Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@radulkap píše:
Tak hlavní důvod byl, že se mám příští rok stěhovat, ve vlastním bytě bydlím necelých 5 let a nikdy jsem tu Vánoce neslavila, vždy jsem se válela u telky a dělala jakoby Vánoce nebyly.. tak jsem si řekla, že by bylo hezký aby tu jednou Vánoce byly a jelikož nechci dělat to co všichni ostatní ve stejnou dobu, tak jsem si vymyslela vlastní datum 24.11, kdy mi to přišlo originálnější a neslaví se tím žádný narození, ve který nevěřím a který by mě jen rozčílilo a utvořilo ve mně výčitky a hlavně 24.12 bych seděla u stromku sama, protože každý má svou vlastní rodinu a cpát se někam kam už nepatřím, nebo k přítelovi, to nechci, chtěla jsem jednou mít v životě Vánoce podle sebe ( jíst v 18h ne v 15h a fofrovat, jak jsem to měla v dětství, protože táta musel o půl patý jet ke druhé rodině). A další důvod je, že v listopadu už Vánoční atmosféra je, ale nejsou žádné panické návaly lidí, tudíž nákup dárků, proběhl naprosto vklidu:D opravdu můžu říct měla jsem nejkrásnější Vánoce v životě:o)) A příští rok zase budou v listopadu, protože to budou zase první Vánoce v domečku
Taky originální způsob jak podlehnout a zároveň si to udělat podle svého. My jsem třeba nikdy vánoce neslavili. Naši se rozhodli tuto „tradici“ nepodporovat a žádnou jinou ji nenahradili, takže tomu nepodléhám ani já. Když máme chuť udělat si doma pěknou chvilku, tak ji máme. Myslím, že nás tím rodiče inspirovali k jiným prožitkům než je zvykem. Každý má to svoje… Hlavně aby to bylo ![]()
No já mívala jenom jednu kočku, ale v loni po vánocích, přibyl ještě kocour
jenže když vidím co ty dvě zvířata spolu dokážou v závěsu s mojí dvouletou dcerkou tak se bojím jak to s tim stromkem dopadne… myslíte že si trochu zvyknou když ho postavím drive?