Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sedmikráska75 píše:
Zkusím, ale budu doma až večer, vydrž
Vydržím, díky moc ![]()
Jinak hodně beru inspiraci na Mimibazaru v rubrice Bydlení, je tam milion fotek a fakt zajímavý nápady…zkus se mrknout, zadej si tam jen kuchyně a vyskočí ti spousty fotek ![]()
@sedmikráska75 píše:
Jinak hodně beru inspiraci na Mimibazaru v rubrice Bydlení, je tam milion fotek a fakt zajímavý nápady…zkus se mrknout, zadej si tam jen kuchyně a vyskočí ti spousty fotek
To jsem také zkoušela, je jich tam opravdu hromada ![]()
Ahoj, tak doufám, že na fotkách něco uvidíš
Promin, že posílám až teď, musela jsem si nabít foťák
Snažila jsem se ti nafotit dlaždice, já jsem původně chtěla sklo, ale jelikož máme pod digestoří velkou plochu a plyn, tak to nešlo, tak tyhle se tak jako sklo trochu tváří ![]()
@sedmikráska75 píše:
Ahoj, tak doufám, že na fotkách něco uvidíšPromin, že posílám až teď, musela jsem si nabít foťák
Snažila jsem se ti nafotit dlaždice, já jsem původně chtěla sklo, ale jelikož máme pod digestoří velkou plochu a plyn, tak to nešlo, tak tyhle se tak jako sklo trochu tváří
díky!! je moc pěkná! ![]()
@sedmikráska75 píše:
Ahoj, tak doufám, že na fotkách něco uvidíšPromin, že posílám až teď, musela jsem si nabít foťák
Snažila jsem se ti nafotit dlaždice, já jsem původně chtěla sklo, ale jelikož máme pod digestoří velkou plochu a plyn, tak to nešlo, tak tyhle se tak jako sklo trochu tváří
Jak je to prosím s údržbou linky, není na té šedé vidět úplně všechno - neuleštíš se? ![]()
Taky mám Ikea šedou a je super - je potřeba ji leštit, ale myslím že to není až tak hrozné. V porovnání s bílou kuchyní, která byla předtím jen lepší. Mám veliké bílé dlaždice se „zrcadlovou“ tenkou bordurou. Jediné v čem jsem udělala chybu je černá pracovní deska, vypadá to suprově, ale na údržbu strašný