Šedá kuchyňská linka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1157
10.8.12 10:55
@sedmikráska75 píše:
Zkusím, ale budu doma až večer, vydrž :mavam:

Vydržím, díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.12 10:58

Jinak hodně beru inspiraci na Mimibazaru v rubrice Bydlení, je tam milion fotek a fakt zajímavý nápady…zkus se mrknout, zadej si tam jen kuchyně a vyskočí ti spousty fotek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
10.8.12 11:03
@sedmikráska75 píše:
Jinak hodně beru inspiraci na Mimibazaru v rubrice Bydlení, je tam milion fotek a fakt zajímavý nápady…zkus se mrknout, zadej si tam jen kuchyně a vyskočí ti spousty fotek :mavam:

To jsem také zkoušela, je jich tam opravdu hromada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.12 09:19

šedá kuchyňská linka

Ahoj, tak doufám, že na fotkách něco uvidíš :nevim: Promin, že posílám až teď, musela jsem si nabít foťák :roll: Snažila jsem se ti nafotit dlaždice, já jsem původně chtěla sklo, ale jelikož máme pod digestoří velkou plochu a plyn, tak to nešlo, tak tyhle se tak jako sklo trochu tváří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
14.8.12 08:40
@sedmikráska75 píše:
Ahoj, tak doufám, že na fotkách něco uvidíš :nevim: Promin, že posílám až teď, musela jsem si nabít foťák :roll: Snažila jsem se ti nafotit dlaždice, já jsem původně chtěla sklo, ale jelikož máme pod digestoří velkou plochu a plyn, tak to nešlo, tak tyhle se tak jako sklo trochu tváří :mrgreen:

díky!! je moc pěkná! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
3.7.13 13:52
@sedmikráska75 píše:
Ahoj, tak doufám, že na fotkách něco uvidíš :nevim: Promin, že posílám až teď, musela jsem si nabít foťák :roll: Snažila jsem se ti nafotit dlaždice, já jsem původně chtěla sklo, ale jelikož máme pod digestoří velkou plochu a plyn, tak to nešlo, tak tyhle se tak jako sklo trochu tváří :mrgreen:

Jak je to prosím s údržbou linky, není na té šedé vidět úplně všechno - neuleštíš se? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
4.7.13 21:58

Taky mám Ikea šedou a je super - je potřeba ji leštit, ale myslím že to není až tak hrozné. V porovnání s bílou kuchyní, která byla předtím jen lepší. Mám veliké bílé dlaždice se „zrcadlovou“ tenkou bordurou. Jediné v čem jsem udělala chybu je černá pracovní deska, vypadá to suprově, ale na údržbu strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný