Sedací koupele

1589
19.2.16 09:49

Sedací koupele

Žiju v cizině a tady není rozšířené léčení pomocí bylinek, bohužel. Ráda bych si chtěla nechat poslat z domova nějaké, které pomůžou na útrpné výtoky. Byla jsem snad u deseti gynekologů, někteří mě hned odpálkovali s tím že výtok je u ženy normální, někteří mi aspoň udělali výtěr a rozbory, které odhalily přítomnost několika druhů bakterií, ale léky, co jsem dostala, na to nepomohly. Trpím na výtoky už několik let a nejde se toho zbavit. Poradíte mi nějaké bylinky, co opravdu pomůžou, aspoň trochu? Někdo mi radí kontryhel, někdo dubovou kůru, tak nevím, co si nechat poslat. Máte s nějakými bylinkami na sedací koupele dobrou zkušenost? Moc děkuji!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23964
19.2.16 09:57

Zkus hypermangan, heřmánek nebo dubovou kůru. Hypermangan je dezinfekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
19.2.16 10:08

Já kdysi vyzkoušela toto http://www.chytra-houba.eu/…koupele.html Je to poměrně dráhé ale mě moc pomohlo. Trpěla jsem na opakované mykozy a výtoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
19.2.16 10:43

Už zmíněný heřmánek, přeslička rolní, řebříček, dvouzubec trojhranný.
A pokud to nebude znít blbě, z hěřmánku (vlažný! odvar) se mají dělat pravidelné výplachy - pochvy i jako klystýr, jednou měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
19.2.16 10:46

A zapomněla jsem na truskavec, ale ten se neprodává a než bude čas sběru v Čechách, tak si chvíli počkáš.

Cituji :)

Truskavec je stará léčivá rostlina, která odedávna sloužila k zastavení krvácení. K tomu se používá dosud, ale v praxi se využívá spíše jeho stahujících účinků, hlavně při katarech žaludku a střev, průjmech a jiných podobných onemocněních trávicího traktu. Jako jedna z mála bylin vyhání a rozpouští močové kameny. Droga má také mírné protizánětlivé a močopudné účinky. Čaj je prospěšný při chorobách kloubů, při dně, revmatismu, při některých ženských chorobách, především u silného menstruačního krvácení a gynekologické výtoky (bělotok). Slouží též při léčení tuberkulózy a při chronickém onemocnění dýchacích cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí