Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Rada bych obnovila diskuzi, muzete prosim doporucit vak co vydrzi i skakani, byl by spise ovalny nebo tvaru kapky a stredni velikosti?
@jowana Já sedací vaky ušila doma a pořád drží po nájezdu dětí kdy do nich skáčou atd
@Soňa Zacharová chvalim, ale nesiju a ani to nemam v planu
Tak radeji poprosim tip jaky vybrat
Jeste idealne jestli se delaji i se sundavacim potahem.
@jowana Tak v tom neporadím já si to dělala tak abych vrchní latku měla nepromokavou a pratelnou. Třeba poradí někdo jiný
Dělají se i se sundávacím potahem, co vím tak vnitřní temrkát stál 300Kč, ale paní mě od toho odrazovala. mám z takové jako kočárkoviny, občas ho otřu mokrým hadrem, špinavý zatím není. máme tvar hrušky i polomíče, hruška je lepší, když na ni sedím, dobře se opírám. Nikde se nic nepárá a to děcka s tím dost blbnou.
@jowana píše:Úplně nevím co je myšleno tím oválným tvarem, ale jestli chcete i na skákání, tak aby ta střední velikost nebyla málo. ???? Máme velký zn. DayDream. I známá má od nich a šili ji extra velikost na zakázku. Můžete zkusit.
Rada bych obnovila diskuzi, muzete prosim doporucit vak co vydrzi i skakani, byl by spise ovalny nebo tvaru kapky a stredni velikosti?
http://www.nejlevnejsi-sedaci-vaky.cz/…-pytel-/1/24
já koupial nakonec tento a ještě jsem si k němu ve stejné barvě nechala ušít podnožník. jsem spokojená, ale teda nepoložim si hlavu. ať dělám co dělám, když stojí uprostřed místnosti, nikdy nevytlačim kuličky tak, aby mi podpírali hlavu