Second hand Anglie - oblečení přímo z velkoobchodů?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Second hand Anglie-oblečení přímo za
milé maminky, neodebíráte některá přímo dětské a kojenecké oblečení z Anglie? nemyslím prostředníky z České republiky. vyjde to určitě levněji. Nebo nevíte jak shánějí v Anglii přímo velkoobchody oblečení? já si to prostě nejsem schopna nějak domyslet. děkuji za názory. hezký den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já kupuju občas přímo na e-bay, ale to není to, co máš na mysli.
Mám pocit, že sekáče fungují tak, že v UK to lidi dají do „charitního“ výkupu, a potom pro to jezdí naši nákupčí, ti, co to tam dávají, z toho nemají nic, ale peníze za ty věci jdou na charitu - nevím, jestli to tak funguje ve všech případech, ale často jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já kupuju na anglickém ebayi, jsem spokojená, kupuju za hubičku
chce to mít ale někoho v UK, ke komu by sis to nechala posílat a potom Ti to poslal do čech…někteří prodejci do čech posílají, ale většinou je to zboží horší kvality (ovšem vybrat se určité dá i tak)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alla: já se ptám dopředu těch, kteří k nám nezasílají, jestli mi dají výjimku, a oni většinou jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fialína píše:
Alla: já se ptám dopředu těch, kteří k nám nezasílají, jestli mi dají výjimku, a oni většinou jo
jo, taky způsob a pokud narazíš na ochotnou prodávající, tak to jde…drahé to není, já to taky tak dělám a pošlu jim rovnou odkaz na cenu mezinárodního poštovného.
ale já tam mám přítele sestru, tak větší balíky řeším přes ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, holky a jak řešíte to poštovné? Zrovna nedávno jsem procházela eBay a vybrala bych si, ale když jsem pak koukala na poštovné z UK do Čech, jakože kdyby se to posílalo přes Royal mail, tak to byla docela pecka, oblečení by vyšlo třeba na pár liber, ale poštovné se u těch větších balíčků pohybovalo od 20 liber výš, což se mi zdá dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si osobne myslim, ze to je obleceni, co tady lide odlozi to kontejneru na recyklaci. Ziji v UK 7 let, a nenapada me jiny zpusob, jak by tyto firmy mohly ziskavat pouzite obleceni. Take cas od casu se mi ve schrance objevi letacek s pytlem na odpadky, kde zadaji o nepotrebne obleceni a textilie, ktere udajne zasilaji do zemi vychodni evropy. To je dalsi moznost.
- Citovat
- Upravit