Šéf mě okrádá
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proč si to necháš líbit? Tak se s přítelem seberte a odstěhujte se tam, kde budete mít možnost si vydělat a ne chodit do práce za almužnu a ještě platit ěco za co třeba ani nemůžeš
Toho vykuka bych nahlásila na inspektorátu práce, pěkně s tebou zametá, protože si je vědom toho že tu práci potřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Forest_Gump1 majitel. Pardon. Šéf je zároveň majitel. @arinecka přítel je spokojen a stěhovat se nikam nechce..
@Karleon a ani nevím proč si to nechám, nechci být bez koruny doma ![]()
- Citovat
- Upravit
No tak to je hrůza ![]()
Kasa se samozřejmě počítá při převzetí a po ukončení, nikdo jiný ti ke kase nesmí, pokud ano a něco chybí, musíte jen na půl, ale většinou má každý svojí kasu.
Tvůj šéf je pěkný hajzl, to se ani jinak nazvat nedá ![]()
Rozhodně se nenech okrádet, to přeci nejde a vůbec ten jeho přístup. Zkus se porozhlédnout po jiné práci, jak to dělají ostatní, co tam bydlí? Neříkej mi, že je plna vesnice lidí na přídavkách..? A nebo pokud víš, že to nemá budoucnost, odstěhovat se. přece nechceš takhle žít a co děti až jednou budou..?
Rozhodně by jsi to měla řešit. A šéfa poslat někam, buď se trkne a nebo ať si prodává sám za těhle podmínek. A ještě bych ho nahlásila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Forest_Gump1 majitel. Pardon. Šéf je zároveň majitel. @arinecka přítel je spokojen a stěhovat se nikam nechce..@Karleon a ani nevím proč si to nechám, nechci být bez koruny doma
Tak když to tak vezmu, tak ty jsi tam vlastně v otroctví. Svinskej život .
- Citovat
- Upravit
@Forest_Gump1 píše:
Tak když to tak vezmu, tak ty jsi tam vlastně v otroctví. Svinskej život .
Ale je tam dobrovolně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím kam to mám dát: Potřeboval bych nějakou sílu pro pořizování dat na počítači, je to jednoduchá práce, zápis dat do excelovské tabulky. Samozřejmě musíte mít počítač, software stačí Open Office nebo Excel.
- Citovat
- Upravit
@Čičorečka píše:
A jak zjistí, kolik má v kase večer navíc, když neví, kolik tam měla ráno? Pokud neví počáteční stav, tak nemá počítání večer moc smysl.
No to je fakt, me nedoslo, ze si nevklada penize rano do kasy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj. Bydlíme s přitelem na okraji města, které je malé, nic moc tu není, jen večerky, na náměsti bydli cikáni v ubytovně, jsou tu dvě fabriky kde pracují jen chlapi a i můj chlopek. Dojíždění bez auta kamkoli je tu nereálné.No, v jedné té sámošce pracuju i já, vydělám si tam směšných 9 tisíc z čeho mi (platím jídlo a drogerku) moc nezbývá. Šéf mi to dáva i natřikrát, aby nedanil, hodiny falšuje
můj šéf mě ale pravidelne okrádá, každý měsíc doplacim třeba +- 600
když sedí uzáverka tak přijde s tím že chybělo 5 losů, nebo mi proste penize v kase chybí, třeba 300. On mi řekne že jsem asi zle vydala ale netvrdím, předala jsem se párkrát o 10-20 kč ale to jsem prostě MĚLA TUŠENÍ
na Vánoce mi chyběl litr který mi velkoryse ihned odpustil a nedal mi žádnou odměnu nebo dáreček
Nejhorší je že on tam zustava po zavíračce, nebo tam ráno přijde už v 5 a chystá mi tam peníze a vše, pak jde domů a přijde až 6:55, kdy já tam čekám skoro půl hodiny, a ihned pouští zákazníky protože otevírame v sedmotvírat a zavírat si chce sám, aby měl přehled prý. Neskutečně mě to štve ale nemuzu mu nic říct, vyhodil by mě a přítel by to sám neutáhl
někdy jdu kolem a vidím że se v samosce vecer svítí jednou jsem přišla do práce a našla jsem uzávěrku z terminálu která byla udělaná v 23:18 a my máme do 19:30!!! Na to mi rekl ze jsem to prej nevypla a vyjelo to samo
![]()
![]()
![]()
Ahoj,
já jsem tedy dělala prodavačku jen chvíli na vysoké, ale každý večer jsem uzavřela program a ten mi hodil kolik jsem měla tržbu kartou, kolik hotovostí a kolik by mělo tedy být v kase - tu jsem přepočítala, vytikla papír, podepsala ho (zda sedí nebo ne) a nechala další směně, ta ráno podle papíru zkontrolovala kasu a jelo se dál
nikdy mi nic nechybělo (i program ti po zadání bankovky ukáže, kolik máš vrátit).
Prostě tě okrádá a já jsem asi natolik hrdá, že bych si to nenechala líbit. Ano, Karma mu to vše vrátí, ale za jak dlouho? To opravdu za 9tisíc (kdy se má zvedat minimálka) se necháš takto ponižovat? Za minimálku jsem dělala (opět při vysoké) na veterině, kde mi ale
planulo pro to zaměstnání a ikdyž v tom ženském kolektivu to byla slepičárna a dělaly si tm holky podrazy (hlavně doktorky na sestry), tak stejně nápln práce pro mě byla tak důležitá, že jsem nějakou chvilku vše dokázala přehlížet. ![]()
Opravdu není možnost najít si práci jinde? ![]()
Život je tak krátký na to, aby jsi měla nervy z každého dne, kdy máš jít do práce a nakonec co z toho? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych se davno odstehovala jinam… proc tam takhle zivorite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych se davno odstehovala jinam… proc tam takhle zivorite?
No tak pokud tam mají třeba dům, tak se nedivím, ale to chce pořádný penězovod..
- Citovat
- Upravit