Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja si myslela, ze se dceri rozjel ekzem (tak jednou za rok se to stava), tak jsem to vzala Bactrobanem. Mam to jako takovou zachranu. Ale to je atb. Bylo by to ok i bez toho.
Pokud puchyre mokvaji, tak necim se zinkem. Tehdy mi v lekarne doporucili toto. Je to dezinfekcni, antibakterialni, se zinkem, zabranuje tvorbe jizev. Muzes kouknout do teto diskuze, pridala jsem tam fotky, jak krasne ta mast zabrala https://www.emimino.cz/…enou-473210/
Nemokvajici puchyre nicim. Afty jsme nastesti nemely. A pokud mate nejake puchyre pod nehty, tak pocitejte s tim, ze cca za 1 - 2 mesice vam ty postizene nehty slezou.
@Anonymní píše:
@Janča6Prosim a kolik dni se nové puchyre delaly?
Ono je to 5 let, co jsme tu nemoc mely. Ale mam pocit, ze tak 2 - 3 dny.
Měla jsem sedmou nemoc před měsícem, puchýře se dělaly tak 2 dny a pak začaly svědět a pak bolet. Loupu se doteď, mazala jsme buď klasika Fensitil nebo ničím, popravdě mi pomáhalo na svědění jen mokrý obklad a na tu bolest bohužel nepomohlo nic.
Ahoj všichni,
Dcera 3 roky ma nejspis 7 nemoc. Byla v kontaktu s nakazenou osobou. Mela 2 dny horecku, bolest v krku a bricha a dnes se ji osypala brada a ma afty v puse. Muzete mi prosim napsat, kdo ma zkusenost, jak dlouho budou přibývat nove bolaky? Jestli behem dneska, nebo i zitrka popripade i dalsi dny? Dekuji