Selhání antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
545
23.2.15 20:41

Selhani antikoncepce

Beru HA Lindynette 20. Dnes jsem mela mit prvni tabletku po tydnu vynechani… Jenze jsem na ni zapomnela. Rano jsem mela styk a pilulku si vzala asi hodinu po. Jaka je sance, ze jsem otehotnela? Miminko urcite neplanujeme, je mi 17 let a priteli 20, planujeme spolecnou budoucnost, ale dite az za 5,10 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
23.2.15 20:45

Mělo by to být v pohodě, pokud jsi brala HA i před pauzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.2.15 20:48

Brala, jen jsem prvni a druhy tyden brani mela i antibiotika a vim ze ucinek rusi, takze jsme se do konce cyklu chranili i jinak. Doufam, ze to uz na ten dnesek nema vliv :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
23.2.15 20:49

Nechapu co resis, dnes jsi mela mít 1. Pilulku a mela jsi styk..a hodinu po sis ji vzala…takže je to normálně dle harmonogramu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.15 20:49

Miliony z nas nemuzou otehotnet ac se snazi jak chtej. Spousta z nich je ovlivnena branim antikoncepce, i pres to ze jsou vyjinky a zeny co otehotnely pri antikoncepci. Vidim to u tebe na tehotenstvi ted blede. Hlavne se nestresuj a nehledej priznaky :D to se pak mesicky kludne stresem zpozdi a o to vic to stresuje. Hodne stestiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
23.2.15 20:50

Navíc hned po MS otěhotnět, navíc když bereš antikoncepci a vzala si s ji jen o pár hodin možná později než obvykle… asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.2.15 20:51

To je pravda :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
23.2.15 20:59

Tak hlavně si myslím, že v té době, po menstruaci nemáš plodné dny. Ty jsou až tak týden po M, doporučuji stáhnout si aplikaci můj kalendář, ten ti to spočítá a je to fajn a přehledné :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.2.15 21:05

Joo to mam :) jen me nenapadlo, ze se mu da verit, beru to spis jen aby mi rychle spocital, kdy to budu mit priste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.2.15 21:12

Tak to by asi nebylo selhání antikoncepce, ale tvoje selhání, ne? :mrgreen:
A ne, nemůžeš být těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
23.2.15 21:16

@Zuuuzaaa122 Brala jsem antikoncepci patnáct let, vynechávala jsem jednu tabletku tak 2× měsíčně, nikdy jsem to neřešila a nikdy se nic nepovedlo. Bála bych se vynechat třeba dvě po sobě… Teď jsem podruhé těhotná a obě těhotenství na první pokus, takže chytlavá jsem dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
23.2.15 21:29

Tak jestli ji beres ráno třeba v 9, tak když ji vezmes o 12 hodin později, tak to by neměl byt problém ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
23.2.15 21:57

@Zuuuzaaa122 no, je to normální ciklus, mělo by to tak fungovat :-))) já ty prášky vynechávám pořád :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
24.2.15 18:08

Dekuju, uklidnily jste me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.16 01:47

Strach

Ahoj dámy,
mám takový menší problém, asi a snad jen v hlavě. V podstatě 10 let v kuse beru HA, nyní asi 5 let Bonadeu. Myslím, že jsem si nikdy tabletku nevzala déle než po 12 hodinách a každý den ji beru v rámci dvou hodin ve stejný čas. Před necelým rokem mi skončil vážný několikaletý vztah a od té doby jsem sexuálně abstinovala :oops:, ale HA brala pořád.
Nyní mám vztah nový a už se to rychle k sexu schyluje. Já se ale nějak bojím otěhotnění, asi už jsem zapomněla, že mi vždy prášky fungovaly v pořádku, asi tomu nějak po té době „bez zkoušky“ nevěřím. Kondom přidat nechci. Neexistuje třeba nějaký test citlivosti na HA? :oops:
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí