Šéf mě okrádá
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ty neděláš na 8 hodin, že máš jen 9 tisíc? Tady máš zaručenou mzdu pro rok 2019, prodavač je ve třetí skupině, takže bys měla mít 16280kč hrubého : https://www.blesk.cz/…ni-mzda-2019
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
Ty neděláš na 8 hodin, že máš jen 9 tisíc? Tady máš zaručenou mzdu pro rok 2019, prodavač je ve třetí skupině, takže bys měla mít 16280kč hrubého : https://www.blesk.cz/…ni-mzda-2019
no tohle jsou dobře míněné rady. ale někde jde život tak nějak jinak..
- Citovat
- Upravit
@Forest_Gump1 to nejsou rady, to jsou zákony.....pokud si to nechá někdo líbit, tak je to jeho problém…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Forest_Gump1 majitel. Pardon. Šéf je zároveň majitel. @arinecka přítel je spokojen a stěhovat se nikam nechce..@Karleon a ani nevím proč si to nechám, nechci být bez koruny doma
tak to budeš mít hezky život…přítel nikam nechce,ty budeš skákat jak ostatní pískají ![]()
tak pokud se ti takový život zamlouvá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Forest_Gump1 to nejsou rady, to jsou zákony.....pokud si to nechá někdo líbit, tak je to jeho problém…
Chtěl jsem jenom říct že máš pravdu, ale v takových samoděržavích jako je asi tohle je problém skoro všechno, protože to ovládá jen malá skupina lidí,který si hrají do ruky.
- Citovat
- Upravit
Co na to říct, jsi hloupá. Nikdo už by tam dávno nebyl. Neříkej mi, že ostatní lidé z té díry nepracují mají všichni auto. Kolik km jsi od nějakého většího města? Jinak si myslím, že máš báječného chlapa, který tě podpoří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Forest_Gump1 majitel. Pardon. Šéf je zároveň majitel. @arinecka přítel je spokojen a stěhovat se nikam nechce..@Karleon a ani nevím proč si to nechám, nechci být bez koruny doma
A nemůžeš si udělat řidičák, aby si mohla dojet někam jinam do práce? Na vesnici u našich všichni dojíždějí autem, není tam takový provoz, že to zvládnou všichni někam dojet autem. Klidně bych přišla do práce dříve, přepočítala kasu a večer při odchodu si peníze také přepočítala už při předávání. To je běžný systém, že při předávání pokladny se musí peníze přepočítat a zaznamenat zjištěné rozdíly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je město? Vyrostla jsem na vsi a i tam bylo příležitostí víc. A hlavně okresní město za rohem, kam jezdí autobusy. Partner vyrostl ve městě s 2000 obyvateli a práce je tam taky víc. Pokud vás tam nic nedrží, tak bych našetřila na stěhování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 píše:
No to je fakt, me nedoslo, ze si nevklada penize rano do kasy.
To je právě ten problém. Kdyby se alespoň domluvili, že tam vždycky ráno bude pět tisíc přesně. Když nemá čas si to přepočítat. Ale stejně převzít pokladnu bez počítání je risk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Forest_Gump1 nedokážu pochopit, že si to někdo vůbec nechá líbit…a být zodpovědná za kasu, kterou si ani nepřepočítám? to se pan vedoucí pravděpodobně zbláznil…jak na tohle může někdo přistoupit? mohl by si tam prodávat sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Forest_Gump1 nedokážu pochopit, že si to někdo vůbec nechá líbit…a být zodpovědná za kasu, kterou si ani nepřepočítám? to se pan vedoucí pravděpodobně zbláznil…jak na tohle může někdo přistoupit? mohl by si tam prodávat sám
ne víš co, já bych za takových podmínek zkrátka nedělal, radši bych spal někde v Praze na ubytovně a makal. v mém oboru jsou obrovské rozdíly mez Prahou a námi. správa databází, správa sítě, základní konfigurace switchů, webovky, u nás 30-40 tis. v Praze 60-80 tis.,pokud Java tak programátor 120 tis., analýza bezp. rizik 200 tis, pokud firma tak až 500, včetně penetračních testů.. Tak si pro rodinu říkám synovi co s hezkou ženskou, když neumí programovat..
- Citovat
- Upravit
@růžový achát píše:
Jo a rozejdi se s přítelem, tenhle rodinu neuživí a budete živořit.
Souhlas, nemá v něm žádnou oporu. Kdybych já se dostala do stejné situace, manžel by mi nařídil zůstat doma a už tam ani nepáchnout. Ještě by si to šel ústně vyřídit s majitelem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Forest_Gump1 tak jako moc prací pro ženskou tam teda nevidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo to co tam je je prvoplánové, ale za zeptání zas nic nedáš
- Citovat
- Upravit