Sedmitýdenní miminko kašle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
306
16.4.15 07:00

Sedmitydenni miminko kasle

Maly obcas zakaslal, hlavne kdyz si ublinknul, tak sme to neresila. Ale pak si treba jednou za den zakaslal a dneska v noci co vim tak aspon 4×. Je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
16.4.15 07:06

Kašlal nebo si pšíknul? I ty si občas odkašleš a kor, jestli si ublinknul, tak je to naprosto normální. Jestli nemá rýmu, nekašle pořád, tak buď v klidu. Max. sleduj, jestli se to nezhoršuje, v tom případě bych šla s tak malým miminem k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
16.4.15 07:09

Jo, přesně, to se stává bežně. Neboj. Ale samozdřejmě to i sleduj :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
23.4.15 05:46

Tak pres den nekasle. Jen v noci. Jak spi porad na zadech s pootevrenou pusinkou, tak si rikam ze mu treba vysycha v krku a pak kasle. Protoze kdyz zakasle kontroluju jestli si ublink ale nic kolem hlavicky neni. Leda to bylo malo a zas to spolknul ale vazne nevim. Pres noc dnes kaslal zas celkem casto tak nevim jestli k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.4.15 07:38

Asi bych zavolala doktorce a zeptala se… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
23.4.15 20:43

Tak sme byli u doktorky a sme pry lehce nachlazeny. Tak mame nasivin a sirup Prospan. Pry ma pit i caj. Jinak sem ho jen kojila a necpala zbytecne cajikama. Ted mu ale nechutna a kamarafka mi rekla ze svemu diteti caj jeste sladila sunarem aby to vypil. Je to dobry napad abych mu to taky prisladila sunarem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.4.15 21:00

No tak to slyšim po prvý. Já sem měla při kojení teda strach vůbec prso nahrazovat aby se mi na něj pak nevyprdla a nepřestala sem kojit.Ale každý to má jinak. Nechala bych bez čajiku ješte. Snad už je vám lépe:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
26.4.15 21:48

Na čaj bych se vykašlala i na nějaké doslazováni sunarem o tom jsem vubec neslyšela a znté kombinace mám husinu. koj častěji kdykoliv si řekne to je podle mě nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
26.4.15 21:57

Určitě bych nemíchala čaj a sunar… jaký čaj dáváš? Heřmánek, fenykl, nebo jiný? A jak? V lahvičce, nebo lžičkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
27.4.15 16:03

Davam fenyklovy caj v lahvicce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie