sedací pytel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.11.09 11:24

sedací pytel

Dobrý den,
mohl by jste mi prosím někdo poslat střih na sedací pytel-vak.Chtěla bych ho ušit naší 14měsíční dcerce k vánocům.Děkuji mnohokrát S pozdravem Majda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
9.11.09 11:58

Záleží jaký budeš šít - kulatý, kapku, nebo jen polštář? Každý je jiný.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.09 13:17

sedací pytel

Nevím chtěla bych zkusit bud kapku nebo jen kulatý,záleží který je lepší.Ale nejspíš kapku prosím poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.11.09 14:37

kapka se šije jako kruh - to je část, co leží na zeni. Pak okolo rovný pruh - jakoby nízký válec a nahoru pět šest trojúhelníků - ty ti vytvoří tvar kapky… Taky chci šít tento tvar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.11.09 14:50

Jé, zajímavé téma, mně se tyhle pytle také moc líbí. Co dáváte dovnitř jako výplň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.11.09 22:20

Ahoj, mě to tak štve, že su tak levá..myslíte že je možné se naučit šít? Jak na to? Něco jako „škola střihu“ už asi neexistuje,co?Nebo chytrá kniha? Stroj mám..

Dívala jsem se na ty sedací pytle na fleru ( a práve kvůli jejich ceně si ho chci taky ušít sama)

• plní se nejlíp jako kojící polštáře polystyren kuličkama - koupíš v babyochodě nebo na netu asi tak 300kaček/50litrů
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.11.09 15:35

Hmm, kdysi za komáru existovala „střihová služba“. Švadlena tě změřila, nastříhala a tys to doma pak už jen sešila strojem k sobě. Takhle na nás šila máma. Já teda nejsem taky žádná extra zručná, ale spíchla jsem si pár mizerných šatů na léto, ale furt to vypadá líp jak od vietnamců, teda aspoň materiál je kvalitnější :mrgreen: Střihy jsem vzala z Burdy z knihovny, nebo si můžeš i koupit, ale já nemám konfekční velikost, takže jsem si je stejnak překreslovala a upravovala tak nějak na sebe. Výhoda je, že v knihovně můžeš prohrabat více časopisů a vzít jen ten, kde jsou dobré střihy. Občas si člověk z jednoho čísla prostě nevybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.11.09 15:37

Jo a díky za tip na kuličky, zkusím pohledat.
Mne nejdřív napadly pohankové slupky, ale to prodávají jen v mlýně kdesi na Moravě. Kdybyste nááhodou věděly o nějakém zdroji poblíž Prahy, tak dejte vědět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat