Sedací vak, pytel?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
xpisk03
14.12.12 11:02

Sedací vak / pytel??

Ahojky :)
chtěla jsem se zeptat, kdo máte zkušenosti, jestli je lepší pořídit sedací pytel vy tvaru čtverce, nebo ve tvaru jakoby sedátka? pro přesnost přikládám fotky. nemám zkušenosti, ale mám pocit, že ten čtverec sám o sobě nebude jako křesílko držet, pokud nebude opřený třeba o zeď :nevim:

předem děkuji za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1360
14.12.12 11:10

Tak to nevím, my jsme na Vánoce malému přídili pytel na válení, tak snad nebude moc tlustý… ale jinak pro tvé potřeby to křesílko bude asi stabilnější…

http://favi.cz/…vaky-a-pytle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali-Alim
14.12.12 11:15

Name ten ctverec/obdelnik. A jako kresilko tak uplne zas nedrzi, sam o sobe teda jo, ale pri sezeni to chce peclive naaranzovat a opatrne sednout, aby se clovek nesesunul k zemi :P. ale zas je uplne uzasny na valeni.
kdyz ho nevyuzivame, tak je nastojaka v rohu, to drzi hezky a jinak rozplacly na podlaze a spis na nem lezime. jde z nej super hnizdecko, to zase z kresilka nejde.

• Citovat
  • Upravit
xpisk03
14.12.12 11:20

Počítám, že ho budeme mít v obýváku - na kojení, koukání na tv, ale nedokážu si představit, kdy bych se na něm válela :nevim: buď něco vymýšlím se synem, nebo když syn spí, většinou doma uklízím, peru a tak, že bych si šla třeba lehnout s knížkou v ruce, to se mi moc nepoštěstí, tak ted nevim, co je pro mě lepší?

• Citovat
  • Upravit
10048
14.12.12 11:23

Rozhodně tvar hrušky, kterej můžeš natvarvat tak nějak sama, ne ten co drží tvar pořád :)
Zrovna jsem pořizovala na Vánoce, tak mám zkušenosti :lol:
Ten čtverec je hrozně velkej a na prd celkem :)
Nejlepší je tento typ:
 http://www.sedacivaky-eshop.cz/…howentry.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
14.12.12 11:26

Já mám nejradši takový ten pytel ve tvaru kapky - dá se „postavit“ tak, aby se na to dalo sednout jako na stoličku i se v něm dá válet… ale mám zkušenosti právě jen s tou kapkou (2 různými), v té jsem zvládla i odpolední zdřímnutí, když jsem bydlela v podnájmu a tam se nedalo jinde dáchnout :lol: takže z těch dvou, cos dávala, bych vybrala ten zelený :)

ale jak říkám, nemám zkušenost s tím čtvercovým, takže nemůžu porovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali-Alim
14.12.12 11:28

Asi pro tebe fakt to kresilko. ja na tom nasem obdelniku obcas pres den spim ( kdyz se zadari, na pul hodky), na nasem gauci se lezet moc neda a do, postele zalizat pres den nema cenu, na to mam ten pytel rada. ale s malym -4mesice- jsem to zkousela a nic moc, protoze kdyz se pohnu, tak se pohne cely pytel a mam strach, ze maleho ‚vystrelim" nekam pryc :D
plus jak on ma asi desetinu me vahy, tak pod nim se ten pytel neprohne, tak z toho zklouzava. takze pro mimco nepouzitelny. ‘

• Citovat
  • Upravit
Ali-Alim
14.12.12 11:31

@Dice
jo, kdybych vybirala znova, tak beru takovy. da se na nem lezet i sedet. akorat mam pocit, ze zabira hodne mista :think:

• Citovat
  • Upravit
643
14.12.12 12:05

Ahoj, my máme fatboye (ten obdélník) a jsem s ním nadmíru spokojená. Sedí, válí, pololeží, skáče se na něm perfektně. Když ho nevyužíváme, je v rohu, kde drží tak, jak ho tam dám. Teď, co jsem těhotná, ho dost využívám i jako podložku pod nohy, když sedím v křesle a báječný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.12.12 12:06

Mam fatboy stvorcovy, je obrovsky :D

povodne som tiez planovala, ze budem na nom sediet pri telke, ale rusili ma tie gulicky vnutri, oni sa stale posuvaju a hybu.

takze ho mame tiez skor na valanie.
syn miluje ked donho moze skakat a jasit sa, spolocne na nom sedime a pozerame si knizky, ked sa narodi druhy syn, tak ho bude mat miesto lehatka.

obdlznikovy tvar ma kazdopadne ovela sirsie vyuzitie nez hruska. na nej sa da len sediet :D @xpisk03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
14.12.12 15:10

Co něco takového?? ještě přidám odkaz: http://www.sedacivaky-eshop.cz/gallery.php?…

• Citovat
  • Upravit
Mi24
14.12.12 16:08

Já jsem spíš pro tenhle http://www.nejlevnejsi-sedaci-vaky.cz/…varianta-686 je větší a dá se víc formovat než už daný tvar, ale každého věc…jen když už tak spíš z tehle stránky jsou to české výrobky a udělají ty velikost i potisk jaký chceš a oproti dalším stránkam jsou nejlevnější a celkově začínám podporovat spíš české výrobky :) ;)

• Citovat
  • Upravit
304
15.12.12 19:47

My jsme taky dlouho vybírali a máme doma 3 týdny tento: http://www.kampet-shop.cz/…znik-zdarma/

V podstatě se o něj doma pereme, kluci na něm blbnou, pro malé děti je obdélníkový nebo čtvercový pytel asi nejlepší, pořád na to lezou nebo skáčou. Mně se na něm taky dobře leží, udělám si v něm nějaké hnízdo, přijde mi to hrozně pohodlné. Když ho postavím na hranu té delší strany, tak si z něj nějaké jakoby křeslo taky vyrobím, ale my se na něm spíš válíme.

Přestože je velký, tak se dá přenést, hodit na sedačku pokud vytírám, s tím není vůbec problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.1.13 13:11

Taky pomalu začínám vybírat… takže pokud ho chci spíš „menší“, na sezení (TV, knížka apod.) je lepší ta hruška???
akorát bych ještě měla podmínku: jsem vysoká, tak aby to nebylo příliš nízko od podlahy (abych se pak zvedla :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
29.1.13 22:16

Ahoj, právě nad tím ted taky přemýšlím už asi týden, a pořád nejsem rozhodnutá :nevim: Moc se mi líbí ten polštář, ale bojím se že ten bude hlavně využitelný u zdi, a u té hrušky je škoda, že z ní jiný tvar asi člověk nevydoluje.Tak já fakt nevím. bojim se že nakonec koupim dva, od každého jeden…Ale děkuji za založení téhle diskuze a moc doufám že mi pomůže se rozhodnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný