Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maly obcas zakaslal, hlavne kdyz si ublinknul, tak sme to neresila. Ale pak si treba jednou za den zakaslal a dneska v noci co vim tak aspon 4×. Je to normalni?
Kašlal nebo si pšíknul? I ty si občas odkašleš a kor, jestli si ublinknul, tak je to naprosto normální. Jestli nemá rýmu, nekašle pořád, tak buď v klidu. Max. sleduj, jestli se to nezhoršuje, v tom případě bych šla s tak malým miminem k dr.
Jo, přesně, to se stává bežně. Neboj. Ale samozdřejmě to i sleduj ![]()
Tak pres den nekasle. Jen v noci. Jak spi porad na zadech s pootevrenou pusinkou, tak si rikam ze mu treba vysycha v krku a pak kasle. Protoze kdyz zakasle kontroluju jestli si ublink ale nic kolem hlavicky neni. Leda to bylo malo a zas to spolknul ale vazne nevim. Pres noc dnes kaslal zas celkem casto tak nevim jestli k doktorce
Tak sme byli u doktorky a sme pry lehce nachlazeny. Tak mame nasivin a sirup Prospan. Pry ma pit i caj. Jinak sem ho jen kojila a necpala zbytecne cajikama. Ted mu ale nechutna a kamarafka mi rekla ze svemu diteti caj jeste sladila sunarem aby to vypil. Je to dobry napad abych mu to taky prisladila sunarem???
No tak to slyšim po prvý. Já sem měla při kojení teda strach vůbec prso nahrazovat aby se mi na něj pak nevyprdla a nepřestala sem kojit.Ale každý to má jinak. Nechala bych bez čajiku ješte. Snad už je vám lépe:))
Na čaj bych se vykašlala i na nějaké doslazováni sunarem o tom jsem vubec neslyšela a znté kombinace mám husinu. koj častěji kdykoliv si řekne to je podle mě nejlepší
Určitě bych nemíchala čaj a sunar… jaký čaj dáváš? Heřmánek, fenykl, nebo jiný? A jak? V lahvičce, nebo lžičkou?