Zimní bunda Wolf

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3HE
22413
11.10.11 17:53

Zimní bunda Wolf

Prosím, napište mi svoji zkušenost se zimní bundou této značky… objenala jsem ji přes MMB a zdá se mi tenká - i když byla od paní chválena, že je teplá… ten vrchní materiál není šusták, ale prý nepromokne…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
11.10.11 17:55

Ahoj. Nevím, kterou přesně myslíš. Já vloni kupovala Anežce zimní kabátek (trochu delší bunda) a teplá se mi zdá dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.10.11 18:07
hkac píše:
Ahoj. Nevím, kterou přesně myslíš. Já vloni kupovala Anežce zimní kabátek (trochu delší bunda) a teplá se mi zdá dost.

Já neumím vložit fotku, tak jen popíšu: Loňská kolekce - vínovofialová s růžovou, lemovaná kytičkovou látkou… je uvedena jako zimní, podšívku má hladkou(ne flees), na zadečku je delší než vepředu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
11.10.11 18:21

Tak sem dej odkaz té stránky kde si ho objednala, to snad dovedeš :mrgreen: My máme právě bundu od wolfa podzimní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.10.11 18:31
Danny841 píše:
Tak sem dej odkaz té stránky kde si ho objednala, to snad dovedeš :mrgreen: My máme právě bundu od wolfa podzimní :nevim:

Objednala jsem ji z MMB už použitou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.10.11 18:35

Jsem asi kopyto, ale fakt to neumím… :zed: :nevim: , ale až přijde synáček domů, tak mi to sem vloží :mrgreen: , tak sem ještě mrkněte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
11.10.11 18:40
3HE píše:
hkac píše:
Ahoj. Nevím, kterou přesně myslíš. Já vloni kupovala Anežce zimní kabátek (trochu delší bunda) a teplá se mi zdá dost.
Já neumím vložit fotku, tak jen popíšu: Loňská kolekce - vínovofialová s růžovou, lemovaná kytičkovou látkou… je uvedena jako zimní, podšívku má hladkou(ne flees), na zadečku je delší než vepředu…

mám pocit,že vím kterou myslíš,má ji kamarádka,je teplá a opravdu nepromokne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.10.11 18:45

loni měl wolf ty bundy takové kostičkové. My měli wolfa předloni, taky se mi zdála tenká, dala jsem pod to při mrazech teplejší oblečení a snad to bylo OK :-)
Paní co je prodává říkala, že jejim dětem vyhovuje, že ve fleesových se potí.
Letos má ještě z minula bundu Kugo s vyfleesovaným tělem + jsem ještě koupila v akci podobnou bundu jako wolfová, tj. bez podšívky. Na mírnější zimu a do obchodů si myslím že bude dobrá :palec:
Nezbude než vyzkoušet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.11 18:55

My máme loňský model,kostičkovaný,ale klučičí,koupila jsem ji jako druhou náhradní bundu,prý se dá sehnat i u Větnamců snad za 3 stovky.Já ji kupovala normálně v dětský obchodě za 550 Kč a nemůžu si ji vynachválit.Nepromokla,syn se věčně válel ve sněhu a zima mu nikdy nebyla a ani ne v ní nepotil.A to jsme chodili ven i ve velkých mrazech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.10.11 19:01

Je to asi věc názoru… jednomu se může zdát dobrá, jinému, že je málo teplá… tenká neznamená málo teplá - ty moderní materiály jsou hřejivé, i když jsou tenčí, když je kvalitní vrchní látka, tak to taky přidá na hřejivosti… no, jsem na ni zvědavá v praxi…, právě jsem se to chtěla dozvědět už dříve - od vás :mrgreen: - jestli mám ještě koupit i nějakou vyloženě teplou - no až sem vložím tu fotku, snad se někdo vyjádří přímo k té bundě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
11.10.11 19:48
Máme už 3 bundu od značky WOLF a velká spokojenost,pro mě fakt supr a za supr cenu,nedám na tuto značku dopustit,máme více věcí,a je fajn když objednáváš určitou velikost tak oni to mají vždycky o něco větší tak nám oblečení vydrží i na dvě zimy
3HE píše:
Prosím, napište mi svoji zkušenost se zimní bundou této značky… objenala jsem ji přes MMB a zdá se mi tenká - i když byla od paní chválena, že je teplá… ten vrchní materiál není šusták, ale prý nepromokne…?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
11.10.11 20:09
ivulik123 píše:
Máme už 3 bundu od značky WOLF a velká spokojenost,pro mě fakt supr a za supr cenu,nedám na tuto značku dopustit,máme více věcí,a je fajn když objednáváš určitou velikost tak oni to mají vždycky o něco větší tak nám oblečení vydrží i na dvě zimy
3HE píše:

Taky máme Bundu od Wolfa, není tedy nepromokavá, ale teplá je určitě :palec: A s těmi velikostmi :mrgreen: my máme velikost 116 - kluk nosí 128-134 dneska jsem mu jí zrovna zkoušela a kupodivu mu pořád je :mrgreen: :mrgreen: už 3 zimu hih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.10.11 20:38

tenkost neznamená že není teplá.Koupila sem matyáškovi zimní bundu.Tedy značkovou za 1800 a je tenká jak papír ale nepromokne,neprofoukne a i v největších mrazech v loni byl furt teploučkej a spíš si stěžoval na teplo.
Wolf tedy nekupuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.10.11 20:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.10.11 21:47
3HE píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…tohle je ona..:)

to je ta co jsme měli předloni a i ty kalhoty :lol:
dcera byla ještě malá, ve sněhu se neválela tak o nepomokavosti nemůžu nic napsat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat