Kdy zdobit vánoční stromeček?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
adušenka
13.12.12 06:44

vanocnni stromecek

Ahojky holky dnes je 13.12. a ja nevim kdy ozdobit stromecek, rada strojim a tak bych uz chtela brzy jaky je na to idealni den mame ume :) ly dekujji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.12.12 07:00

Záleží asi jen a jen na tobě. Já mám stromeček hrozně ráda, nastrojíme teď o víkendu nejspíš :) Myslím si, že každý ať si ti Vánoce udělá podle sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
13.12.12 07:06

My mame zivy, tak strojime az jeden, dva dny pred Sterdrym dnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
13.12.12 07:11

Diky tak je to jasny 15.12. zdobim stromecek a ted potrebuji radu jdu dnes kupovat darecky nevim co manzelovi 39let.bavi ho posilovna kterou ma doma. a ani nevim co moji 5mes. dceri diky

• Citovat
  • Upravit
13.12.12 07:13

@adušenka Tak co třeba nějaký drobnosti k té posilovně? Rukavice, nápoje v prášku, funkční oblečení aby se moc nepotil :) Já to vždycky beru podle toho, co dělá a co k tomu nemá nebo potřebuje :) Ale s dcerkou neporadím… Asi to moc vnímat ještě nebude, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
13.12.12 07:22

A ty trika se kupuji kde prave ze tech prasku ma zasobu :) rukavice ma taky asi nekde male koupim tu latkovou panenku ona ma rada hracky papa je drzi je hazi snema proste sikulka :D

• Citovat
  • Upravit
adušenka
13.12.12 07:22

Ale pro chlapy vybirat darky je fakt hruza :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
13.12.12 07:25

Pro ty trika bych šla do nějakého sport obchodu.
My si letos řekli, že nic, ale já většinou v průběhu roku vyčíhám, co by chtěl nebo co mu chybí :) a když ne, tak se ho zeptám, lepší koupit něco co potřebuje, než nějakou blbost. Letos i přes dohodu taky něco malého koupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
13.12.12 07:28

Ani nevim jestli v Kromerizi neco takovyho je no kazdopadne se podivam a diky za radu :)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
13.12.12 07:31

Máme také roky umělý a zdobíme ho vždycky na štědrý den ráno a uklízeme tak 3.ledna.

• Citovat
  • Upravit
1962
13.12.12 07:33

Ahoj. Ja tedy vanoce miluju, ale prave proto ctim tradice a tesim se na zdobeni na 24/12. Takze tady neporadim :)
Co se darku pro mimi tyka, zalezi, co doma uz mas. Nase mala zboznovala hracky od Lamaze-susteni, mackani, zuzlani. Mela panenku, leporelo, knizku, sovicku a tygrika. Znamym jsme koupili uzel a pry si s nim jejich syn strasne vyhraje. A mozna je to vyjimka, ale treba by to u vas taky fungovalo-mala strasne zboznuje knizky, snad od 4m. Jakmile zacala brat veci do ruky, drzela si ty knizky z tvrdeho papiru a vydrzela u nich desitky minut. Nebo jsem videla tady krasne drevene knizky, jsou male, treba by ji to zaujalo. Puzzle na podlahu na lezeni mate? Male byly cloni na vanoce necele 3m a dostala hraci pianko, kolotoc na postylku, hraci deku s hrazdou, nejake hracky do vany. To vis, neco vyuzila pozdeji, ale kazde decko je jine a pianko ji zajimalo uz trochu taky;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.12.12 07:38

My zdobíme až 23.12.večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Durina
13.12.12 07:39

Nám strojí Ježíšek v noci z 23. na 24. :-) a uklízíme na hromnice 2.února :-) máme živý - jedličku

• Citovat
  • Upravit
adušenka
13.12.12 07:39

Zatim male nakupuji obleceni co ji chybi. knizky ma hracky taky ted jsem ji objednala 90cm medu. hrazdicku taky. potrabovala uz misku s lzickoutermoobal a flasku tak tu jsme koupily vcera a uz i pouzily.ale nemame hracku na kocarek, nejakou tu panenku treba kosmetiku a dalsi hracky ji nejaky koupim

• Citovat
  • Upravit
4619
13.12.12 07:54

My zdobili, zdobíme a zdobit budeme vždy večer před 24.12. Druhý den to je pro děti překvápko. A až vyrostou, tak zase budou mít ony děti, takže tak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný