Zkušenost s koupí sedačky přes aukro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2183
27.8.14 21:05

sedačka z aukra

Ahoj má někdo zkušenost s koupí sedačky nejlépe rohové a rozkládací přes aukro. mají tam docela zajímavé ceny, ale nemám s tím zkušenost. dokonce píší, že platba až po převzetí a kontrole. zajímala by mě osobní zkušenost. děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
240
27.8.14 21:14

Mam a jsem sppkojena mpc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
27.8.14 21:15

@marieondatra
Myslím, že záleží na konkrétním prodejci.
Nicméně „jetou“ bych nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
27.8.14 21:16

@Bberi děkuji, takže objednáš oni přivezou ty sis jí zkontrolovala a pak zaplatila? odpovídala tomu co sis objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
27.8.14 21:16

@zvidavajanca né jetou neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
27.8.14 21:17

Koupili jsme takhle před 5 lety. Dovezly nám ji..vše super, ale po 2 letech se už pěkně proseděla po 3 začala praskat a teď jsme jí už vyhodili…hrůza. Koženka celá popraskaná snad všude.

• Citovat
  • Upravit
2183
27.8.14 21:19

@Tarfinka tak to udělají všechny levné koženkové sedačky. máme z aska a po 4 letech a dvou dětech :D se to už nedá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
27.8.14 21:22

@marieondatra No, ona právě na koženkovou zas tak levná nebyla :cert: ale zas u dětí výhoda, že jde pěkně omýt, teď jsem si koupila látkovou, tak uvidíme, kdy zase budeme kupovat další :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51
27.8.14 21:24

My z aukra koupili sice ne sedačku, ale čalouněnou postel (samozřejmě novou) a po necelém roce se neskutečně rozvrzala a teď po dvou letech, nám praská jedna lamela za druhou. Byly to vyhozené peníze, ale postel na první pohled nádherná. Výrobce to byl český.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
27.8.14 22:10

Tak jestli je to z aukra neni smerodatny, zalezi od koho pres aukro sedacku koupis :nevim:
muze to byt pouzity super kousek v perfektnim stavu nebo novy supersunt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
28.8.14 08:06

Koupila jsem sedačku od uživatele Vanektomi, sedačku jsem zaplatila předem, dovezli ji, zanesli až do bytu, sedačku máme 3. romk a je super, stejně tak nábytek do koupelny od nich. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný