Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@evill píše:
Kdyby to bylo rypani by by tam smajlik takovy. Setkávám se dnes a denně s deckama s dvěma jmenama, tak sem jen chtlea vědět jak má nezávislý pozorovatel vědět, které teda smí použít, a které ne. Takže budu nadále říkat oběma, s tím, ze proto mají dvě jména - aby se se oslovovali obema. Zrejme jste nějaký raritni případ, který krom jména uvádí i jméno patrona, jiní takoví zřejmě nejsou a tudíž jim to zřejmě nebude vadit. Aspoň doufám, a teď opravdu
Souhlasím s tebou. Jedno z našich dětí má dvě jména - oficiálně, v RL. Obě zná, na obě slyší a obě používáme. Kdyby mi to mělo vadit, tak je přeci nebudu dávat.
U mě za jedna Annabella, da se používat jako Ana nebo Bella
A pro kluka Federigo nebo Quorche ![]()
Emmett se mi moc líbí, také jsem ho chtěla, ale první dítě máme holčičku, která dostala jméno Kiara a teď když čekáme chlapečka, tak mi přítel Emmetta zamítl, uvažujeme nad Niccolo, Nicolas, Nikolai ![]()
@kreativka Nathaniel je boží.. Jeden syn měl být Nathaniel ale manžel ho nakonec zamítnul… ![]()
Jinak zakladatelko, třeba i Dominic se k vám hodí a i u nás se jménem nebude problém.. a pro holčičku Viktorie, Lilien/Liliana, Stela, Diana, Emily.