Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Záleží asi jen a jen na tobě. Já mám stromeček hrozně ráda, nastrojíme teď o víkendu nejspíš
Myslím si, že každý ať si ti Vánoce udělá podle sebe ![]()
My mame zivy, tak strojime az jeden, dva dny pred Sterdrym dnem.
Diky tak je to jasny 15.12. zdobim stromecek a ted potrebuji radu jdu dnes kupovat darecky nevim co manzelovi 39let.bavi ho posilovna kterou ma doma. a ani nevim co moji 5mes. dceri diky
@adušenka Tak co třeba nějaký drobnosti k té posilovně? Rukavice, nápoje v prášku, funkční oblečení aby se moc nepotil
Já to vždycky beru podle toho, co dělá a co k tomu nemá nebo potřebuje
Ale s dcerkou neporadím… Asi to moc vnímat ještě nebude, že?
A ty trika se kupuji kde prave ze tech prasku ma zasobu
rukavice ma taky asi nekde male koupim tu latkovou panenku ona ma rada hracky papa je drzi je hazi snema proste sikulka ![]()
Pro ty trika bych šla do nějakého sport obchodu.
My si letos řekli, že nic, ale já většinou v průběhu roku vyčíhám, co by chtěl nebo co mu chybí
a když ne, tak se ho zeptám, lepší koupit něco co potřebuje, než nějakou blbost. Letos i přes dohodu taky něco malého koupím ![]()
Ani nevim jestli v Kromerizi neco takovyho je no kazdopadne se podivam a diky za radu ![]()
Máme také roky umělý a zdobíme ho vždycky na štědrý den ráno a uklízeme tak 3.ledna.
Ahoj. Ja tedy vanoce miluju, ale prave proto ctim tradice a tesim se na zdobeni na 24/12. Takze tady neporadim ![]()
Co se darku pro mimi tyka, zalezi, co doma uz mas. Nase mala zboznovala hracky od Lamaze-susteni, mackani, zuzlani. Mela panenku, leporelo, knizku, sovicku a tygrika. Znamym jsme koupili uzel a pry si s nim jejich syn strasne vyhraje. A mozna je to vyjimka, ale treba by to u vas taky fungovalo-mala strasne zboznuje knizky, snad od 4m. Jakmile zacala brat veci do ruky, drzela si ty knizky z tvrdeho papiru a vydrzela u nich desitky minut. Nebo jsem videla tady krasne drevene knizky, jsou male, treba by ji to zaujalo. Puzzle na podlahu na lezeni mate? Male byly cloni na vanoce necele 3m a dostala hraci pianko, kolotoc na postylku, hraci deku s hrazdou, nejake hracky do vany. To vis, neco vyuzila pozdeji, ale kazde decko je jine a pianko ji zajimalo uz trochu taky;)
Nám strojí Ježíšek v noci z 23. na 24.
a uklízíme na hromnice 2.února
máme živý - jedličku
Zatim male nakupuji obleceni co ji chybi. knizky ma hracky taky ted jsem ji objednala 90cm medu. hrazdicku taky. potrabovala uz misku s lzickoutermoobal a flasku tak tu jsme koupily vcera a uz i pouzily.ale nemame hracku na kocarek, nejakou tu panenku treba kosmetiku a dalsi hracky ji nejaky koupim
My zdobili, zdobíme a zdobit budeme vždy večer před 24.12. Druhý den to je pro děti překvápko. A až vyrostou, tak zase budou mít ony děti, takže tak… ![]()
Ahojky holky dnes je 13.12. a ja nevim kdy ozdobit stromecek, rada strojim a tak bych uz chtela brzy jaky je na to idealni den mame ume
ly dekujji