Vzala jsem si prášek o den dýl

6
22.2.15 16:06

Vzala jsem si prášek o den dýl

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, poslední prášek jsem si vzala minulý čtvrtek, takže po pauze jsem měla začít nové balení v pátek, ale šla jsem na ples a tak jsem s platíčkem začala v sobotu. Chci se zeptat jestli to nějak vadí, když jsem si ho vzala 9. ne 8. den. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
22.2.15 16:07

Já už si to moc nepamatuju, ale tuším, že v příbalovém letáku to bývá docela přesně popsáno. Myslím, že vynechání v prvním týdnu užívání může být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.2.15 16:12

Já už beru 3. platíčko. Jen si nejsem jistá jestli to je problém a zda to budu mít nějak rozhozený. Jinak na prášek jsem nikdy nezapoměla. Jen teď, že jsem si ho vzala o den dýl. A pohlavní styk jsem ještě neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 16:16
@Nattyy píše:
Já už beru 3. platíčko. Jen si nejsem jistá jestli to je problém a zda to budu mít nějak rozhozený. Jinak na prášek jsem nikdy nezapoměla. Jen teď, že jsem si ho vzala o den dýl. A pohlavní styk jsem ještě neměla.

A co teda resis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.2.15 16:20

Slušně se ptám jestli to nějak vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 16:21
@Nattyy píše:
Slušně se ptám jestli to nějak vadí.

No celkove antikoncepce vadi telu. Vynachani vadi v pripade rizika otehotneni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 16:24

Muzu se jentak ze zvedavosti zeptat proc beres antikoncepci kdyz sexualne nezijes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.2.15 16:28

Ze zvědavosti určitě ano.) Měla jsem velké bolesti břicha, bohužel někdo na to hold trpí více, tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
22.2.15 16:29

@Ondrášovka.N Třeba sexuálně žije :nevim: Já sama přemýšlím jestli při sexu 4× do měsíce je nutné každý den zobat hormony, ale už se stalo, že kondom selhal a já si musela vzít Postinor. :? S tou antikoncepcí to stojí celkově za pendrek. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 16:36
@Lynette píše:
@Ondrášovka.N Třeba sexuálně žije :nevim: Já sama přemýšlím jestli při sexu 4× do měsíce je nutné každý den zobat hormony, ale už se stalo, že kondom selhal a já si musela vzít Postinor. :? S tou antikoncepcí to stojí celkově za pendrek. :roll:

Pise ze styk jeste nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 16:36
@Nattyy píše:
Ze zvědavosti určitě ano.) Měla jsem velké bolesti břicha, bohužel někdo na to hold trpí více, tak proto.

Aha tak to je zvlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.2.15 16:42

@Nattyy Třetí platíčko možná, ale právě začínáš první týden užívání nového platíčka. A tam problém opravdu být může, co ten příbalový leták? Bojíš se, že tě pokouše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
22.2.15 16:43
@Ondrášovka.N píše:
Pise ze styk jeste nemela

Aha já jsem to pochopila tak že v posledních dvou týdnech a ne že nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
22.2.15 17:11

Kdyz jsem brala antikoncepci, tak se mi to taky stalo. Možná ze záleží jakou zrovna ty bereš, ale u te me to nevadilo, teda pokud jsem si po pauze vzala první prášek o den dýl. Jen se ti pak o den posune i menses. Ja to teda tenkrát udelala úmyslně, abych to nedostávala v patek dopoledne ale v sobotu :) sám gynekolog mi to tenkrat radil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 17:12
@Lynette píše:
Aha já jsem to pochopila tak že v posledních dvou týdnech a ne že nikdy.

Ja prave pochopila ze nikdy :nevim: a duvod brani je bolest bricha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital