jiná
A to ti vadí, že ho někdo oslovuje druhým jménem? Jak to mají vědět, že mu tak OPRAVDU neříkáte?
. Někdo oslovuje více prvním, někdo více druhým někdo oběma na střídačku, ale aby druhé jméno bylo tabu jsem ještě nezažila, proč ho tedy má?
@Aghata píše:
Asi proto, aby její jméno/příjmení nebylo spojene s nickem ne?
Psala, ze anonym proto, ze tu chodi rodina… Ono moc uzivatelu emimina asi rodinu s timto prijmenim nema, tak ji muzou poznat i pres anonym…
Jinak zakladatelko, taky jsem v UK a mam italske prijmeni a my vybirali aby jmeno bylo v cestine i anglictine, tak mame Alici ![]()