Zimní bunda Wolf
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zimní bunda Wolf
Prosím, napište mi svoji zkušenost se zimní bundou této značky… objenala jsem ji přes MMB a zdá se mi tenká - i když byla od paní chválena, že je teplá… ten vrchní materiál není šusták, ale prý nepromokne…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Nevím, kterou přesně myslíš. Já vloni kupovala Anežce zimní kabátek (trochu delší bunda) a teplá se mi zdá dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:
Ahoj. Nevím, kterou přesně myslíš. Já vloni kupovala Anežce zimní kabátek (trochu delší bunda) a teplá se mi zdá dost.
Já neumím vložit fotku, tak jen popíšu: Loňská kolekce - vínovofialová s růžovou, lemovaná kytičkovou látkou… je uvedena jako zimní, podšívku má hladkou(ne flees), na zadečku je delší než vepředu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sem dej odkaz té stránky kde si ho objednala, to snad dovedeš
My máme právě bundu od wolfa podzimní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Danny841 píše:
Tak sem dej odkaz té stránky kde si ho objednala, to snad dovedešMy máme právě bundu od wolfa podzimní
Objednala jsem ji z MMB už použitou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem asi kopyto, ale fakt to neumím…
, ale až přijde synáček domů, tak mi to sem vloží
, tak sem ještě mrkněte…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3HE píše:hkac píše:Já neumím vložit fotku, tak jen popíšu: Loňská kolekce - vínovofialová s růžovou, lemovaná kytičkovou látkou… je uvedena jako zimní, podšívku má hladkou(ne flees), na zadečku je delší než vepředu…
mám pocit,že vím kterou myslíš,má ji kamarádka,je teplá a opravdu nepromokne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
loni měl wolf ty bundy takové kostičkové. My měli wolfa předloni, taky se mi zdála tenká, dala jsem pod to při mrazech teplejší oblečení a snad to bylo OK ![]()
Paní co je prodává říkala, že jejim dětem vyhovuje, že ve fleesových se potí.
Letos má ještě z minula bundu Kugo s vyfleesovaným tělem + jsem ještě koupila v akci podobnou bundu jako wolfová, tj. bez podšívky. Na mírnější zimu a do obchodů si myslím že bude dobrá ![]()
Nezbude než vyzkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme loňský model,kostičkovaný,ale klučičí,koupila jsem ji jako druhou náhradní bundu,prý se dá sehnat i u Větnamců snad za 3 stovky.Já ji kupovala normálně v dětský obchodě za 550 Kč a nemůžu si ji vynachválit.Nepromokla,syn se věčně válel ve sněhu a zima mu nikdy nebyla a ani ne v ní nepotil.A to jsme chodili ven i ve velkých mrazech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to asi věc názoru… jednomu se může zdát dobrá, jinému, že je málo teplá… tenká neznamená málo teplá - ty moderní materiály jsou hřejivé, i když jsou tenčí, když je kvalitní vrchní látka, tak to taky přidá na hřejivosti… no, jsem na ni zvědavá v praxi…, právě jsem se to chtěla dozvědět už dříve - od vás
- jestli mám ještě koupit i nějakou vyloženě teplou - no až sem vložím tu fotku, snad se někdo vyjádří přímo k té bundě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3HE píše:
Prosím, napište mi svoji zkušenost se zimní bundou této značky… objenala jsem ji přes MMB a zdá se mi tenká - i když byla od paní chválena, že je teplá… ten vrchní materiál není šusták, ale prý nepromokne…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ivulik123 píše:
Máme už 3 bundu od značky WOLF a velká spokojenost,pro mě fakt supr a za supr cenu,nedám na tuto značku dopustit,máme více věcí,a je fajn když objednáváš určitou velikost tak oni to mají vždycky o něco větší tak nám oblečení vydrží i na dvě zimy3HE píše:
Taky máme Bundu od Wolfa, není tedy nepromokavá, ale teplá je určitě
A s těmi velikostmi
my máme velikost 116 - kluk nosí 128-134 dneska jsem mu jí zrovna zkoušela a kupodivu mu pořád je
už 3 zimu hih
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tenkost neznamená že není teplá.Koupila sem matyáškovi zimní bundu.Tedy značkovou za 1800 a je tenká jak papír ale nepromokne,neprofoukne a i v největších mrazech v loni byl furt teploučkej a spíš si stěžoval na teplo.
Wolf tedy nekupuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3HE píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…tohle je ona..:)
to je ta co jsme měli předloni a i ty kalhoty ![]()
dcera byla ještě malá, ve sněhu se neválela tak o nepomokavosti nemůžu nic napsat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit