Sedmá nemoc

1109
12.11.14 19:52

Sedmá nemoc

Zdravím všechny. Slyšela jsem, že je nová nemoc - jmenuje se „sedmá“. Pátou a šestou nemoc známe všichni, ale s touhle nemocí jsem se nesetkala. Údajně se jedná o jednodenní či dvoudenní teploty, poté se objeví v ústech flíčky, které mohou být i na ručičkách - dlaních. Popravdě nevím, zda se jedná o správné informace. Infekčnost je prý 7 dní, dítě moc nechce jíst…Máte jiné info? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9318
12.11.14 19:54

@zoe546 syndrom ruce, nohy, pusa… je tu milion diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.8.17 21:15

Dobry vecir malej 4 roky ma sedmou nemoc po celem tele vyrazka cim ulevit od svedeni od mudr dostal vira soothe ale mam pocit ze zo moc nezabira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.25 10:21

Je to 7dma nemoc?

Chtěla jsem se zeptat, dcera 2 roky má puchýřky svědivé na dlaních, žádné horečky k tomu je to první den Mohlo by se jednat o 7dmou nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
28.2.25 10:29

Za mě skoro určitě. Dcera jí měla v necelých dvou letech, teď jí jsou 4. Roční syn to chytil na podzim a od něj jsem to bohužel s oslabenou imunitou, po operaci, chytla i já. U dospělých je to fakt lahůdka - po měsíci mi slezlo 6 nehtů na rukou a 1 na noze. Vypadala jsem jak leprak… Maž jí ruce třeba sudocremem, pomůže to od svědění. A něco na bolest, Nurofen/Panadol. Syn měl horečky 3 dny do 38.5. puchýře na dlaních, pár k loktu, plošky nohou a afty v pusince. Moc nejedl, ale pil chladnější mléko (UM). A chladnější jogurt byl taky fajn. Držim palce, ať jste brzy fit 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí