Kdy zdobit vánoční stromeček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19746
13.12.12 07:57

Kamarádka zdobí stromek vždy na první adventní neděli ;). Mají teda umělej, živej by tak dlouho fit nevydržel :mrgreen:.
Co vyprávěla, dělali to tak od dětství i doma s rodičema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
13.12.12 08:00

Stromecek uz mame nazdobeny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.12.12 08:13

U nas mame stromecek od Mikulase do tri kralu! :mrgreen:

Proste jej mame radi a radi se na nej divame! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.12.12 08:16

@adušenka
Nase mala si hodne vyhrala s pejskem od Fiaher price - dodneska frci a to ma Katka dva roky!!!
Jeste si jako takovy mimino rada hrala s plysovou chobotnickou, kdy kazde chapadlo melo jinou funkci - jedno sterkalo, druhe sustilo, treti bylo drsne a ctvrte hladke! :nevim:

Stejne z toho prdola nic mit nebude! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21599
13.12.12 08:21

Kdybych měla umělý, tak už mám nazdobeno. ale budeme mít živý stromeček, který se teď o víkendu přivezu. zdobit budu asi 21.12. uvidím, jestli mi doma zůstanou děti nebo půjdou do školky. doma jsme vždy zdobili až 24. dopoledne. ale teď vždy 25. odjíždíme, tak by si děti stromeček vůbec neužily…
s dárky už víc neporadím. napadají mě stejné věci, jako již byly napsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.12.12 09:03

Ja jsem zdobila uz na Mikulajdu. Jsem v osmem mesici tak sem si rikala ze to raci uz spacham predem, kdyby se mi kolem 24. uz nechtelo. :D A je to fajn. Myslela sem ze mi pak bude lito ze sem porusila tradici :mrgreen: ale naopak je to prijemne ze si clovek tu atmosferu dostatecne vychutna jeste pred vanocema :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.12 09:34

U nás se stromek zdobí 24.12. ráno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.12.12 09:43

Jinak my mame smrcek zivy, v kvetinaci (takovy mensi) a pak ho zasadime na zahrade, pac ji mame dost velikou a je tam mista dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.12.12 09:43

My chodime 24.12. kazdy rok taky zdobit stromecek - ale zviratkum! Mame banky a retezy z jablicek a piskotu :mrgreen: To delame od dob, kdy uz ja jsem byla dite a porad to vsichni (asi 40 lidi) dodrzujeme, je to krasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Durina
13.12.12 10:06
To je nádherná tradice :-) a kde stromeček zdobíte? Na zahradě? nebo někde chodíte?
@Barca12345 píše:
My chodime 24.12. kazdy rok taky zdobit stromecek - ale zviratkum! Mame banky a retezy z jablicek a piskotu :mrgreen: To delame od dob, kdy uz ja jsem byla dite a porad to vsichni (asi 40 lidi) dodrzujeme, je to krasne!
  • Citovat
  • Upravit
9649
13.12.12 10:14
@Durina píše:
To je nádherná tradice :-) a kde stromeček zdobíte? Na zahradě? nebo někde chodíte?

No, normalne do lesa… je to spojene s asi dvouhodinovou prochazkou, potom nam tam jeden pan vzdy otvira hospudku (jen pro nas) tam se sedi tak do dvou hodin, a rodine se rozejdou domu varit :-)
Uz tak chodime fakt skoro dvacet let, ja byla jeste uplne malicka kdyz nasi zacasli a parta lidi je porad stejna! Naopak se rozrustame, protoze my deti uz mame sve deti a je nas cim dal vice! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.12.12 10:16
@Barca12345 píše:
No, normalne do lesa… je to spojene s asi dvouhodinovou prochazkou, potom nam tam jeden pan vzdy otvira hospudku (jen pro nas) tam se sedi tak do dvou hodin, a rodine se rozejdou domu varit :-)
Uz tak chodime fakt skoro dvacet let, ja byla jeste uplne malicka kdyz nasi zacasli a parta lidi je porad stejna! Naopak se rozrustame, protoze my deti uz mame sve deti a je nas cim dal vice! :mrgreen:

:palec: :potlesk: to je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.12.12 10:20

Jojo, uz se tesime… letos uz prislibilo ucast dohromady 58 lidi… :mrgreen:
Je to krasna tradice a nic nestoji, pkud mate okolo sebe fajn lidicky, klidne se nechejte inspirovat… vyrazy deti a jejich radost, kdyz ovesi stromek piskoty je k nezaplaceni! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.12.12 10:24
@Barca12345 píše:
Jojo, uz se tesime… letos uz prislibilo ucast dohromady 58 lidi… :mrgreen:
Je to krasna tradice a nic nestoji, pkud mate okolo sebe fajn lidicky, klidne se nechejte inspirovat… vyrazy deti a jejich radost, kdyz ovesi stromek piskoty je k nezaplaceni! :kytka:

fakt krasna tradice :palec: :palec: :srdce: i treba kdo nesezene ty kamose tak aspon jen s rodinkou jit nazdobit ten stromecek pro zviratka, uz to samo o sobe je krasne. Urcite to od pristich vanoc zavedu!!! :andel: :kytka: ted sem v 8. mesici, takze pockam az na noveho clena :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.12.12 10:28
@LenousIT píše:
fakt krasna tradice :palec: :palec: :srdce: i treba kdo nesezene ty kamose tak aspon jen s rodinkou jit nazdobit ten stromecek pro zviratka, uz to samo o sobe je krasne. Urcite to od pristich vanoc zavedu!!! :andel: :kytka: ted sem v 8. mesici, takze pockam az na noveho clena :mrgreen: :D

No, to by se ti asi slo opravdu blbe! :mrgreen: :lol: to jsem s pupkem taky nebyla, jen jsme tedy prijeli za nimi, az sedeli na caji v hospudce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný