Ahoj dámy,
mám takový menší problém, asi a snad jen v hlavě. V podstatě 10 let v kuse beru HA, nyní asi 5 let Bonadeu. Myslím, že jsem si nikdy tabletku nevzala déle než po 12 hodinách a každý den ji beru v rámci dvou hodin ve stejný čas. Před necelým rokem mi skončil vážný několikaletý vztah a od té doby jsem sexuálně abstinovala , ale HA brala pořád.
Nyní mám vztah nový a už se to rychle k sexu schyluje. Já se ale nějak bojím otěhotnění, asi už jsem zapomněla, že mi vždy prášky fungovaly v pořádku, asi tomu nějak po té době „bez zkoušky“ nevěřím. Kondom přidat nechci. Neexistuje třeba nějaký test citlivosti na HA?
Děkuji.
Hormony nebo nedostatek sexu .
Jinak neboj, pokud beres pravidelně, tak funguje, ale pro začátek bych stejně radši použila kondom nebo si oba zajdete na testy, jestli jste zdraví .
Ahoj dámy,
, ale HA brala pořád.
mám takový menší problém, asi a snad jen v hlavě. V podstatě 10 let v kuse beru HA, nyní asi 5 let Bonadeu. Myslím, že jsem si nikdy tabletku nevzala déle než po 12 hodinách a každý den ji beru v rámci dvou hodin ve stejný čas. Před necelým rokem mi skončil vážný několikaletý vztah a od té doby jsem sexuálně abstinovala
Nyní mám vztah nový a už se to rychle k sexu schyluje. Já se ale nějak bojím otěhotnění, asi už jsem zapomněla, že mi vždy prášky fungovaly v pořádku, asi tomu nějak po té době „bez zkoušky“ nevěřím. Kondom přidat nechci. Neexistuje třeba nějaký test citlivosti na HA?
Děkuji.