Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj má někdo zkušenost s koupí sedačky nejlépe rohové a rozkládací přes aukro. mají tam docela zajímavé ceny, ale nemám s tím zkušenost. dokonce píší, že platba až po převzetí a kontrole. zajímala by mě osobní zkušenost. děkuju.
@marieondatra
Myslím, že záleží na konkrétním prodejci.
Nicméně „jetou“ bych nekupovala.
@Bberi děkuji, takže objednáš oni přivezou ty sis jí zkontrolovala a pak zaplatila? odpovídala tomu co sis objednala?
Koupili jsme takhle před 5 lety. Dovezly nám ji..vše super, ale po 2 letech se už pěkně proseděla po 3 začala praskat a teď jsme jí už vyhodili…hrůza. Koženka celá popraskaná snad všude.
@Tarfinka tak to udělají všechny levné koženkové sedačky. máme z aska a po 4 letech a dvou dětech
se to už nedá ![]()
@marieondatra No, ona právě na koženkovou zas tak levná nebyla
ale zas u dětí výhoda, že jde pěkně omýt, teď jsem si koupila látkovou, tak uvidíme, kdy zase budeme kupovat další ![]()
My z aukra koupili sice ne sedačku, ale čalouněnou postel (samozřejmě novou) a po necelém roce se neskutečně rozvrzala a teď po dvou letech, nám praská jedna lamela za druhou. Byly to vyhozené peníze, ale postel na první pohled nádherná. Výrobce to byl český.
Tak jestli je to z aukra neni smerodatny, zalezi od koho pres aukro sedacku koupis ![]()
muze to byt pouzity super kousek v perfektnim stavu nebo novy supersunt ![]()
Koupila jsem sedačku od uživatele Vanektomi, sedačku jsem zaplatila předem, dovezli ji, zanesli až do bytu, sedačku máme 3. romk a je super, stejně tak nábytek do koupelny od nich. ![]()