Seborea ve vlasech

4244
4.3.13 18:46

Seborea ve vlasech

Ahoj. Našemu synovi dva a půl se asi před třemi měsíci udělali stroupky na hlavě a pomalu se mu to zhoršovalo. Měla jsem strach aby mu nevypadly všechny vlasy, jelikož ty stroupky odpadávaly i s vlasy a tak jsem dneska vyslala tatínka s malým k doktorce, nešla jsem s ním mezi nemocné sama, jelikož jsem těhotná. No a oni došli s tím, že to je Seborea a přinesli kortikosteroidní mast. Nevíte někdo, jestli by na to nezabralo i něco jiného než kortikoidy? Nejsem moc jejich příznivec =( ale kdyby nic nebylo tak bych samozřejmě dala je. Děkuji za informace =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4336
4.3.13 18:50

Já mám dojem, že náš malej měl jako maličkej totéž a hlavičku jsme promazávali
Excipialem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
4.3.13 18:51

To je blbost kup si od Biodermy krém stíjí teda kolem 250,– a za týden je to pryč a je to kosmetika. Obě holky to mněly a do týdne pryč. Teda pokud to je opravdu Seborea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.3.13 18:52

@Trolíci my máme teda teprve 7m a máme na to omývací mastičku od Biodermy - Bioderma Babysquam a přes den mažeme Excipialem - krém z močovinou. Obojí se dá sehnat v lékárně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037

Ja to malymu mazala normalne detskym olejickem a vycesala hustym hrebinkem a za chvilku to bylo pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133

Holky mě předběhly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
4.3.13 18:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.3.13 18:54

Ještě segra mazala sádlem :nevim: na doporučení její dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
@Blanka S píše:
To je blbost kup si od Biodermy krém stíjí teda kolem 250,– a za týden je to pryč a je to kosmetika. Obě holky to mněly a do týdne pryč. Teda pokud to je opravdu Seborea

Prosímtě a jak se jmenuje? No já u té doktorky nebyla tak netuším ale jsou to takové žluté strupy první to měl jen na jednom místě na hlavě a teď už to má asi na půlce hlavy. Uvolňuje se to i s vlasama =(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihl SlaJa

Vepřové sádlo s ureou, viz můj příspěvek v diskuzi „pozůstatky krusty, načervenalá hlava“.

• Citovat
  • Upravit
5052
4.3.13 18:56
@Trolíci píše:
Prosímtě a jak se jmenuje? No já u té doktorky nebyla tak netuším ale jsou to takové žluté strupy první to měl jen na jednom místě na hlavě a teď už to má asi na půlce hlavy. Uvolňuje se to i s vlasama =(

poslala jsem ti odkaz http://bioderma.cz/…m-krem-40-ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
4.3.13 18:56

Bioderma, která tu už padla, je dobrá. Zeptej se v lékárně, oni budou vědět.

• Citovat
  • Upravit
2133
4.3.13 19:00

Bioderma ABCDem Babysquam - krém na šupiny ve vlasech ;)
opsáno z krabičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244

Holky tak vám strašně děkuji, moc jste mě potěšily a zítra razím pro tu biodermu =)Jen nechápu proč nám dr. hned napsala kortikoidy. Ale netuším co jí tam chlap řekl, nebo ona jemu, jen přišli s tím, že je to Seborea a kortikoidama =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima

@jayjayka Byla jsi rychlejší, zrovna jsem se s krabičkou vrátila :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat