Kdy zdobit vánoční stromeček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31287
13.12.12 10:31

@Barca12345 no to je ale krásná tradice :palec: a čím tam ty piškoty přiděláváte, aby to drželo a zároveň to nějak zvířatům neublížilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.12.12 10:35
@Barca12345 píše:
No, to by se ti asi slo opravdu blbe! :mrgreen: :lol: to jsem s pupkem taky nebyla, jen jsme tedy prijeli za nimi, az sedeli na caji v hospudce :lol:
:mrgreen: :lol: :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.12.12 10:35
@Mar__tanka1983 píše:
@Barca12345 no to je ale krásná tradice :palec: a čím tam ty piškoty přiděláváte, aby to drželo a zároveň to nějak zvířatům neublížilo?

Vetsinou se udela dirka spejli a papirem nastrihanym na jemnoucke prouzky… to se rozmoci :think:
Jinak se to treba polozi vedle na parez! :mrgreen: A nasusene krizalky drzi na vetvich samy o sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
13.12.12 10:39

@Barca12345 a tak to jo, to je dobrej nápad ten papír :palec: že bysme založili tradici? :P jen nám k tomu chybí ta kamarádská hospůdka pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
13.12.12 10:41

Stromeček zdobím z 23 na 24 večer, když děti spí, ráno si přivstanu, zapnu světýlka a když vstanou čučí :mrgreen: a děkují ježíškovi že jim ho donesl ;)

• Citovat
  • Upravit
9649
13.12.12 10:43
@Mar__tanka1983 píše:
@Barca12345 a tak to jo, to je dobrej nápad ten papír :palec: že bysme založili tradici? :P jen nám k tomu chybí ta kamarádská hospůdka pak.

Ono, kdyz Vas bude vice tak vam nekdo milerad otevre! Pan se taky prvni rok zdrahal, ale kdyz pochopil, ze nacepuje chlapum par piv, zenskym nalije vinecko a detem udela caj Jeho podminka byla ze neotevre kuchyn), tak se mu to jooo vyplati - je starsi, aby si nebral k sobe brigadnika, vzdy si to napul obsluhujem sami, za ty roky se zname a spokojenost na vsech frontach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
13.12.12 10:43
@Barca12345 píše:
No, normalne do lesa… je to spojene s asi dvouhodinovou prochazkou, potom nam tam jeden pan vzdy otvira hospudku (jen pro nas) tam se sedi tak do dvou hodin, a rodine se rozejdou domu varit :-)
Uz tak chodime fakt skoro dvacet let, ja byla jeste uplne malicka kdyz nasi zacasli a parta lidi je porad stejna! Naopak se rozrustame, protoze my deti uz mame sve deti a je nas cim dal vice! :mrgreen:

to je hezký ;)

• Citovat
  • Upravit
27009
13.12.12 10:47

Známá co má umělý zdobí každoročně hned 1.prosince:))My máme živý a taky byhc už ráda ale ještě je čas nejdřív jsme asi před dvěma lety zdobili už 17:)ale letos to asi nevyjde dřív jak 22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
13.12.12 10:50
@LenousIT píše:
Ja jsem zdobila uz na Mikulajdu. Jsem v osmem mesici tak sem si rikala ze to raci uz spacham predem, kdyby se mi kolem 24. uz nechtelo. :D A je to fajn. Myslela sem ze mi pak bude lito ze sem porusila tradici :mrgreen: ale naopak je to prijemne ze si clovek tu atmosferu dostatecne vychutna jeste pred vanocema :palec:

no právě zdobit třeba na štědrý den večer je po tom hlavním a pak je stromeček vlastně k prdu:))my jelikož máme malinké kotátko tak ozdobím hned jak bude po nákupu jídla aby tu nezůstala sama se stromečkem kdyby něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.12 11:01

My doma zdobili stromeček vždy den před štědrým večerem, a rozsvítit se směl až při večeři :) Ale už 5 rok co jsme s manželem sami, zdobím stromeček vždycky na 2. nebo 3. adventní neděli… aby jsme si užili té atmosféry a aby nám to v bytě krásně vonělo nejen cukrovím :) máme vždycky smrček (do stojánku se leje voda, takže vydrží vpoho do 3 králů) :)
K té tradici zdobit stromek pro zvířátka, to děláme taky :) vždycky dopoledne na štědrý den chodíme zdobit do lesa :D a když je hoodně sněhu, tak jen ke krmelci… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.12.12 11:32

Tak to záleží jen na tobě. My máme každoročně živý a strojíme ho 24.12 ráno. Letos ale přemýšlím, že udělám vyjímku a ozdobíme ho 23.12 večer, až mládě půjde spát. Jednak bude mít ráno překvápko a hlavně si nedovedu to zdobení s ním pak představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulkap
15.12.12 03:18

Já letos slavila Vánoce po 4 letech a našla jsem si krásný datum 24. listopadu, užila jsem si je víc, než když jsou na povel 24.12 a ještě k tomu se člověk cítí blbě, když je ateista a slaví něco, v co nevěří takže 24.11 se nazdobil stromeček, užili se Vánoce a tak za 3,4 dny ho plánuju odstrojit.

• Citovat
  • Upravit
27009
15.12.12 11:58
@radulkap píše:
Já letos slavila Vánoce po 4 letech a našla jsem si krásný datum 24. listopadu, užila jsem si je víc, než když jsou na povel 24.12 a ještě k tomu se člověk cítí blbě, když je ateista a slaví něco, v co nevěří takže 24.11 se nazdobil stromeček, užili se Vánoce a tak za 3,4 dny ho plánuju odstrojit.
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.12.12 12:02

My zdobíme stromeček 24.12. ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
15.12.12 12:19

Já budu zdobit v neděli :P mám ráda vůni stromku a vánoční atmosféru si chci užít co nejdéle, navíc kupujem vždy živý stromek, vetšinou kanadskou stříbrnou jedli, nebo sříbrný smrk(jsou dost drahé),tak at to stojí za to

:jazyk: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný