Second hand v Ostravě a okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
second hand v Ostravě a okolí
Ahojte maminky,
poraďte mi dobrý second hand kde mají i značkové věci, může být i dražší. Pokud možno přímo v Ostravě nebo okolí. Pídím a pídím se nemůžu se dopídit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám 2 tipy v Porubě : na Alšově nám. na rohu, značkové věci,ceny trochu vyšší a už začali prodávat věci na podzim,každý týden mají nové zboží. Druhý je na Dvorní ul.vedle ČS,ceny lidové , dají se koupit pěkné věci, ale musíš hledat,je tam málo místa a spousta věcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anglický sekáč je ve věžáku u polikliniky v Hrabůvce, v Zábřehu kousek od Gurtěvky taky a či ja vim, kde ještě…
Ale jsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Podobný sortiment i ceny jako na Alšáku (tedy sekáčový nadstandart) je v Porubě na 7. obvodě u Country salonu. Zastávka Dílny DP. Jinak jsem příznivec (závislák?) netového www.mimibazar.cz.
![]()
Beruška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
kamenné obchůdky už ti holky poradily. Chodila jsem do toho v Hrabůvce, ale teďka jsem si našla jeden na netu. Víš jak, je to pohodlnější. Nemusim nikam chodit, v mém případě tam dojíždět. Na www.MIPET.cz maji super veci. Znackove, kvalitni a hlavne modni z Anglie a prijde mi, ze se srovnanim okolo dost levne. Zkus i tam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzko - já měla moc ráda sekáč v areálu Koruny v Porubě,ale už jsem tam dlouho nebyla, tak nevím, jestli ještě funguje.
Potom v centru naproti VŠ ekonomky je menší sekáč, resp. tam má paní něco použitého,ale jinak spoustu věcí z výprodejů z VB apod. -ceny jsou proto o fous větší, ale je to kvalita.
Moc ráda mám taky bazar měšec u Sýkorova mostu - jeden oddíl je jen na věci, a tam mají supr ceny, škoda jen, že dali dětské a dospělácké věci dohromady, nedá se tam teď hnout.
A v centru naproti chrámu sv. spasitele (žlutého kostela) nad bývalým tuzexem je uni moda, tam se dá taky nakoupit dobře - nejraději nakupuju, když je tam výprodej, zboží je myslím 1× za 14 dní a postupně se druhý týden zlevňuje. A o pár metrů dál v bývalém HISu je taky jeden dobrý sekáč
. Nakupování zdar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nový obchůdek
Já natrefila na nový obchůdek v Ostravě - Porubě vedle restaurace Parlament na Maďarské. Super věcičky, značkovky za pár korun a mají tam jak věci pro dítka, tak i pro maminy! Dokonce tam i šijou kapsáře a tak. Dostala jsem i letáček a mají stránky www.nynosek.cz. Rozhodně doporučuji! ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj Janičko, děkuji za super tip. Už jsem se byla v Nynošku podívat a fakt super. Hromada věci v super kvalitě a za skvělé ceny. Takže spokojenost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s tebou, já tam byla minulý týden a fakt super věcičky za rozumné ceny, všem maminám doporučuju...... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím vás neznáte nějaký second hand v okolí Ostravy Zábřehu?? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KatkaOstrava píše:
Ahoj, prosím vás neznáte nějaký second hand v okolí Ostravy Zábřehu?? Děkuji
v Hrabuvce ve Spalicku v prvnim patre, luxusni veci z UK, uz to tady parkrat v diskuzich padlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupě a prodej
Ahoj maminy,
nevíte, zda některý z těch second handů také vykupuje
nebo umožňuje prodej donesených věcí? Mám spoustu věciček ať už
dětských, tak dámských, nevím co s nimi a protože jsou to kousky
hezké a v dobrém stavu je mi líto se toho jen tak zbavit.
Děkuji za tip. ![]()
- Citovat
- Upravit
U country salonu je jen sekáč pro děcka
Teda nevím, ale 8 let jsem bydlela v Porubě, a žádný sekond hand vedle country western saloonu jsem neviděla. Vyjma jakéhosi mini obchůdku s bazar. věcmi převážně pro zcela malá mrňata, ale pro dospěláky nic takového. CO se týče Poruby, je sekáč naproti Fakultní nem. po trase tram. č.8, je to ve staré zástavbě, v přízemí, zast. Dům sester, a po pravé straně, ale je to trochu zastrčeno, i od chodníku musíte koukat než to najdete
jo, a pozor na některé sekáče, jsou tam ŠTĚNICE. Víte co to je za havěť? Když si ten hnus přitáhnete domů, právě ze sekáče, tak se toho nejenže nezbavíte, ale zase-re-te celý panelák, a musí to přijít několikrát deratizovat firma…zvláště pozor na bazary a sekáče v Přívoze, naproti Čapkárně.
- Citovat
- Upravit